2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçen hafta karmalarla birlikte rota olduk bu kadar etkilemedi ya bugün verem aşısı vardı sabahtan beri huzursuzuz

Kızlar kulağıma 2. Deliği deldireceğim bi sorun olmaz demi ya, azıcık kendimi iyi hissedeyim diyorum

Sosyalleşip bakım yaparken de ben gibi olun :)

Kıkırdak kısmından deldirince ağrı ateş yapabilir diye bir yerlerden duymuştum sanki ama ben düz kulak memesinden deldireceğim.

Gülüm kendini iyi hissetmek için kulak mı deldiriyorsun ben para harcıyorum seninki daha güzelmiş
Sorunun cevabını bilmiyorum valla

Doktor kontrolünden geliyoruz. Minimum 9 ay süt ve yumurta yasağımız surecekmis Ben 6. ayda denemeye başlarız diye düşünüyordum. Kilo da alt sınırda anne sütüne devam dedi ama benim süt kalitesini artırmam lazım. Önerilerinize açığım kızlar.

-Sunshine eser miktarlar etkileyebilir dedi. Bağırsakların alerjen proteinlerini unutması bizim için önemli dedi. Kaldı benim stoklu vegan çikolatalarKakaoyu da gözlemliycekmisim,zaten neye kullanabilirim ki onu tek başına

Ben de soracağım bunu doktorumuza. Yavrum yazık mahvoluyor Kusacağım diye, emme kusma gaz ve hıçkırık şeklinde devam ediyoruz her seferinde
Sor canım bizde de reflü olunca thıckener kullandık az önce adını yanlış yazmışım. Tam adı bebelac gold thickener anti reflü. Başka markalarında vardır. Uzun süredirde reflü mamasıyla devam ediyoruz 2. Ay kontrolünde bi iki ay daha bu mamaya devam dedi bize.

Solgar brewers yeast en iyisi canım

Badem ceviz hurma süt kalitesini artırır diye biliyorum

Gülüm kendini iyi hissetmek için kulak mı deldiriyorsun ben para harcıyorum seninki daha güzelmiş
Sorunun cevabını bilmiyorum valla
Valla bakalım işe yaracak mı? :)
Şöyle bi de kuaföre gideyim kahkül kestireyim diyorum
Ben sana özelden ebenin benle paylaştığı bir kaç ekran görüntüsü atacağım canım, arkasında isim cisim olduğu İçin burdan paylaşmıyorum Kızlar isteyene atarım özelden.
Tamam canım kaydediyorum ismini

Biz de bugün 2. Ay aşılarını olduk. Çok ağlıyor ya sanki acıyormuş gibi biyeri. Umarım çok sürmez
Huzursuz oluyorlar canım bizim geçen hafta bütün gece keyifsiz uyumuştu. Calpol verdik bir kere rahatlasın diye. Şimdide aynısı olursa yine rahatlasın diye vereceğim akşama. Her şeye mızırdıyor

Huzursuz oluyorlar canım bizim geçen hafta bütün gece keyifsiz uyumuştu. Calpol verdik bir kere rahatlasın diye. Şimdide aynısı olursa yine rahatlasın diye vereceğim akşama. Her şeye mızırdıyor
Rahatlamış mıydı geçen hafta verince. Ateşi olmasa da versem mi acaba ben de

bu gece tuvalet düzeni bizim de değişikti. Sabah kakası gece yapıldı, sabah es geçti filan. Bez değişimi yapınca 4 te uyumadı bi daha 7 buçuğa kadar. Sonraki tüm uykular 1 saat var yok. 2 den beri de uyanık ağlaması cok.

Arkadaşlar bu gökyüzü olayları ne zaman sakinliyor

Bu bebeler anca esnesin devamı yok
Lalam bu enerjiden ben de istiyorum yaa

6 ay daha devam yani eser miktara da izin yok. tutunacak dallarımız bir bir gidiyor bak bi kurabiye tarifi ekran görüntüsü ekliyorum papatyaozu paylaşmıştı. Ona kakao katarak deneyebilirsin belki.
Başka yasaklı gıdalar var mı?
Dm kutum açık bekliyorum

Eklentiler

• D7CF6D74-D604-4682-A2DD-1BED7453727B.jpeg
    109,1 KB · Görüntüleme: 34
Ay ben de 3.yü mü deldirsem diyorum ne bileyim havam değişir

Aaa bak saç kestirmeyi bende istiyorum bebemi babasına yada anneannesine kaktırıp bi ara kaçıcam
Kahkülden emin misin bebekle zor olmaz mı sürekli fön ister ya ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…