2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Of kızlar oturup emzirmekten bende de gaz sıkışması başladı. Ben de kullanıcam bizim kızın gaz damlalarından artık Mideme vuruyor mide bulantısı yapıyor bir de Bunaldım artık iyice.. geç lohusalık sendromu yaşıyorum sanırım

Yani seninkinin de karnı gaz dolu olduğu için çıkarıyor olabilir bu arada sancımız olmuyor yani normal ara sıra oluyor

Ben sana özelden ebenin benle paylaştığı bir kaç ekran görüntüsü atacağım canım, arkasında isim cisim olduğu İçin burdan paylaşmıyorum Kızlar isteyene atarım özelden.

Bende istiyoruuum Lalacimm

Kızlar bebekler için kalça ultrasonuna gittiniz mi ya da ne zaman önerdiler hangi ayda yapılması gerekiyor dedi

Biz 2aylik olunca yaptırdık,o aralikta yapılması gerekiyor geç kalmadan.

Bu arada sarımsak çocuğun sütü daha çok içmesini sağladığını okumuştum bir yerde ne kadar doğru bilmiyorum

Sarımsak gaz yapmaz mı,nasıl tüketmek iyi olur ki

Selam güzel anneler aranızda meme reddi yaşayan var mı? Çözüm bulabildiniz mi bebeğim emmeği çok seviyordu bir kaç kere sadece sağarak dr browns un biberonundan süt verdim.emiyordu şuan aç ama inatla emmiyor ne yapacağımı şaşırdım nasıl emecek? fikri olan var mı ya da başına böyle bir şey gelen..

Solgarın bira mayası tableti var brewer yeast ben doğumdan beri günde 6 tane içiyorum çok güzel arttırıyor sütü

Acaba biberondan daha rahat emdiği için mi reddediyor. Silikon uç kullananları duymuştum meme reddi için. Belki faydası olur

Kızlar bir şey danışmak istiyorum. Biraz özel bir konu olabilir ama. Biz bebiş doğduğundan beri ayrı bir odada yatıyoruz. Eşim yatak odamızda yalnız yatıyor. İşe gittiği için uykusuz kalmasın diye ayrıyız. O odamızda beraber kalmamızı söylüyor ben kıyamıyorum. Bebiş çok uyanıyor gece malum. Siz ne durumdasınız özel değilse ? Yanlış mı yapıyorum sizce? Yatağımda uyumayı özledim ama eşime de kıyamıyorum uykusuz kalıp işe gitmesin diye ayrıyım

Bizimde durum aynı canim bizim bebisko uyurken bile sesler çıkardığı için eşim uyaniyormus o sebeple oğlanın odasında yatıyor bizde küçük oğlumla geniş geniş yatağımzda yatıyoruz

Valla doğum yaptığım günden beri ben de bunu sorguluyorum normalde kış sebzelerine bayılırım (karnabahar, brokoli, kereviz, lahana vs.) ama şuan hepsine hasretim
Yemin ederim aynısını düşündüm bütün kış sebzeleri mi gaz yapar arkadaş
Bi ıspanak var benim tutunabildiğim dalım, o da malum yıkaması paklaması çok zor dün 2 saatte yaptım uyku molalarında.
İkidir kendi kahkahasıyla uyanıyo tosbik yaa Derin uykuya geçiş duası bulmaya gidiyorum
Oy yavru kuş gülüyor dimi
Bizimki de gülüyor artık ben konuştuğumda özellikle. Dua zinciri gelir mi gelsin çünkü
Canım biz beşiği yatak odamıza aldık, benim yattığım tarafta duruyor ben kalkıyorum gece hep.
Eşimin uykusu çok ağır olduğu İçin duymuyor bile :)

Bence aynı odada yatmaya devam etmelisiniz naçizane fikrim, zaten işe gidiyorlar ancak bir kaç saat uyanık kalıp görüşebiliyoruz en azından gece beraber uyumak çok uzaklaşmamak iyi olur. Farkında olmadan o temas gece bi sarılma bile bence insana kendini iyi hissettiriyor.

Ben de kıyamadığım için hiç uyandırmıyorum, zaten bizimki genelde emmek için uyanıyor adam napacak uyanıp. He hakkını yemiyim arada su istiyorum yan komidinden onu veriyor sağolsun
Karar senin tabiki ama bence odana geç, hem kaç defa uyandığına senin bu yorgunluklarını az biraz şahitlik etsin.

Dönemsel olabilir emzirmekten vazgeçme devam et sürekli. biberona dönme biberonu alternatif olarak görünce memeyi almayabilir ama unutturursan aç kaldığında mecburen memeden devam edecek. Ben de başlangıçta biberonla sağlığım sütü verdim benzer şeyleri yaşadım şimdi bıraktım biberonu. Biraz sancılı oldu tabi. İnşallah sende daha rahat işler süreç. Çok yakın bi arkadaşım 1 hafta kadar mücadele etmiş meme reddi ile.sürekli emzirmeye devam ettim ağlasa da sonunda aç olduğu için emmeye başladı dedi. Sen de sakin olmaya çalış sonuçta ilk baştaki kadar minik değiller bedenleri sıkıntılı koşullara adapte olmaya daha yatkın şuan. Açlık süreleri daha uzun. Kilo alımı bu ay az alsa bile diğer ay telafi edilebilir. En mükemmel şekilde devam edecek diye birşey yok. İniş çıkış olacak elbet. Hiçbir seçenek kötü değil zaten hepimiz özenli anneleriz ve çocuklarımız çok şanslı.

Bizimde durum aynı canim bizim bebisko uyurken bile sesler çıkardığı için eşim uyaniyormus o sebeple oğlanın odasında yatıyor bizde küçük oğlumla geniş geniş yatağımzda yatıyoruz
Yalnız değilim yani kolay gelsin hepimize valla ya

Doğru söylüyorsun aslında bakalım biraz daha geçsin ben de geçerim herhalde yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…