2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu:KK43:
Benimde öyleymiş bi benim doktor rahat heralde hiç bişey demedi 😂 erken doğum olabiliyormuş onuda bekleyip göreceğiz bakalım

Tabi ki var maşallahı var hem de 😍 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hepimizin de inşallah 🌸

Ah ya bugünümüze şükürler olsun 🙏🏻
Her gün her yeni hafta bir mucize gibi 😌 10. Haftaya giriş yapıyorum ben de artık allahım tamamına erdirsin 💖
Amin canim masallah sana da 🧿🧿🧿
Kese başta gözükür sonra bebek gözüküyor içinde. Doktorların geneli o yüzden 5. haftayı bekliyor ki ikisini bir arada görmek için. Zaten 7. Hafta civarıda kalp atışı için çağırıyorlar.
Evet o da haftaya gel dedi 5+5te gitcez kontrole kismetse

Benimki yuvarlakti geçen hafta bu hafta bı baktık fasulyeye dönmüş erkek mi yoksa bende hep erkek hissediyorum ama 😍🤭

İnşallahhhh canım görürsün rabbimin izniyle💞

Benim doktor ilk iğne falan vurmadan smear testi yaptı bana daha da yapmadı , 2. Aydan sinra sırtüstü yatilmamasi mi gerekiyor gerçekten mi 🥲🙄

12mm çıktı 🤭💞

Hee fasulye olmus bizimki 😍🤭 ay evet çok mucizevi birşey ya 😍😍 bilmiyorum ki ne zaman hareketleri belli oluyor ultrasonda ama inşallah görürsün 🥰🥰

İyi yapmışsın hayırlısıyla görmek duymak nasıp olsun inşallah 😍🥰

Çok geçmiş olsun canım benim inşallah hepimiz bu zorlu süreçleri sağ salim atlatırız ve hamileliğin balayı kısmına geçeriz 😍🥰

Burada kalp atışıyla ilgili yazı yazan bendim dün doktorum dinletmedi ve radyolog arkadaşının söylediği şeyi anlattı erken haftalarda kalp dinletildigi zaman bebeklerin sebepsiz kalp atışı durabiliyor dedi ve biz nedenini bulamiyorduk daha gecen dinledik sağlıklıydı neden durdu diye düşünüyorduk dedi ve bunu bütün doktorlar bilmiyor malesef dedi bende kalbi dinletmeyi bıraktığımdan beri yüksek oranda kalp atışı durmalarının önüne geçtim dedi ve adam öyle bilimsel olarak kanitsiz konuşan biri değil bilimsel yayınları vs var öyle bilgisiz olacak bir doktor değil bana da mantıklı geldi anlattıkları çünkü çevremde çok oluyor kalbini dinletikten sonra herşey çok iyi dedikten sonra bir gidiyorlar bebek ölmüş bu her bebek için geçerli olan birşey değil ama çoğu kişide oluyormuş .
Farklı ultrasona mı girdin acaba yoksa aynı ultrason mu? Başlığındaki şekilden de fasulye çıkabiliyormuş 😂
Erkeklerin böyle diyorlar belki de erkektir 😍

Farklı ultrasona mı girdin acaba yoksa aynı ultrason mu? Başlığındaki şekilden de fasulye çıkabiliyormuş 😂
Erkeklerin böyle diyorlar belki de erkektir 😍
Doktor cihazını degistirmediyse aynısı aynı doktora gittim çünkü 😄 bakalım sağ salim sağlıklı dogsunlar da hiç önemli değil valla tabi hepimiz için geçerli bu 😍🥰

Doktor cihazını degistirmediyse aynısı aynı doktora gittim çünkü 😄 bakalım sağ salim sağlıklı dogsunlar da hiç önemli değil valla tabi hepimiz için geçerli bu 😍🥰
Aynen sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemsiz ama ben çok merak ediyorum bir an önce alışveriş yapmak için cinsiyeti bekliyorum😂

Kızlar ikili tarama testi yaptıracak mısınız? Kaçıncı haftada yapılıyor tam olarak?

