2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hastaneler suanlik fiyatları veriyor ekime kadar daha da zamlanirsa 15E falan dogurcaz heralde :KK43:
Hey maşallah birde sezeryan normal doğum farketmiyormus. Ben hataydayim burda geçtiğimiz yaz 4 5 civarındaydi 7 8 kesin olur ekime kadar. Nasıl yetisicez hiç bilmiyorum bu kadar şeye

Etsiz çiğköfte de mi yasak ya daha dün gece yedim🤰🏼
Bende yedim bence etlisi yasaktır ya bir de ben Diyarbakır da yaşıyorum buralarda da çok meşhur çiğköfte falan etki vs yapan varsa diye belki ondan demiştir
Canım Yolk kesesini bile göremedik yani bilmiyorum ki neden böyle oldu şimdi bebisi bile gördük
Neden göremedik onu bilmiyorum inan ki
Bende dün gittim 5+2 ile bende küçücük bı gebelik kesesi görülüyor dedi yolk kesesi vs hicbirsey görmedi 3 hafta sonra gel kalp için dedi 🙄
Slm kızlar bende hamileyim benide aranıza alır mısınız? 29 yaşındayım 2. Çocuğumuz olacak inş tahmini doğum tarihi 14 ekim
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Sonuç geldi şuan hCG 2177.98 çıktı bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum ben şaşırdım şuan.. şuan 5+0 da olmama rağmen.. normal mi kızlar sizde değerler ne kadardı?
Çok çok güzel hadi hayırlı uğurlu olsun 5+1de 1561di benim seninki de olması gerektiği gibi 🥰 bi kaç güne kese gözükür Allahin izniyle çok sevindimmm❤🥰

Çok çok güzel hadi hayırlı uğurlu olsun 5+1de 1561di benim seninki de olması gerektiği gibi 🥰 bi kaç güne kese gözükür Allahin izniyle çok sevindimmm❤🥰
ya bende çok sevindimm teşekkür ederim canım bakalım doktoruma yazdım 2 gün sonra tekrar ver der belki bilmiyorum ama şuan içimdeki şüphe en azından azaldı umarım en kısa zaman da görürüz :anneadayı::anneadayı:

Sonuç geldi şuan hCG 2177.98 çıktı bu kadar yüksek bir değer beklemiyordum ben şaşırdım şuan.. şuan 5+0 da olmama rağmen.. normal mi kızlar sizde değerler ne kadardı?
Bence çok iyi bir değer benim arkadaşım 5. Haftalarda falan adeti 3 gün gecinde 9binlerde öğrenmiş gebeliğini😂😂 benim şuan kaç bilmiyorum ama 1 hafta önce 422 idi

#ekim1903 canım tekirdağda hangi hastaneye gidiyorsun ay sonu bizde tekirdağa taşıncaz bundan sonra orda giderim kontrollere

Bence çok iyi bir değer benim arkadaşım 5. Haftalarda falan adeti 3 gün gecinde 9binlerde öğrenmiş gebeliğini😂😂 benim şuan kaç bilmiyorum ama 1 hafta önce 422 idi
9 bin mi maşallah benim de az önce geçen sene doğum yapan arkadaşım 11. haftada ben doktora gitmiştim dedi şok oldum nasıl bekleyebildin ve bu kadar emindin sağlıklı olduğuna dair dedim

ya bende çok sevindimm teşekkür ederim canım bakalım doktoruma yazdım 2 gün sonra tekrar ver der belki bilmiyorum ama şuan içimdeki şüphe en azından azaldı umarım en kısa zaman da görürüz :anneadayı::anneadayı:
Büyük ihtimal tekrarla demez canım 3 4 gün sonra kontrole gel der. Benim 313 çıktığında bile 6 gün sonrasına gel demişti tam da o zaman gözüktü kese. Bana tekrarla dememişti ben kendi kafama göre tekrarladim beta degerlerini😅
Ama çok sevindimm inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olsun😍

Ayy çok zor beklemek biliyorum
Özel hastane mi
1 hafta kese için bekledik 3 hafta da kalp için bekleriz rabbim sonunu güzel versin de bekleriz napalim 😄
Evet özel hastane
9 bin mi maşallah benim de az önce geçen sene doğum yapan arkadaşım 11. haftada ben doktora gitmiştim dedi şok oldum nasıl bekleyebildin ve bu kadar emindin sağlıklı olduğuna dair dedim
Baya iyi cesaret ama bı yandan da iyi direk kalbi falan duymuştur ay kese gorcem bebek gorcem kalbi duycam derdi yok 😄😄 ben iğneyle olduğu için adetten 3 gün önce falan öğrendim de arkadaşım adeti geçince öğrenmiş değeri de baya yükselmiş 😂 gidince direk kese görmüş 1 hafta sonra 10 gün sonra falan da kalbi duymuş

Büyük ihtimal tekrarla demez canım 3 4 gün sonra kontrole gel der. Benim 313 çıktığında bile 6 gün sonrasına gel demişti tam da o zaman gözüktü kese. Bana tekrarla dememişti ben kendi kafama göre tekrarladim beta degerlerini😅
Ama çok sevindimm inşallah sağ salim kucağına almakta nasip olsun😍
ay hadi hayirlisi hepimiz icin umarım sağlıkli bir gebelik ve sağ sağlimmm kucağımıza alırız :KK200::halay:

X