- 18 Ağustos 2021
- 356
- 288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle inşallah canımDaha yolumuz uzun inşallah birgün karşılaşırız
Aynen bu işi en iyisi doktorlara bırakmakKızlar normali öyle ama her kadın yumurtlama gününü bilemez ki ilk gebeligimden yola çıkıyorum o zamanlar hiç bişey bilmiyormuşm gerçekten doktor satı sordu söyledim geç döllenme dedi sonra kendi Sat oluşturdu bana sanırım usg ye göre oldu tam hatırlayamıyorum sata göre doğum olacak dedi tabi benim oğlum gelmek bilmedi resmen zorla çıkardık cocugu
Hepimiz duyarız yakında inşaaallahDaha haftadan emin değilim ama insan sabırsızlanıyor görüp duymak için cidden
Teşekkürler amin canım inş hepimize bebişlerimize sağlıkla kavuşmak nasip olsunHayırlı olsun canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hahaaha doğru diyorsun ozamanlar bekardım düşünemedim gebeleriYesilErik20 profil ismin çok tehlikeli hele ki ilerleyen zamanlarda aman aman kilosu altınla yarışıyor
Kesin olmamakla birlikte 4 kat artış çoğul gebelik olabilir canim kese olusunca anlasilirSelam kızlar 2 gün önce 231 olan değerim 2 gün sonra 841 oldu çok hızlı 4 kat artış olmuş ama neden acaba
Teşekkür ederiz sizinde hayırlı olsun. Köln deyim ne kadar büyük bilmiyorum :) inşallah bulabilirim türk doktor bulamazsam da yardim alirim birilerinden artık. Bide bi bilginiz var mı acaba 2 li test falan yapılıyor mu burda eğer yatırmazsam doktor sorun eder mi. Turkiyede 2. Kızımda yaptirmamistim baya sinirlenmişti de doktorMerhaba, öncelikle hayırlı olsun bende Almanyada yaşıyorum. Burada maalesef 8. hafta olmadan muayene yapmıyorlar ama şimdiden randevu alabilirsiniz. Almanyada Türk doktorlarda var. Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsanız Türk doktor arastirabilirsiniz.
21 Aralık son adet tarihi Hatay'da yaşıyorum 27 yaşındayım ikinci çocuğumSaglikla ilerlesin gebeliginiz yas Şehir son adet tarihi bir de Kaçıncı çocuk yazarsanız ilk sayfadaki listeye ekleyebilirim
Bana ikiz gebelik gibi geldi hayırlısı olsun hakkınızdaSelam kızlar 2 gün önce 231 olan değerim 2 gün sonra 841 oldu çok hızlı 4 kat artış olmuş ama neden acaba
erkek çocuk geç doğar derler zaten.Kızlar normali öyle ama her kadın yumurtlama gününü bilemez ki ilk gebeligimden yola çıkıyorum o zamanlar hiç bişey bilmiyormuşm gerçekten doktor satı sordu söyledim geç döllenme dedi sonra kendi Sat oluşturdu bana sanırım usg ye göre oldu tam hatırlayamıyorum sata göre doğum olacak dedi tabi benim oğlum gelmek bilmedi resmen zorla çıkardık cocugu
Köln büyük bir şehir ve orada Türk kadın doktorları var, Google'a türkische frauenärzte in Köln yazarsanız bulabilirsiniz. 2 li testi henüz bilmiyorum benimde ilk hamileliğim.Teşekkür ederiz sizinde hayırlı olsun. Köln deyim ne kadar büyük bilmiyorum :) inşallah bulabilirim türk doktor bulamazsam da yardim alirim birilerinden artık. Bide bi bilginiz var mı acaba 2 li test falan yapılıyor mu burda eğer yatırmazsam doktor sorun eder mi. Turkiyede 2. Kızımda yaptirmamistim baya sinirlenmişti de doktor
Aynenn öyle oluyor canim yaşayarak öğreniyoruz herseyierkek çocuk geç doğar derler zaten.
Bende şimdi hiç bişey bilmiyorum inan. Yaşanan her şey ilk tecrübe olunca şaşkın şaşkın izliyorsun sadece
Aynen ama kendi doktorum uzak olduğu için gidiyim dedim.moralimi bozdular zaten hassassın bunu doktorlar bildikleri halde yapmaları çok acımsızca.Başka doktora gitmek çok kafa karıştırıyor bence yaa durumunu bilmeden etmeden yorum yapıyorlar üzücü olabiliyor
Aynenn öyle oluyor canim yaşayarak öğreniyoruz herseyi
Ilk 3 ay gectikten sonra gerisi su gibi vallah. Aslinda siz zaten 2 aylik olmussunuz bile.Hamileye zaman gecmez ama buni sonra sizde farkedeceksiniz. Acaip hizli geciyor.Ama son ay gecmek bilmez bak haha. Uykusuz geceler bel agrilari.Hiç geçmeyecek gibi geliyor zaman
Görüp yaşayabiliriz inşaallah ilk bir ay dolana kadar fark edemememiz bir artı benceIlk 3 ay gectikten sonra gerisi su gibi vallah. Aslinda siz zaten 2 aylik olmussunuz bile.Hamileye zaman gecmez ama buni sonra sizde farkedeceksiniz. Acaip hizli geciyor.Ama son ay gecmek bilmez bak haha. Uykusuz geceler bel agrilari.