2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Ya üç gün önce kesenin içi bomboştu doktor bile şaşırdı bugün gayet sağlıklı kalp atışı bile duyduk ben kürtaja diye gittim bebeğimin ultrasonuyla geldim çok yıprandım inşallah bundan sonrası güzel olur
Şimdi senin bebeğin kac hafta kaç günlük canım
Günlerdir yazıcam sana üzgünsündür diye yazmadım içime hiç kötü bir şey gelmiyordu senide umutlandırmak istemedim çok şükür ay çok sevindim yaaa

En iyisini yapıyorsun benimde annem gelecek temizlik yaparız diyordum ben o gelmeden başladım 😅 aman Allah korusun eğer bisey olacaksa da pamuklara sarsan da olmuyor maalesef🙁 orta kararda gitmek lazım çok yormadan ağır kaldırmadan
Allah nasip etmeyince ne yapsan olmuyor haklısın.
Ben de yardımcı kadın geliyor 15te bir, eşim yapıyor arada, haftada 1 de annem geliyor. Öyle idare ediyoruz ne yapalım. En azından bu aralar böyle...

Bak ben sana kendi başımdan geçeni yazdım şimdiden endişe etme diye. Bende tam 5. Hafta da gitsem gözükmezdi. Geç döllenme ihtimali de yok tedaviyle oldugu icin. O yüzden endişe etme hiç
Eğer burda bunları okumasam gerçekten içim içimi yerdi :KK43: Umarım değerler güzel çıkar da uyuyabilirim. Normal de 5 haftada değeler 1000 üzerinde mi çıkıyor şuan 5 olduğum için aslında 400 üzerinde çıkmalı sanırım.. ultrasona da karından baktı zaten vajinal ultrasonla bakmadı cok erken olduğu için de olabilir tabi

Gerçekten rabbimin mucizesi senin adına o kadar ama o kadar sevindim ki.. Sana yazmıştım başka doktora gidecek misin diye böyle durumlarda beklemek gerekiyor demekki 😍 ben dün gittim canım karantina biter bitmez 7+2ydi kalp atışını falan duyduk bebeği de ölçtü. Sadece ultrasonda 1 gün geri çıktı 7+1 yani o da önemli değilmiş. Senin kaçta bebeği görmedi de alalım dedi direk?
Bana alalım demedi ama kesenin içi boştu canım büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik ama beklememiz gerekiyor dedi ben kendimi o kadar hazırlamıştım ki alınacak diye 6+3 muş benim ki de bugün gittik o kese dolu ben inanamadim kalp atışı dinletti progestoron değerim 11 e düşmüş sadece onun için fitil verdi

Kızlar ben yeniden geldim bebeğin kalp atışını duydum gayet saglikliymis 🥰 doktor da şaşırdı.
Aman Allah'ım bu nasıl güzel bir haber.
Çok çok mutlu oldum!
Ya üç gün önce kesenin içi bomboştu doktor bile şaşırdı bugün gayet sağlıklı kalp atışı bile duyduk ben kürtaja diye gittim bebeğimin ultrasonuyla geldim çok yıprandım inşallah bundan sonrası güzel olur
Şimdi senin bebeğin kac hafta kaç günlük canım
Canım Allah'tan ümit kesilmiyor gerçekten. Bugünün en güzel haberi sensin.
İnşallah hamileliğin boyunca tek üzüldüğün şey bu olur, nazar boncuğun olsun bundan sonra hep mutlu ol.
Allah daha nice güzel şeylerini göstersin bebişinin.

Aman Allah'ım bu nasıl güzel bir haber.
Çok çok mutlu oldum!

Canım Allah'tan ümit kesilmiyor gerçekten. Bugünün en güzel haberi sensin.
İnşallah hamileliğin boyunca tek üzüldüğün şey bu olur, nazar boncuğun olsun bundan sonra hep mutlu ol.
Allah daha nice güzel şeylerini göstersin bebişinin.
Çok teşekkür ederim gerçekten Allah in bir mucizesi oldu bu bebek bana doktorum Bismillahirrahmanirrahim diyor demek ki herşey kitapta yazıldığı gibi doğru olmuyormuş dedi o kadar şaşkın ve mutluyum ki inşallah devamı sağ salim gelir çok teşekkür ederim ♥️🥰

Bana alalım demedi ama kesenin içi boştu canım büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik ama beklememiz gerekiyor dedi ben kendimi o kadar hazırlamıştım ki alınacak diye 6+3 muş benim ki de bugün gittik o kese dolu ben inanamadim kalp atışı dinletti progestoron değerim 11 e düşmüş sadece onun için fitil verdi
ay ne güzel haber bu çok sevindim adına daha bir kaç gün önce yazdığını okuduğumda üzülmüştüm adına ama şimdi bunları okumak mucize gibi resmen allahım umarım sağlıklı bir şekilde devam ilerlersiniz bunu okuduktan sonra içimi ferah tutmaya karar veriyorum :halay::KK45:

