2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Mrb kızlar yazışmalara yetişemiyorum.😁 Google den yazıp giriyor sunuz değil mi buraya. Olay storeden varmi uygulama. Hepiniz inşallah iyisnizdir. Hafif kasiklarda sancı oluyor bende dinleniyorum sürekli. 3 ay gecseydi hayırlısıyla bebelerin cinsiyetini öğrenirdik.🤲 Adetim bir gun geçti test yaptım. Hızlı sonuç veren vardı iyi para verip onu aldım. Sancım oluyordu hani varsa gebelik düşük yapmayim erken öğrendim... Rabbjm sağlıkla versin kucağımıza inşallah 🤲❤️

Kizlar biliyorum cok erken daha benim icin hicbirsey de belli degil gerci ama bugun dogum fiyatlari icin birkac hastane aradim ve fiyatlara inanamadim.
Memorial sisli once 18 sora smdiden yaptirinca 15,000 dedi
Medical park gaziosmanpasa 7500tl
Derindere kagithane 5500tl dedi
Bu da sadece dogummus, muayeneler tahliller hep ekstraymis
Bir tane sigorta cikti karsima onunl da mantikli mi cok kestiremedim, hamileyken yapilabilenmis.haftaiici arayacagim onu da bakalim o daha ekonomik olursa ondan yptiririm belki

Kizlar biliyorum cok erken daha benim icin hicbirsey de belli degil gerci ama bugun dogum fiyatlari icin birkac hastane aradim ve fiyatlara inanamadim.
Memorial sisli once 18 sora smdiden yaptirinca 15,000 dedi
Medical park gaziosmanpasa 7500tl
Derindere kagithane 5500tl dedi
Bu da sadece dogummus, muayeneler tahliller hep ekstraymis
Bir tane sigorta cikti karsima onunl da mantikli mi cok kestiremedim, hamileyken yapilabilenmis.haftaiici arayacagim onu da bakalim o daha ekonomik olursa ondan yptiririm belki
Hastanelerin bir de direkt kendi numaralarından doğum paketi mevcut mu onları öğrenin. Gerekirse hastaneye giderek öğrenin nerdeyse her hastanenin var.
Benim doktorumun sadece doğum ücreti 12500 TL iken doğum paketi olarak hastane 14bin tl fiyat verdi cok cok daha uygun kalıyor paket şeklinde olunca. Pakete doğum, 10 muayene 5 nst, gebelikteki rutin tahliller, bebeğin ilk tahlilleri topuk kanı, kalça başka bi iki testi daha dahil oluyor genelde bunlar standart.sezaryende 2 gece de hastane yatışını kapsıyor. Tarama testleri dahil olmuyor genelde bu fiyatlara görüşün yani hastanelerle sadece doğum ücreti sorup bırakmayın paket sorun:)

Hastanelerin bir de direkt kendi numaralarından doğum paketi mevcut mu onları öğrenin. Gerekirse hastaneye giderek öğrenin nerdeyse her hastanenin var.
Benim doktorumun sadece doğum ücreti 12500 TL iken doğum paketi olarak hastane 14bin tl fiyat verdi cok cok daha uygun kalıyor paket şeklinde olunca. Pakete doğum, 10 muayene 5 nst, gebelikteki rutin tahliller, bebeğin ilk tahlilleri topuk kanı, kalça başka bi iki testi daha dahil oluyor genelde bunlar standart.sezaryende 2 gece de hastane yatışını kapsıyor. Tarama testleri dahil olmuyor genelde bu fiyatlara görüşün yani hastanelerle sadece doğum ücreti sorup bırakmayın paket sorun:)
Hangi hastaneye gidiyorsun canım?

Ay evet ya bı yandan yavaş yavaş almak istiyorum bı yandan da annem hep önceden 6. Aydan sonra alışveriş yapılır bebeğe diyordu bekle şimdilik bı kaç şey al daha sonra alırım diyorum kendime kafam çok karışık 😂 eşim de daha şimdiden almama taraftarı 🙄
bence de alma hem bebekler çok hızlı büyüyorlar çoğunu giydiremeyeceksin yazık olacak boşver.

Ben en son geçen hafta tosttan soğudum daha da yemedim🙊
Bende öyle olcam herhalde 😂🙄
Mrb kızlar yazışmalara yetişemiyorum.😁 Google den yazıp giriyor sunuz değil mi buraya. Olay storeden varmi uygulama. Hepiniz inşallah iyisnizdir. Hafif kasiklarda sancı oluyor bende dinleniyorum sürekli. 3 ay gecseydi hayırlısıyla bebelerin cinsiyetini öğrenirdik.🤲 Adetim bir gun geçti test yaptım. Hızlı sonuç veren vardı iyi para verip onu aldım. Sancım oluyordu hani varsa gebelik düşük yapmayim erken öğrendim... Rabbjm sağlıkla versin kucağımıza inşallah 🤲❤️
Ben Google dan giriyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😍
bence de alma hem bebekler çok hızlı büyüyorlar çoğunu giydiremeyeceksin yazık olacak boşver.
Aynen bence de bekleyelim biraz 😄

Kızlar benim cok yogun kırmızı kanamam geldi hafif pıhtılı karnım ağrdı ve geldi sanırım bebek gidiyor dua edin nolur hemde dogum gunum cok kotuyum gitti kesin dimi
Hemen acile git canm. Korkma lütfen rabbimin izniyle bebiş seninledir dualarımız seninle

Kızlar benim cok yogun kırmızı kanamam geldi hafif pıhtılı karnım ağrdı ve geldi sanırım bebek gidiyor dua edin nolur hemde dogum gunum cok kotuyum gitti kesin dimi
Rabbim yardımcın olsun hemen hastaneye git canım Allah'ım size bağışlasın bebisinizi inşallah 🤲 haber ver mutlaka bizlere kendini salma hemen neler gördük burada bebisin seninledir

Korkma he eşey yolundadır gidince göreceksin. Aynısı bende de oldu bugün. Kontrolde sorun gözükmedi. Dualar seninle. Güzel haberlere inş.

Dogum paketi olarak sordum ama hepsi muayenelerin ekstra oldugunu soyledi.gidip konusmak en dogrusu

Insallah sknti olmaz ve guzel haberlerini paylasirsin.hamileligin tammami kanama ile gecenler var ama yasayanlar ve bilenler daha dogru bilgi verir canim,stres olmadan doktora gozuk

Herşey kokmasa daha da güzel olucak 🥺😢
Bütün benim de midem çok keyifsizdi. Midemin kötü olmadığı zamanlarda saçma sapan şeyler yiyerek bugünü bitirdim. Güya sağlıklı beslenecektim, resmen 35 yıllık hayatımın en kötü beslendiğim günlerini yaşıyorum.

Bizde geçen ebebekte dolaşırken bi battaniye alayım bari dedim eşim tamam dedi. Sonradan vazgeçtim iyi olmadığını bende duymuştum o al deyince almaktan vazgeçtim😂

Bende doktorum isterse yaptırırım diye düşünüyorum yoksa yaptırmam sadece detaylı ultrason istiyorum. Yanlış çıkma ihtimali yüksek dediğin gibi bi de onun stresine giremem😒
Bizde e bebek baby mall dolaşıyoruz 😂 sanki doğum yarın 😂😂 beşik ve bebek arabasını alalım diyoruz çünkü gün geçtikçe artıyor malum

Back
X