• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
İşte zafer dnbxnxnxndnd maşallah diyorum bozulmasın 😂😂

O kadar mi sert bilemedim şuan sen yine bi dinle kendini hiç gecmiyo mu gecmezse git görün için rahat etsin ne olduğunu bil 🥰 doguracan gel derseler ama erkense kafan rahat olsun çıkış verirsin istediğin gibi ama görünmüş olursun yine.
Heee ya 😅😅 İnşallah uygular dediklerini

Tabi ki ben süt yeterli degilse diye tavsiyede bulunmuştum çok afedersin.. eğer sütun varsa zaten hiç mama verme..🥰
Yok yok estağfurullah ben cuma gunu yetmiyo sandim anlık azalmış sonra düzeldi bidaha şükür 🤗🤗
Doktor cuma günü doğum pozisyonunu almış dedi hafiften sancın var hissediyor musun demişti hissetmiyorum demiştim. Şimdi de yarım saatte bir oluyor hatta daha kısa belki ama kıvrandırmıyor. Şimdi sancı Hissedince hemen bacak üstüne atmayı denedim yok kalkmıyor bacak 😃 ama sancı çok sıkıştırmadığı sürece gitmicem hastaneye idolümüz oldun biliyorsun son ana kadar beklemedeyiz 😂
Kiz ben bacak bacak üstüne atabiliyodum jsbdjsbdjdbjd ona çok güvenme he 😂😂 tamam o zaman sıkıntı yok şiddetlenirse git görün kaçarsın yine ama benim şiddetli bir sorunum yoktu sancisiz giriş yaptim resmen o yüzden çok erteledim gibi oldu bana çok güvenmeyin 😂😂😂 ama gitmeden kahve içmeyi unutmayın bak hala kahve icemedim ,iyi ki içmişim sjbnxndbdbdbdjxj
Cnm dogurmayanlari korku sardi suan oyuzden sesimiz cikmio olablr😀😀
Ben de korkuyodum ama korkanın çocuğu olmaz diye diye hastahane yolunu gittim jdbxhbddjdhdhjdn hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun yavrunuza inşallah sağlıkla ❤️ 🥰

Her daim asıl sen adamsın doğururken bile yazdın kanka ahhdjdjjdjdj hala nurdasın bırakmadın bizi🤩🤩🤩🤩
Bakma bana da iyi geldi sancılar tam pik yapana kadar konusmak,,,, evde de paso yatıyorum dbxbjsbdjdjd bi bebişi emziriyorum altini degisiyoruz falan başka bir şey yapmadığım için uyumak dışındayken de burda takılıyorum 🤗🤗🤗 henüz kendini dünyada değil ana karnında sandığı için rahatım şuan bakalım bir iki haftaya napacuk 🫠🫠🫠

Bakma bana da iyi geldi sancılar tam pik yapana kadar konusmak,,,, evde de paso yatıyorum dbxbjsbdjdjd bi bebişi emziriyorum altini degisiyoruz falan başka bir şey yapmadığım için uyumak dışındayken de burda takılıyorum 🤗🤗🤗 henüz kendini dünyada değil ana karnında sandığı için rahatım şuan bakalım bir iki haftaya napacuk 🫠🫠🫠
Kız benim ilki doğar doğmaz zabahaaaa kadar ayakta tutuyordu beni uykuya tepki olarak doğmuştu Hahdjjdjd hiç anne karnında falan sanmamıştı Allahım bu gece 5 dakika uyusun bari nolur diye dua ettiğimi hatırlıyorum aylarca sürmüştü😅 bakalım bu gelen nasıl olacak tırsıyorum🙈😅

Kız benim ilki doğar doğmaz zabahaaaa kadar ayakta tutuyordu beni uykuya tepki olarak doğmuştu Hahdjjdjd hiç anne karnında falan sanmamıştı Allahım bu gece 5 dakika uyusun bari nolur diye dua ettiğimi hatırlıyorum aylarca sürmüştü😅 bakalım bu gelen nasıl olacak tırsıyorum🙈😅
Ay bazi bebişlere direkt ben doğdum hissi yükleniyor herhalde sjdbhshdjd asel de böyleydi iyi çektiler annemler 😂 eşim ipek çok uyuduğu için bana çektiğini söylüyor çünkü ben de çok uyurum uykuyu severim yani umarım sakin mizaçlı uyku sever bir bebiş olur biraz 🥰 olmazsa da napalim başa gelen çekilir jdhdjdhdhdjdjjd

İnşallah senin için biraz da olsa sakin huylu olur rahat edersin 🤗 ama etmezse de canı sağolsun 😂😂

Kızlar bebek sureklı gaz sancısı cekıyor sütümde daha tam gelmedı mamada yemıyor,hepımız ayaktayız suanda kızılca kıyaöet koptu evde o aglıyo ben aglıyorum,bu yenıdogdanda gaz sancısı neden olur ne ıyı gelır yasayan oldumu hiç
Canım rezene ısırgan anason demleyip içiyordum ben hergün, sütümede iyi geldiğini dünüyorum bebeğin gazına da... Dene istersen birde poyraz paşanın karın kısmını extra sarın bence sıcak iyi gelecektir. 🤲

