- 22 Şubat 2021
- 1.675
- 3.144
Acıtmıyor yani yada ben tüp bebek olduğum için çok iğne vurdum çok duyarlıyım artıkBnm tek korkum igne girerken acımasıydı igne acıtmıyor şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıtmıyor yani yada ben tüp bebek olduğum için çok iğne vurdum çok duyarlıyım artıkBnm tek korkum igne girerken acımasıydı igne acıtmıyor şükür
Rahat duyulur canım nadir geç duyuluyor diye biliyorumSuan 6+2deyim keseye göre adetime göre 6+6 4 gün gerideyim 7 haftada gitsem kalbi duyulur demi bebek varsa
Çok teşekkür ederim canım bilgin içinEnfeksiyon için yaban mersini tüket
urınonvef diye bir takviye gıda var onu kullan 2 haftaya kalmaz geçer.
Başımda daha beteri varken bu şekilde atlattım.
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım , Kesinlikle öyle onca zor günü geçiriyoruz , kucağa aldikmi hiç biri akılda kalmıyorAmin canım Allah yardımcın olsun doğru diyorsun oğlum daha 1 yaşında ama unutmuşum çoğu şeyi
Başladım bugün bol bol içiyorum inşallah sağolasın canımBol bol su iç canim suyla birlikte atlatirsın insallah
Saglıkocagı Dr una bile gdeblrsn kuzum monurol şase verir kesin. Bekleme ama çok yuksekBu şekilde canım baya yüksek sence haftayı bekleyimmi beklersem sıkıntı olurmu acaba
Yaa bende çok bayıldım çok tatlış dimiAnladım canım benim çok sagolasin bu arada profil fotona bayildiim
Evett beni teşvik ediyorsun şuanYaa bende çok bayıldım çok tatlış dimi
Hahah sende kullan bacımEvett beni teşvik ediyorsun şuan
Tamam sağol canım yarın bi sağlık ocağına gideyim benSaglıkocagı Dr una bile gdeblrsn kuzum monurol şase verir kesin. Bekleme ama çok yuksek
Benim 6haftalık gibi usg göre.Kanamam olduğu için hastaneye gittim.kese etrafında varmış .kan ordan geliyor Muş. Sürekli yat dedi yemek ve WC dışında sürekli yatıyorum. Bebeğinin haftası nasıl
Ay yaparım bari biraz zaman ilerlesin ya da Guzelkuss gibi minnoşum var bi tane kuşum onu koyarimHahah sende kullan bacım
Hadi bakalımAy yaparım bari biraz zaman ilerlesin ya da Guzelkuss gibi minnoşum var bi tane kuşum onu koyarim
Sonuçlarınla git canım. Mutlaka bsey verir. Bana aile hekimi antibyotik vermsti i.T
Tamam sağol canım yarın bi sağlık ocağına gideyim ben
Sizde mi Dilek hanıma gittiniz bende bugün kese görmeye gittim gördüm çok şükür 31 Ocağa verdi ama hafta sonu gelebilirim dedim oda haftaya kalp atışını duyamayabiliriz dedi. 5 Şubata aldık randevuyuVar teyzesi bak
Teşekkür ederim canımMutlaka havasını alıp vur,
Alkolü sür 2 parmağında etini sık o şekilde vur biraz yakıyor ama morarmaz.
Anladım canım teşekkür ederim sağlıkla kucağına alBn bacaktan vuruyorum sadece morarma cok küçük oluyo ilaç yakıyor onu pek engellemek mümkün degil ama korkulcak kadar acısı yok ilacı yavas sıkarken dhaa cok yakıyor ilk koluma eşim vurdu sonra bn kendim yaptım 10 gün oldu alıştım.
Hosgeldiniz hayirlisi olsun inşallah yeni mi ogrendinizMerhaba hanımlar bende kısmet olursa Eylül annesi olacağım 4 yaşında bir kızım var ikinci hamileliğim
Ya evet canım Eskişehirdemi oturuyorsun yoksa bilecikten geliyoruz bizde ona İkimizde bugün aynı doktorda görmüşüz keselerimizi şükür senin bebişin kaç haftalıkmış canım beni çünkü 28i çağırdı kalp için Randevun saat kaçtaydı bu arada seni görmüş olabilirmiyim acaba ?Sizde mi Dilek hanıma gittiniz bende bugün kese görmeye gittim gördüm çok şükür 31 Ocağa verdi ama hafta sonu gelebilirim dedim oda haftaya kalp atışını duyamayabiliriz dedi. 5 Şubata aldık randevuyu