Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte tam aradığım sorunun cevabı. Bende dün akşam verdim 428 çıktı, yarın öğlen versem olur mu diye cevap arıyordum. İnşallah kesenizi hemen görürsünüz her anı ayrı heyecanlı. Bende tahminen pazartesi çağırır diye düşünüyorum tabi inşllah sağlıklı ilerlerseKızlarr ne durumdasınızzz pazartesi beta 583 çıkmıştı dün verdiğim kanda 1314 çıkmış doktor çok güzel dedi ve tam iki günde yok arada ilkini öğleden sonra ikinciyi sabah vermiştim yarın kese görmeye gidicem çok içim rahatladı
Ben ilk gebeligimde yaptım kiz dediler erkek oldu çok üzgünüm tutmuyorKızlar aranızda yüzük testi yapan var mı
Insallah canim sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberleriniAaa maviss_34 senin konu burdaymis! Haftaya doktor randevum var carsamba, hersey yolundaysa benide listeye eklemeni isteyecegim! Insallah kalbini duymak nasip olur...
Benim de bir arkadaşa yaptılar tuttu. Bakalım bende ne olacak eşime yaptırdım 2 kez kız çıktı. Kızım mı olacak diye dolaşıyor evdeBen ilk gebeligimde yaptım kiz dediler erkek oldu çok üzgünüm tutmuyor
Çok üzgünüm benim de bugün 129 dan 188 e çıktı ikinci tüp bebek denememdi kısmet değilmiş demek170 den 235 e çıkmıştı
Çin takvimi daha doğruBenim de bir arkadaşa yaptılar tuttu. Bakalım bende ne olacak eşime yaptırdım 2 kez kız çıktı. Kızım mı olacak diye dolaşıyor evde
Hic üzülmeyin 2tup bebek denedim dunyanin parasini döktüm maddi manevi yiprandim mahvoldum ama ne zamanki olmuyor deyip biraktim o zmnrabbim nasip etti asla pes etmeyin demekki oluyormus bakinÇok üzgünüm benim de bugün 129 dan 188 e çıktı ikinci tüp bebek denememdi kısmet değilmiş demek
sizdeki artış benden fazla iki doktorla ilerliyorum ikiside bekleyelim dedi yarınki sonuca bakacaklar 5. Olacak düşüş olmadı hiç az az artıyor hayırlısı diyelimÇok üzgünüm benim de bugün 129 dan 188 e çıktı ikinci tüp bebek denememdi kısmet değilmiş demek
Hayırlısı olsun hakkınızda 3000 den sonra kese görünüyomuş yarın görürsem haber veririm size yarın yine de çok erken yaptırmayın herkesin bir olmazAaaa
İşte tam aradığım sorunun cevabı. Bende dün akşam verdim 428 çıktı, yarın öğlen versem olur mu diye cevap arıyordum. İnşallah kesenizi hemen görürsünüz her anı ayrı heyecanlı. Bende tahminen pazartesi çağırır diye düşünüyorum tabi inşllah sağlıklı ilerlerse
Doktorla görüştüm bana çift embriyo transfer edilmişti dedi ki belki biri tutunmuştur diğeri tutunmayı bırakmıştır o yüzden az artış olmuştur belki de dış gebelik olmuştur. İki gün sonra tekrar test istedi belki ondan sonra iki gün sonra da isteyecekmiş. Artık Allahtan hayırlısıysa gelsin minnoşlarımızsizdeki artış benden fazla iki doktorla ilerliyorum ikiside bekleyelim dedi yarınki sonuca bakacaklar 5. Olacak düşüş olmadı hiç az az artıyor hayırlısı diyelim
İnşallah görünür keseniz. Haber verin mutlakaHayırlısı olsun hakkınızda 3000 den sonra kese görünüyomuş yarın görürsem haber veririm size yarın yine de çok erken yaptırmayın herkesin bir olmaz
Benim de yok çiçeğim ne akıntı ne belirti ara ara batma oluyor hepsi o kadarMerhaba kızlar,
Bende hiç belirti yok ve akıntım da bunlar normal mi sizde durumlar nasıl kafada kurmaya başladım
İnşallah canım sağol tabii yazarımİnşallah görünür keseniz. Haber verin mutlaka
Merhaba kızlar,
Bende hiç belirti yok ve akıntım da bunlar normal mi sizde durumlar nasıl kafada kurmaya başladım
Allah Allah ya her seferinde farklı şeyler öğreniyoruz ilk değeriniz kaçtı ? Bende yarın artışa baktıracagm. Hem umut hem stres varDoktorla görüştüm bana çift embriyo transfer edilmişti dedi ki belki biri tutunmuştur diğeri tutunmayı bırakmıştır o yüzden az artış olmuştur belki de dış gebelik olmuştur. İki gün sonra tekrar test istedi belki ondan sonra iki gün sonra da isteyecekmiş. Artık Allahtan hayırlısıysa gelsin minnoşlarımız
Ben pozitif çıktım bende hiç belirti yokMerhaba kızlar,
Transferin 10.günü 129, 12.günü 188 çıktı. 2 günde en az %100 artması bekleniliyor (bazı durumlarda %60’a da ok deniliyor ) benim %45 artmışAllah Allah ya her seferinde farklı şeyler öğreniyoruz ilk değeriniz kaçtı ? Bende yarın artışa baktıracagm. Hem umut hem stres var
Benim ikinci doğumum erken olmuştu risk almamak için erken gittim şimdi pişmanım erken gittiğim için bu kadar strese girmezdim belki yarın son kez kan verip azalış yoksa bekleyeceğim ne ağrım var ne kanamam belki de geç döllenmedir diye avunuyorum hakkımızda hayırlısıDoktorla görüştüm bana çift embriyo transfer edilmişti dedi ki belki biri tutunmuştur diğeri tutunmayı bırakmıştır o yüzden az artış olmuştur belki de dış gebelik olmuştur. İki gün sonra tekrar test istedi belki ondan sonra iki gün sonra da isteyecekmiş. Artık Allahtan hayırlısıysa gelsin minnoşlarımız