Ben de pişmiş tüketiyorum zatenBenim doktor çiğ kesinlikle yasak dedi kolik var bizim bebekte diye herhalde çok gaz yaparmış
Yani seninkinin de karnı gaz dolu olduğu için çıkarıyor olabilir bu arada sancımız olmuyor yani normal ara sıra oluyorBenim tek delik, 2-3 Allah ne verdiyse deldireyim diyorum şöyle şıkır şıkır gezerim (TEK BİR KÜPE DAHİ TAKAMADI)
Benim saçlarım dümdüz canım böyle tam kahkül gibi de değil de perçem mi deniyor ona o gibi bir şey istiyorum. Saçlarım da uzun her gün inek yalamış şekilde toplamaktan sıkıldım
Bu arada sana da mesaj attım.
Yapma ya?
Peki sancı falan yaşıyor muydunuz? Biz çok yaşamıyoruz nadir oldu bugüne kadar.
Acaba kusma ile gaz Çıkışı olduğu İçin mi öyle sancı ağlama kolik durumu olmadı.
Ben de bi sorayım kendi doktoruma merak ettim şimdi. Bizimkinin baş çevresi ilk ayda sağlık ocağında 38 hastanede 40 çıktı, doktor koca kafalı olacak heralde ama takip edelim dedi bakalım..
Ben sana özelden ebenin benle paylaştığı bir kaç ekran görüntüsü atacağım canım, arkasında isim cisim olduğu İçin burdan paylaşmıyorum Kızlar isteyene atarım özelden.
Kızlar bebekler için kalça ultrasonuna gittiniz mi ya da ne zaman önerdiler hangi ayda yapılması gerekiyor dedi
Bu arada sarımsak çocuğun sütü daha çok içmesini sağladığını okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum
Solgarın bira mayası tableti var brewer yeast ben doğumdan beri günde 6 tane içiyorum çok güzel arttırıyor sütüDoktor kontrolünden geliyoruz. Minimum 9 ay süt ve yumurta yasağımız surecekmisBen 6. ayda denemeye başlarız diye düşünüyordum. Kilo da alt sınırda anne sütüne devam dedi ama benim süt kalitesini artırmam lazım. Önerilerinize açığım kızlar.
Deniycem teşekkür ederimSolgarın bira mayası tableti var brewer yeast ben doğumdan beri günde 6 tane içiyorum çok güzel arttırıyor sütü
Ne yiyeceğiz o zamanBende istiyoruuum Lalacimm
Biz 2aylik olunca yaptırdık,o aralikta yapılması gerekiyor geç kalmadan.
Sarımsak gaz yapmaz mı,nasıl tüketmek iyi olur ki
Valla doğum yaptığım günden beri ben de bunu sorguluyorumNe yiyeceğiz o zaman
Acaba biberondan daha rahat emdiği için mi reddediyor. Silikon uç kullananları duymuştum meme reddi için. Belki faydası olurSelam güzel anneleraranızda meme reddi yaşayan var mı? Çözüm bulabildiniz mi bebeğim emmeği çok seviyordu bir kaç kere sadece sağarak dr browns un biberonundan süt verdim.emiyordu şuan aç ama inatla emmiyor ne yapacağımı şaşırdım nasıl emecek? fikri olan var mı ya da başına böyle bir şey gelen..
