2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Valla benim eşim doktor size bırakıyorum dedi ona rağmen yanaşmıyor sizin sağlığınızdan önemli bir şey yok diyor
Ya bana biri 9. Haftada ilişkiden sonra enfeksiyon geçirdiğini ve çocuğunu düşürdüğünü anlatti biri. Bende zaten bir hafta lekelenme oldu doktor yasak dedi. Olsa bile kesinlikle korunmasi gerekior eşlerimizin onu anladım. Bizde de hamilelik haberinden beri tık yok 😅🤭

Ay iyi tek değilmişim 😂😂

Ay şuan düşünüyorum evliliğimin ilk ayları hamile kalsam çok zorlanirmisim daha birbirimize alisamadan hamile kalmak zor olurmuş.
Bizim 5. Ayımız ama eşimin hiçbir zaman öyle sorunları olmadı öpse sarılsa yeter. Hele benim regl ağrım bile olsa yanaşmazdı sevgiliyken nişanlıyken hep aynıydı. Şanslıyım o konuda😀 bir de yaşlar ileri tabi 20 yaşında olsak zor olurdu:)

Ya bana biri 9. Haftada ilişkiden sonra enfeksiyon geçirdiğini ve çocuğunu düşürdüğünü anlatti biri. Bende zaten bir hafta lekelenme oldu doktor yasak dedi. Olsa bile kesinlikle korunmasi gerekior eşlerimizin onu anladım. Bizde de hamilelik haberinden beri tık yok 😅🤭
Doktor eşin koruncak dedi zaten olsada. Ay çok güldüm bizde de haber verdiğim günden beri yok😀

Ay iyi tek değilmişim 😂😂

Ay şuan düşünüyorum evliliğimin ilk ayları hamile kalsam çok zorlanirmisim daha birbirimize alisamadan hamile kalmak zor olurmuş.
Ya işin kötüsü ben eşime neler yedirip içirdim ne karışımlar. Sperm hareket ve sayısı sıkıntıydi. Adamdan bir canavar yarattım işimi gördüm bıraktım. Kendimi çok kullanılmış hissediyorum diyip duruyor 🤣🤣🤣🤣

Ya işin kötüsü ben eşime neler yedirip içirdim ne karışımlar. Sperm hareket ve sayısı sıkıntıydi. Adamdan bir canavar yarattım işimi gördüm bıraktım. Kendimi çok kullanılmış hissediyorum diyip duruyor 🤣🤣🤣🤣
Bende öyle her gün keciboynuzlarini yedirdim gün aşırı ilişki diye diye adam alıştı 😂 şimdide saldım kullandık attık adamları 😂

Yine şükredelim 7-8 kg verip serumlarla geçiren var bu aşamayı bende leblebi aldım beyaz denicem🥴
Benim gidişat o zaten.😂 Geçen sene de mide bulantısından süründüm, doktorum yatış vermişti serumla beslenecektim. Sonra bebeğimi kaybettik.
Niye bu kadar çekiyorum bu bulantıdan bilmiyorum. Bütün gün ağladım tadım tuzum kalmadı.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim tahmini dogum tarihi 19 ekim.bugün ilk defa doktora gittim 9cm kist oldugunu söyledi bu tehlikeli bisey galiba daha önce bu durumu yasayan oldu mu acaba?5+3 günlük hamileyim bu arada

Kızlar ben dün kovid olduğumu öğrendim😐 Bugün doktorumu aradım multivitaminle kan sulandırıcı iğne al dedi. İlk defa göbeğimden iğne yaptım. İğneden de çok korkarım. İki hafta yapıcakmışım her gün.
Canim benim ikici gebeligim,ilkinde doguma kadar kullandim, bunda da tekrar baslatti domtor 36. Haftaya kadar kullanacaksin dedi. Bir zarari yok merak etme,hatta yararli bebege giden kan akisini kolaylastiriyor

Ben de mıde bulantısı değilde ağzımda metal tadı var ve süt yoğurt peynir ekşimiş gibi geliyo yıyemıyorum ıkı haftadır . 1 haftada 1.5 kılo vermısım yemek yıyesım gelmiyor

Tesekkur ederim canim allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 😍 ya benim kasilmadan ziyada hani atesin olur vucudun batar ayni o sekilde ama sadece bacaklarimda var ust kismimda yok atesim var diyemiyorum o yuzden
Bu dedıklerın bende transferden sonra olmustu gece ustumdekı örtüyü atıyordum yanıyorum dıye hatta bı ara şeker mı var kı ayaklarım yanıyo zonkluyor dıyordum ciddi bir durum değildir bence panık yapma

Ben de mıde bulantısı değilde ağzımda metal tadı var ve süt yoğurt peynir ekşimiş gibi geliyo yıyemıyorum ıkı haftadır . 1 haftada 1.5 kılo vermısım yemek yıyesım gelmiyor
Bende tartıldım 2 öğün zor yiyorum ama ne kilo almışım ne vermişim 2 aylık olduk nerdeyse ilk 5 ay 4,5 kiloya kadar öneriyorlar

Bende tartıldım 2 öğün zor yiyorum ama ne kilo almışım ne vermişim 2 aylık olduk nerdeyse ilk 5 ay 4,5 kiloya kadar öneriyorlar
Benım doktor ilk 3 ay bebeğe gıden bırsey yok kendını hamıleyım dıye salma her seyı yeme kılo alma dıye tembıhledı . Açıkçası hamişliği bahane edıp hersey yerım dıyodum ama hıc bıseyden tat almıyorum

Benım doktor ilk 3 ay bebeğe gıden bırsey yok kendını hamıleyım dıye salma her seyı yeme kılo alma dıye tembıhledı . Açıkçası hamişliği bahane edıp hersey yerım dıyodum ama hıc bıseyden tat almıyorum
Ağzımda çok değişik bir tat var ay sevindim ben meyve yiyemiyorum bu ara üzülüyordum yüreğime su serptin:) ama ben kendimi çok şiş hissediyorum🥴

X