Aynen sağlıklı olsunlar da cinsiyet önemsiz ama ben çok merak ediyorum bir an önce alışveriş yapmak için cinsiyeti bekliyorum😂
Ay evet ya bı yandan yavaş yavaş almak istiyorum bı yandan da annem hep önceden 6. Aydan sonra alışveriş yapılır bebeğe diyordu bekle şimdilik bı kaç şey al daha sonra alırım diyorum kendime kafam çok karışık 😂 eşim de daha şimdiden almama taraftarı 🙄
Kızlar ikili tarama testi yaptıracak mısınız? Kaçıncı haftada yapılıyor tam olarak?
Şart değilse ben pek istemiyorum açıkçası yanılma payı çok yüksek bı testmis 🥲 benim yengeme down sendromlu olabilir amniyon sıvısı alalım dediler istemiyorum down sendromlu da olsa bakarım dedi maşallah sapasağlam bır oğlu var 8 yaşında sadece genetik olarak kafası birazcık büyük , 12. Haftada başlanıyor sanırım o zaman yapılıyor

Ay evet ya bı yandan yavaş yavaş almak istiyorum bı yandan da annem hep önceden 6. Aydan sonra alışveriş yapılır bebeğe diyordu bekle şimdilik bı kaç şey al daha sonra alırım diyorum kendime kafam çok karışık 😂 eşim de daha şimdiden almama taraftarı 🙄

Şart değilse ben pek istemiyorum açıkçası yanılma payı çok yüksek bı testmis 🥲 benim yengeme down sendromlu olabilir amniyon sıvısı alalım dediler istemiyorum down sendromlu da olsa bakarım dedi maşallah sapasağlam bır oğlu var 8 yaşında sadece genetik olarak kafası birazcık büyük , 12. Haftada başlanıyor sanırım o zaman yapılıyor
Bizde geçen ebebekte dolaşırken bi battaniye alayım bari dedim eşim tamam dedi. Sonradan vazgeçtim iyi olmadığını bende duymuştum o al deyince almaktan vazgeçtim😂

Bende doktorum isterse yaptırırım diye düşünüyorum yoksa yaptırmam sadece detaylı ultrason istiyorum. Yanlış çıkma ihtimali yüksek dediğin gibi bi de onun stresine giremem😒

Bizde geçen ebebekte dolaşırken bi battaniye alayım bari dedim eşim tamam dedi. Sonradan vazgeçtim iyi olmadığını bende duymuştum o al deyince almaktan vazgeçtim😂

Bende doktorum isterse yaptırırım diye düşünüyorum yoksa yaptırmam sadece detaylı ultrason istiyorum. Yanlış çıkma ihtimali yüksek dediğin gibi bi de onun stresine giremem😒
Aynen sadece cinsiyetini öğrendiğimde hatıra olarak almak istiyorum 🤭
Yanlış bilmiyorsam kişiye bırakıyorlar onu şart değil sanırım evet bu donemlerde zaten stres yapılmaması lazım amaaan annelerimiz zamanında bunlar mı varmış 6 7 aylıkken kontrole giderlermis taş gibi de hicbirsey olmazmış bizler bilinçli olduğumuzdan çok pimpirikliyiz 😂😂 bana diyorlar biz hamileyken ne mide bulantısı hicbirsey cekmedik sabah bulantisidir ilaç fazla içme diyorlar dedim bütün gün beter ediyor beni gece uykudan uyandırıyor hee o zaman iç olmazsa diyorlar 😂🤦🏻‍♀️ sanki ben nazlaniyorum😂😂