Çok teşekkür ederim gerçekten Allah in bir mucizesi oldu bu bebek bana doktorum Bismillahirrahmanirrahim diyor demek ki herşey kitapta yazıldığı gibi doğru olmuyormuş dedi o kadar şaşkın ve mutluyum ki inşallah devamı sağ salim gelir çok teşekkür ederim ♥️🥰
Haberini aldığımdan beri Allah da biliyor çok üzüldüm. İki arkadaş vardı hatta biri sendin biri de başka bir arkadaştı başka konudan. İkinizden de güzel haberler aldım. Çok sevindim anlatamam. Allah'a çok şükür.
Biz de akşam kese görmeye gidicez 9da randevum. İnşallah güzel haberlerle dönerim aranıza. Hayırlısıyla. Dua edin bana. :dua:

ay ne güzel haber bu çok sevindim adına daha bir kaç gün önce yazdığını okuduğumda üzülmüştüm adına ama şimdi bunları okumak mucize gibi resmen allahım umarım sağlıklı bir şekilde devam ilerlersiniz bunu okuduktan sonra içimi ferah tutmaya karar veriyorum :halay::KK45:
Kesinlikle ferah tut ben kaç gündür çok kötüyfum ama olacaksa oluyor canım

Haberini aldığımdan beri Allah da biliyor çok üzüldüm. İki arkadaş vardı hatta biri sendin biri de başka bir arkadaştı başka konudan. İkinizden de güzel haberler aldım. Çok sevindim anlatamam. Allah'a çok şükür.
Biz de akşam kese görmeye gidicez 9da randevum. İnşallah güzel haberlerle dönerim aranıza. Hayırlısıyla. Dua edin bana. :dua:
Rabbim hayırlısıyla göstersin sağ salim de kucağına aldirsin canım ugrastirmasin inşallah
Senin minik bebiste♥️🥰

Allah nasip etmeyince ne yapsan olmuyor haklısın.
Ben de yardımcı kadın geliyor 15te bir, eşim yapıyor arada, haftada 1 de annem geliyor. Öyle idare ediyoruz ne yapalım. En azından bu aralar böyle...
Maalesef ben uzakta tek başıma olduğum için annem bile evimi yeni görmeye gelebiliyor daha. Sagolsun eşim yardım ediyordu onunda dirseği kırık ben idare ediyorum tabi normal olarak.
Ne güzel eşiniz yardım edip anneniz geliyorsa 🥰 böyle şeylerde özellikle eş desteği çok önemli

Daha çok erkenmiş ki canım, tam 6. Haftada mi boş dedi o zaman sana. Kürtaj için gittim dedin ya doktor alalım dedi diye düşündüm ben. 8. Haftaya kadar bile kalp atışı normalmiş duyulmamasi, bebiste küçük olduğu için 6. Haftanın sonlarına doğru gözüküyor herhalde buradan okuduğum kadarıyla. Galiba sende yolk kesesini falan mı göremedi acaba da o yüzden ilk boş dedi?
Benim 5+4te kese ve yolk kesesi gözüktü, bebek dedim biseyler oluşmaya başlamış daha gözükmez, kalp atışını da duymamız lazım dedi. 6+4te gidecektim normalde kaldı tabi karantinadan, belki gitseydim benim de o zaman duyulmayacakti bekleyelim diyecekti. Yani senin çok erkenmis ben 7. Haftadasin diye kalmış aklımda. Ah boşu boşuna üzülmüşsun ama sonu çok güzel çıkmış rabbim acısını göstermesin🤲🏻

Eğer burda bunları okumasam gerçekten içim içimi yerdi :KK43: Umarım değerler güzel çıkar da uyuyabilirim. Normal de 5 haftada değeler 1000 üzerinde mi çıkıyor şuan 5 olduğum için aslında 400 üzerinde çıkmalı sanırım.. ultrasona da karından baktı zaten vajinal ultrasonla bakmadı cok erken olduğu için de olabilir tabi
Hiç canını sıkma özelde verdin dimi kanı 1 2 saate çıkıyor normalde. Benim sonradan artış gösterdi dediğim gibi. Sadece geç döllenme ihtimali olmadığı için korkmuştum ben. Birde rahmim ters olduğu için doktor vajinal baktı, önce bana sordu bakalım mı bisey olmaz diye bende tamam dedim öyle baktı 5+4te. Senin şuan 1000 2000 olsa bile karından gözükmesi çok zor. Deger de normal olur haftana göre. Hiç canını sıkma

Hiç canını sıkma özelde verdin dimi kanı 1 2 saate çıkıyor normalde. Benim sonradan artış gösterdi dediğim gibi. Sadece geç döllenme ihtimali olmadığı için korkmuştum ben. Birde rahmim ters olduğu için doktor vajinal baktı, önce bana sordu bakalım mı bisey olmaz diye bende tamam dedim öyle baktı 5+4te. Senin şuan 1000 2000 olsa bile karından gözükmesi çok zor. Deger de normal olur haftana göre. Hiç canını sıkma
ay hadi inşallah ne zormuş hem kendi içmde bunları yaşıyorum hem henüz kimseye söyleyemiyorum.. kese ve kalbi duyalım da sonrası umarım güzel olur sonuç çıkınca yazarım buraya

X