Bizimde durum aynı canim bizim bebisko uyurken bile sesler çıkardığı için eşim uyaniyormus o sebeple oğlanın odasında yatıyor bizde küçük oğlumla geniş geniş yatağımzda yatıyoruzKızlar bir şey danışmak istiyorum. Biraz özel bir konu olabilir ama. Biz bebiş doğduğundan beri ayrı bir odada yatıyoruz. Eşim yatak odamızda yalnız yatıyor. İşe gittiği için uykusuz kalmasın diye ayrıyız. O odamızda beraber kalmamızı söylüyor ben kıyamıyorum. Bebiş çok uyanıyor gece malum. Siz ne durumdasınız özel değilse ? Yanlış mı yapıyorum sizce? Yatağımda uyumayı özledim ama eşime de kıyamıyorum uykusuz kalıp işe gitmesin diye ayrıyım
Yemin ederim aynısını düşündüm bütün kış sebzeleri mi gaz yapar arkadaşValla doğum yaptığım günden beri ben de bunu sorguluyorumnormalde kış sebzelerine bayılırım (karnabahar, brokoli, kereviz, lahana vs.) ama şuan hepsine hasretim
Oy yavru kuş gülüyor dimiİkidir kendi kahkahasıyla uyanıyo tosbik yaaDerin uykuya geçiş duası bulmaya gidiyorum
Canım biz beşiği yatak odamıza aldık, benim yattığım tarafta duruyor ben kalkıyorum gece hep.Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Biraz özel bir konu olabilir ama. Biz bebiş doğduğundan beri ayrı bir odada yatıyoruz. Eşim yatak odamızda yalnız yatıyor. İşe gittiği için uykusuz kalmasın diye ayrıyız. O odamızda beraber kalmamızı söylüyor ben kıyamıyorum. Bebiş çok uyanıyor gece malum. Siz ne durumdasınız özel değilse ? Yanlış mı yapıyorum sizce? Yatağımda uyumayı özledim ama eşime de kıyamıyorum uykusuz kalıp işe gitmesin diye ayrıyım
Dönemsel olabilir emzirmekten vazgeçme devam et sürekli. biberona dönme biberonu alternatif olarak görünce memeyi almayabilir ama unutturursan aç kaldığında mecburen memeden devam edecek. Ben de başlangıçta biberonla sağlığım sütü verdim benzer şeyleri yaşadım şimdi bıraktım biberonu. Biraz sancılı oldu tabi. İnşallah sende daha rahat işler süreç. Çok yakın bi arkadaşım 1 hafta kadar mücadele etmiş meme reddi ile.sürekli emzirmeye devam ettim ağlasa da sonunda aç olduğu için emmeye başladı dedi. Sen de sakin olmaya çalış sonuçta ilk baştaki kadar minik değiller bedenleri sıkıntılı koşullara adapte olmaya daha yatkın şuan. Açlık süreleri daha uzun. Kilo alımı bu ay az alsa bile diğer ay telafi edilebilir. En mükemmel şekilde devam edecek diye birşey yok. İniş çıkış olacak elbet. Hiçbir seçenek kötü değil zaten hepimiz özenli anneleriz ve çocuklarımız çok şanslı.Selam güzel anneleraranızda meme reddi yaşayan var mı? Çözüm bulabildiniz mi bebeğim emmeği çok seviyordu bir kaç kere sadece sağarak dr browns un biberonundan süt verdim.emiyordu şuan aç ama inatla emmiyor ne yapacağımı şaşırdım nasıl emecek? fikri olan var mı ya da başına böyle bir şey gelen..
Yalnız değilim yaniBizimde durum aynı canim bizim bebisko uyurken bile sesler çıkardığı için eşim uyaniyormus o sebeple oğlanın odasında yatıyor bizde küçük oğlumla geniş geniş yatağımzda yatıyoruz
Doğru söylüyorsun aslında bakalım biraz daha geçsin ben de geçerim herhalde yavaş yavaşBen de kıyamadığım için hiç uyandırmıyorum, zaten bizimki genelde emmek için uyanıyor adam napacak uyanıp. He hakkını yemiyim arada su istiyorum yan komidinden onu veriyor sağolsun
Karar senin tabiki ama bence odana geç, hem kaç defa uyandığına senin bu yorgunluklarını az biraz şahitlik etsin.
Yok canım değilsin ne zaman dönmeyi düşünüyorsun diyorum bebek ne zaman tisirdamayi keserse diyorYalnız değilim yanikolay gelsin hepimize valla ya
Tüm gün baksalar kafayı yerler herhaldeYok canım değilsin ne zaman dönmeyi düşünüyorsun diyorum bebek ne zaman tisirdamayi keserse diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?