2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu:KK43:
Doktorlar olumsuz şeyleri söylemeyi ne çok seviyorlar :) takmaya gerek bebislerimize yansımasın. Bana da demişti. Gerek yok valla

Kötü düşünme ya doktorlar sonuçta en ufak şeyde bizi uyarmak zorunda öyle düşün kanaman falan yoksa sıkıntı etme bence 🥰 toksoplazma bende dün özelde verdim haftasonu girdiği için pazartesi çıkar dediler seninki de belki özel lab a gidiyorsa öyle de uzun surebilir
Umarim oyledir 😕

Teşekkür ederm, hoşbuldum. Allah hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına almasını nasip etsin inşallah 🙏🏻 Dün tam dediğiniz oldu, pişerken sabırsızlıkla beklediğim yemeği yerken başladı midem bulanmaya ve tüm akşam o yemeğin kokusu sanki eve yapıştı ve bulantı devam etti 🙈 bir de henüz doktora gitmeyince, evde tüm gün kendi kendimi yiyorum. İnşallah ben de hepimize sağlıklı ve kolay gebelik diliyorum 🙏🏻☺️
Bu mesajı görünce aklıma pırasa yemeği yaptığım ve bütün gece eşime ev pırasa kokuyor dediğim geldi 😂😂😂😂

Doktorlar olumsuz şeyleri söylemeyi ne çok seviyorlar :) takmaya gerek bebislerimize yansımasın. Bana da demişti. Gerek yok valla
Aslinda ilk baska bir doktora gitmistim o doktor bana soylemedi bile gayet iyi demisti ama bebislerimiz Allaha emanet artik

Merhaba. Benim sata göre 6 haftalık. En az 1 hafta daha sabretmek istiyorum ben de dediğiniz gibi 🙏🏻 Daha önceki gebelğimde erkenden gitmiştim ve bu sefer daha sabırlı olmak istiyorum. Her ne kadar sabırlı biri olmasam da 🙈 valla 2 gün önceye kadar yumurta peynir zeytin acayip yiyordum ama 2 gündür çekilmez geliyor ve sadece nutella yiyorum 🙈 ve hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Nutella hiç fena fikir değil:) bende mi alsam ne :) küçük not : şuan çikolata yiyorum ve yetmiyor bana :) oğlan mi gelecek ne

Canim bana da rahminin goruntusu kalp seklinde dedi dikkat ediceksinkendine dedi aslinda sukur hicbirseyimde yoktu:KK43:
Dilini ısır sana kocaman maşallah diyorum güzel anne 🧿🌸
Bunu her doktor göremeyebiliyor maalesef ya da anlamıyorlar tam olarak ne olduğunu. Birebir yaşadığım için biliyorum.
Bazı şeyler hayatımızın bir parçası oluyor maalesef. Ama bak önden öğrendin ve önlemini alabilirsin kendine daha iyi bakabilirsin bir de bu açıdan bak ☺️
Stres yapıp üzme kendini önce kendine dikkat et sonra tevekkül et hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 💖

Ben Kasım ayından beri bu doktordayim tavsiye üzerine gittim ve gerçekten çok ilgili bir doktor herşeyi acikliyor seni dinliyor bir an önce gir çık derdinde değil rabbim herkesi iyi doktorlarla karşılaştırsın 🤲

Benim de mide bulantılarim çok yoğun bu günlerde canım nadiren bişey istiyor onu yiyebiliyorum biraz başka şeyler yerken sürekli bir bulantı şekli 🤦🏻‍♀️ bir kaç kere de başıma kan şekeri düşüklüğü geldi sanırım 2 gün üst üste aynı saatlerde yemekten sonra aşırı bı baş dönmesi ve mide bulantısı oldu çikolata yedim zorla sonra kendime geldim 😄 bende uyku pek yok sadece akşam yemeklerinden sonra çok fena masayı bile toplamaya üşeniyorum gece olunca da uykuya zor dalıyorum sabah eşimi ise göndermek için kahvaltı hazırlamaya da zor kalkıyorum 😂😂😂
Yaaa evet ben de kiloluyum zaten insülin direncim de var. Bu yeme olayını nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum 🙈devamlı bir şişkinlik, karnım taş gibi:/ hele yemeği de yiyince iyicd ağırlaşıyorum ve günün her saati yastıkla bütün yaşıyorum 🙈 allah hepimizin yardımcısınolsın inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirelim 🙏🏻