Şuan iki günlük gün içinde kaç kere kaka yapması lazim ya :( benim süt malum zaten de mama takviyesi yapıyoruz 3cc demislerdi hastahanede ama zaten 3 cc bitiremiyo neyse. Kaka bi hastahanedeyken yaptı. Bi de çıkarken yapmiş evde de yine iki kere yaptı sanırım ama öğlenden sonra kakalı bez görmedim napcam ya bir şey olur mu ? İnternette 4-5 diyo. Şubat analarina sordum onlar da ilk günler 4 falan yapiyomuş :(
Canım benim bildiğim kilo için kaka değil çişli bez sayısı önemli... Bebitolar sıvı beslendiği için posa çok beklemek mantıklı değil 🤣🤣 o çok yapanlar komşumun demesi " totsu et tutmayan"lar 🤣🤣🤣

Adına yaraşır ipek saçları var annesi maşallah 🧿İpek kızçeye, adıyla sanıyla saçıyla yaşasın 🤲🤲
Amin canım teşekkür ederim inşallah çok güzel insanlarla güzel bir hayat yaşar bebişlerimiz 🤗🤗
Canım benim bildiğim kilo için kaka değil çişli bez sayısı önemli... Bebitolar sıvı beslendiği için posa çok beklemek mantıklı değil 🤣🤣 o çok yapanlar komşumun demesi " totsu et tutmayan"lar 🤣🤣🤣
Evet ya öyleymiş dün uykuya direnip onu arastiriyordum gece dnbxndbxjx kaka yapmaliymis gibi niye yapmiyo falan diye kafayi yedim 🫠🫠
Üç beş kişi kaldık doğurmayan güya mart annesiydik herkes şubatta döküldü 🤣 marta kalan Seyit onbaşıları tebrik ediyorum kendimde dahil gerçek mart annesi biziz hahayt 🤣
Dislandik sjxhjsnd şubata mi gidelim valizimizi alıp 😂😂😂

İnan hıc bılmıyorum hala dusundukce cok uzuluyorum.bana anestezı doktoru dedıkı basımdaydı kendısı,borazdan mıde tarafında baskı hıssedeceksın sezeryan kesıgını cok ız kalmasın diye kucuk yapıyoruz,dayanmaya calıs bosuna anestezı vermek zorunda kalmayım sana dedi,bende tamam dedım sonra bastırdı bastırdılarsonra bastırdılar doktor hadı bastırın dıyorum sıze cıkmadı dıye bagırdı hatta sonra bende bagırdım napıyosunuz nefes alamıyorum diye,ve boyle oldu sonuc,dıkısım ılı tane daha buyuk olsaydı keske ama bunlar olmasaydı,bebege bısey olmadı allaha bın sukurler olsunkı,hayatımda boyle guzel bısey gormedım ve hayatımın en degerlı varlıgına kavustum 5ndakıka gormesem aglıyorum
Çok geçmiş olsun canım zorlu süreç
Geçirmişsin bebegininde iyi
Olmasına sevindim ayakların ödem oldugu için şişmiştir kuzum doktoruna danış belki kan sulandırıcı verir benimde hastaneden çıkmadan sag elim balon gibi olmuştu kan sulandırıcı yapdılar düzeldi saglıkla büyüt bebegini bitanem ❤️❤️❤️

Amin canım teşekkür ederim inşallah çok güzel insanlarla güzel bir hayat yaşar bebişlerimiz 🤗🤗

Evet ya öyleymiş dün uykuya direnip onu arastiriyordum gece dnbxndbxjx kaka yapmaliymis gibi niye yapmiyo falan diye kafayi yedim 🫠🫠

Dislandik sjxhjsnd şubata mi gidelim valizimizi alıp 😂😂😂
Yok kız dur durduğun yerde o kadar adrenalini burda yaşadık seninle burası senin daimi mekan oldu artık 🤣🤣🤣

Kızlar şu ultrason terimlerinden anlayan varmı benim bi tanesi 40+4 gözüküyor GA ne demek

Ay bazi bebişlere direkt ben doğdum hissi yükleniyor herhalde sjdbhshdjd asel de böyleydi iyi çektiler annemler 😂 eşim ipek çok uyuduğu için bana çektiğini söylüyor çünkü ben de çok uyurum uykuyu severim yani umarım sakin mizaçlı uyku sever bir bebiş olur biraz 🥰 olmazsa da napalim başa gelen çekilir jdhdjdhdhdjdjjd

İnşallah senin için biraz da olsa sakin huylu olur rahat edersin 🤗 ama etmezse de canı sağolsun 😂😂
Aynen artık başa gelen çekilir diyip çekeceğiz ahhahahja 😅😂😂😂ya o değil de özellikle şu son zamanlarda beni bir ateş basıyor nasıl sıcaklıyorum anlatamam gece terliyorum falan. Üstümü örterim gelmiyor yanıyorum resmen hararet yapıyor

Back