Aynen sadece cinsiyetini öğrendiğimde hatıra olarak almak istiyorum 🤭
Yanlış bilmiyorsam kişiye bırakıyorlar onu şart değil sanırım evet bu donemlerde zaten stres yapılmaması lazım amaaan annelerimiz zamanında bunlar mı varmış 6 7 aylıkken kontrole giderlermis taş gibi de hicbirsey olmazmış bizler bilinçli olduğumuzdan çok pimpirikliyiz 😂😂 bana diyorlar biz hamileyken ne mide bulantısı hicbirsey cekmedik sabah bulantisidir ilaç fazla içme diyorlar dedim bütün gün beter ediyor beni gece uykudan uyandırıyor hee o zaman iç olmazsa diyorlar 😂🤦🏻‍♀️ sanki ben nazlaniyorum😂😂
Benim annemde hiç mide bulantısı çekmemiş doktora bile tee kaçıncı ayda gitmiş keşke anneme çekeydim o konuda😂
Benim mide bulantım çok fenaydı bi kaç gündür idare edebilecek duruma geldi ilaç alacaktım hatta baktım biraz düzelmiş gibi ben mi alıştım anlamadım korkuyorum da sıkıntı mı oldu diye🥺
Sanırım aç karna daha çok bulanıyor mide sürekli bişeyler atıştırmak lazım

Benim annemde hiç mide bulantısı çekmemiş doktora bile tee kaçıncı ayda gitmiş keşke anneme çekeydim o konuda😂
Benim mide bulantım çok fenaydı bi kaç gündür idare edebilecek duruma geldi ilaç alacaktım hatta baktım biraz düzelmiş gibi ben mi alıştım anlamadım korkuyorum da sıkıntı mı oldu diye🥺
Sanırım aç karna daha çok bulanıyor mide sürekli bişeyler atıştırmak lazım
Benim de gittikçe şiddetleniyor bulantılar oksururken ogurmeye basliyorim 😂😂 ama ne gelen var ne gideeen o da çok yoruyor beni 🤦🏻‍♀️ yavaş yavaş geçmeye başlıyordur sen takma kafana bişey olmaz Allah'ın izniyle 🥰 evet aç olunca daha çok bulanıyor midem ama bişey de yiyemiyorum demin tost yedim biraz rahatlattı şimdi tekrar yapıp yicem doymadım 😂😂😂

Benim de gittikçe şiddetleniyor bulantılar oksururken ogurmeye basliyorim 😂😂 ama ne gelen var ne gideeen o da çok yoruyor beni 🤦🏻‍♀️ yavaş yavaş geçmeye başlıyordur sen takma kafana bişey olmaz Allah'ın izniyle 🥰 evet aç olunca daha çok bulanıyor midem ama bişey de yiyemiyorum demin tost yedim biraz rahatlattı şimdi tekrar yapıp yicem doymadım 😂😂😂
Acıkmadan yemek lazım işte😂
Benimde öğürmeler devam ediyor akşam daha da şiddetleniyor. Sabahları daha iyiyim bi kere oluyor geçiyor yemek yiyince.
Bir sürü kaşar ekmek yedim bende büyüsün bebitom 🤰🏻

Benimde öyleymiş bi benim doktor rahat heralde hiç bişey demedi 😂 erken doğum olabiliyormuş onuda bekleyip göreceğiz bakalım
Ben aslinda ilk baska doktora gitmistim oda bana birsey dememisti bu doktor boyle dedi anlamadim neyse yasayip gorecegiz artik 🤣

Acıkmadan yemek lazım işte😂
Benimde öğürmeler devam ediyor akşam daha da şiddetleniyor. Sabahları daha iyiyim bi kere oluyor geçiyor yemek yiyince.
Bir sürü kaşar ekmek yedim bende büyüsün bebitom 🤰🏻
Tost iyi geldi demiştim demin yerken çok midem bulandı yarıda bıraktım 🙄🥺
Benim hep bulanıyor ya sabah daha şiddetli ve gece şiddetli oluyor bilmiyorum kafasina göre takiliyor 😰🥺

Tost iyi geldi demiştim demin yerken çok midem bulandı yarıda bıraktım 🙄🥺
Benim hep bulanıyor ya sabah daha şiddetli ve gece şiddetli oluyor bilmiyorum kafasina göre takiliyor 😰🥺
Ben en son geçen hafta tosttan soğudum daha da yemedim🙊

Back
X