Yaaa evet ben de kiloluyum zaten insülin direncim de var. Bu yeme olayını nasıl kontrol edeceğim bilemiyorum 🙈devamlı bir şişkinlik, karnım taş gibi:/ hele yemeği de yiyince iyicd ağırlaşıyorum ve günün her saati yastıkla bütün yaşıyorum 🙈 allah hepimizin yardımcısınolsın inşallah, güzel bir hamilelik dönemi geçirelim 🙏🏻
Sorma ya benim de karnım çok sis eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğuma nasıl kilo alacaksın göbek ne hale gelecek diyor 🥺🥺 amiiin inşallah 🤲

Nutella hiç fena fikir değil:) bende mi alsam ne :) küçük not : şuan çikolata yiyorum ve yetmiyor bana :) oğlan mi gelecek ne
AMan aman aman :) söylediklerime dikkat etmek gerekiyor 🙈 valla sabah marketten sipariş ettim. Gözümün önünden gitmedi hiç sormayın. Ama bi ekşi çekiyor bi tatlı çekiyor canım 😂 Valla olumsuz bir durum yaşadıktan ve 1 sene uğraştıktan sonra hiç farketmez kız erkek, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻

Burda rahmi kalp şeklinde olan dört beş kişi varız bunun da dereceleri var sanırım bana bir sorun olmaz dedi zaten bi oğlum var onda bundan hiç bahsetmemişlerdi kağan kocatepe nin videosunu izleyin dr size her riski söylemek zorunda

Dilini ısır sana kocaman maşallah diyorum güzel anne 🧿🌸
Bunu her doktor göremeyebiliyor maalesef ya da anlamıyorlar tam olarak ne olduğunu. Birebir yaşadığım için biliyorum.
Bazı şeyler hayatımızın bir parçası oluyor maalesef. Ama bak önden öğrendin ve önlemini alabilirsin kendine daha iyi bakabilirsin bir de bu açıdan bak ☺️
Stres yapıp üzme kendini önce kendine dikkat et sonra tevekkül et hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle 💖
Insallah canim hepimiz hayrlisiyla bebislerimizi kucagimiza alalim saglicakla 🙌

Aynen benimde çevremden gördüğüm kadarıyla hep böyle, hatta bunun muhabbetini yapıp guluyorduk hepimiz eşim diyor ki çocuk doğduğunda ben çekilmem beni evden koymayın ahahah 🤣🤣
Annelik içimizde hep varda babalık gercekten sonradan geliyor
Bakıyorum lohusa kadınlar daha dik duruyor mesela adamlar senin anlattığın gibi 😅
Bir taraf dik durmk zorunda olunca oda biz oluyoruz :) ahajaja aman kovma lazim olur😅😅😅 kraldan cok kralci erkekler o konuda bi tek yerimize tasiyip doguramiyorlar oyle olsa onuda yaparlar😅😅

AMan aman aman :) söylediklerime dikkat etmek gerekiyor 🙈 valla sabah marketten sipariş ettim. Gözümün önünden gitmedi hiç sormayın. Ama bi ekşi çekiyor bi tatlı çekiyor canım 😂 Valla olumsuz bir durum yaşadıktan ve 1 sene uğraştıktan sonra hiç farketmez kız erkek, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Ben tatlı hala cekmedi canım sadece varsa yiyorum yoksa aramıyorum ama ilk çiğköfte asermistim geçen gün de ekmek arası köfte 🙄🙄 kendi ekmeğimi yedim esiminkini de aldım elinden 🙄

Sorma ya benim de karnım çok sis eşim dalga geçiyor şimdiden böyleysen doğuma nasıl kilo alacaksın göbek ne hale gelecek diyor 🥺🥺 amiiin inşallah 🤲
Çok fena çok sanki 6 haftalık değil de 6 aylık hamileyim 😂 benimki de emin misin daha yeni hamile kaldığına diyor 😂 ayyy o kocaman göbüşlü halimizi de görmek bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah🙏🏻

Tabi ki var maşallahı var hem de 😍 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hepimizin de inşallah 🌸

Ah ya bugünümüze şükürler olsun 🙏🏻
Her gün her yeni hafta bir mucize gibi 😌 10. Haftaya giriş yapıyorum ben de artık allahım tamamına erdirsin 💖
Aynen öyle her gün mucizemiz büyüyor allahın izniyle güzel günler görelim 🥰😍

Çok fena çok sanki 6 haftalık değil de 6 aylık hamileyim 😂 benimki de emin misin daha yeni hamile kaldığına diyor 😂 ayyy o kocaman göbüşlü halimizi de görmek bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah🙏🏻
Aynen al benden de o kadar şuan 5 aylık hamile göbeği gibi bir de ben hamilelikten de önce gobekliydim kilom normaldi ama sadece göbeğim vardi hep hamile sanarlardi bazıları saklıyorum bile sanardi 😂😂 amiiiin amin 🤲🤲

Back
X