- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
Bende öyleyim öğrendiğim den belli sıfır kasik ağrısı oğlumda ilk aydan itibaren nerede olduğunu biliyordum ağrıdan çekilme olurdu batma olurdu ama bunda hiç bişey yok hafif mide bulantısı dışındaAhh bende senin gibiyim canim hala kese görmeye gidemedim çok merak ediyorum . Bugündü randevum ama kar yagisindan dolayi gidemedik 1 saat uzaklikta cünkü doktor.Gögusumun altindaki agri ve sislik disinda hic bisey hissetmiyorum . Hissetmedigim icinde hamile degilmisim gbi dusunuyorum
Yok canım benim bebeğim kuvözde kalmıştı 1 hafta sıkıntı stres 4. Ay da sütüm kesildiAmin canım emziriyormuydun sen ben hala emziriyorum kesmeye kıyamadım bir türlü
Hoş geldinMerhaba Beni de eklermisin ?
İstanbul-yaş 25 ilk çocuk sat 04.12.2021
Hoş buldum teşekkür ederim nasıl gidiyor gebelik ?Hoş geldinsağlıkla ilerlesin
Yaa hayırlısı olsun canım inşallah bunu dilediğince emzirirsin sende de yetisememek bakamamak korkusu varmıYok canım benim bebeğim kuvözde kalmıştı 1 hafta sıkıntı stres 4. Ay da sütüm kesildi
Hayırlı olsun miniğinMerhaba Beni de eklermisin ?
İstanbul-yaş 25 ilk çocuk sat 04.12.2021
Şükür elhamdülillahHoş buldum teşekkür ederim nasıl gidiyor gebelik ?
Teşekkür ederim senin de canım sağ sağlım kucağımıza alırız inşallah.Hayırlı olsun miniğin
Bende hissetmiyorum aslıda çok şükür yolunda ilerliyor bir sıkıntı yok.Şükür elhamdülillahdaha yeni ya henuz pek bsey hıssetmyorm. Sen ne durumdasn
Aminnn inşallahTeşekkür ederim senin de canım sağ sağlım kucağımıza alırız inşallah.
Olmazmi kuzum oturup oturup agladigim oluyor oğlum daha küçük ona ihanet etmiş gibi hissediyorumYaa hayırlısı olsun canım inşallah bunu dilediğince emzirirsin sende de yetisememek bakamamak korkusu varmı
evettt daha dün gittim kalp atışı için minnoşumun kalbi atıyor çok şükür minnacık 1 cmAminnn inşallahdoktora gittinizmi
Ben 6+5 de duydum kalbi cnm, bence duyabilirsinSuan 6+2deyim keseye göre adetime göre 6+6 4 gün gerideyim 7 haftada gitsem kalbi duyulur demi bebek varsa
Kesemizi gördük şükür daha gitmedm bebek için kac haftadasın pekiievettt daha dün gittim kalp atışı için minnoşumun kalbi atıyor çok şükür minnacık 1 cm
sen gittin mi canım doktora ?
MaşallahBende hissetmiyorum aslıda çok şükür yolunda ilerliyor bir sıkıntı yok.
2sine kadar bekleyemicem bi kaç gün daha duraym gideymBen 6+5 de duydum kalbi cnm, bence duyabilirsin
Bugün tam 7 haftamdayım.Kesemizi gördük şükür daha gitmedm bebek için kac haftadasın pekii
Bnde 4 gün gerideym ama belki o acık kapanmıstırBugün tam 7 haftamdayım.
Dün kontrolde 6+6 idim ama dr şuan 7 haftalık gözüküyor dedi 1 gün önden gidiyor.