2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hee tamam o zaman 🤣🤣

Bizimki baya bı ileri oteledi ya keşke beni de cagirsa da 3 hafta nedir yaa😰🤣

Gözün aydın canım günlerimiz aynı ama benim sadece keseyi gördük hicbirsey yoktu içinde 🙄

Kız o beyazlık bebek mi kesenin içindeki 😱

Ay hadi gözümüz aydın canım bende gördüm keseyi küçücük bişey içi bomboş daha 🤣 5 haftalıksin dedi benim 5+2 günüm bugün ultrasonda 5+0 yazıyor sanırım biraz gününden küçük duruyor 😄 benim tahlilleri kalp atışını duyunca veririz dedi ve 3 hafta sonra gel dedi 🙄🥺🤦🏻‍♀️
Yaaa canim benim senin adina da cok sevindim. 🥰🥰🥰 Benim tam bekledigim gibi cikti, gunu cok belli oldugu icin🤭🤭 sana tam garanti olsun diye 3 hafta demistir kuzum. Ben de alismistim devamli gitmeye simdi nasil gecicek bakalim zaman 😍😍

Bana da biseyler oluşmaya başlamış bakalım haftaya kalp atışı için gel demişti sadece canım. Normal hersey çektikleri cihazdan cihaza da farkediyormus

Dediğim gibi canım çektikleri cihazdan bile farkediyormus, küçük bi fasulyecik daha çıkacak içinden inşallah 😍😍🤲🏻
İnşallah ya çok heyecanlıyım 1 hafta nasıl geçecek🙊

Minnoşum onu doktor ekrandan gösterdi bana, çektiği fotoğrafta görünmüyor, artist artist uzak çekim yapıyor adam.😂

Üzülme kuşum, göremese söylerdi, boş gebelik derdi Allah korusun.
Ay benimki göstermedi ne kadar kötü ya. Benimde aklıma gelmedi sormak sadece keseye odaklanmıştım onu görünce rahatladım😂
Ama şimdiden belli oluyor mu ki boş gebelik olsa bilemedim sanki kalp atışı olmayınca boş gebelik diyorlar.
2 hafta sonra gel dedi bi hafta kaldı geçmiyor günler 🙄

Selam kızlar. İlk tahlillerimde tshim 5,16 çıkmıştı dozu yükselttik. Ben ekstradan brezilya cevizi getirtip tukettim günde üç tane. On günde 1e düşmüş çok şükür.

Ay benimki göstermedi ne kadar kötü ya. Benimde aklıma gelmedi sormak sadece keseye odaklanmıştım onu görünce rahatladım😂
Ama şimdiden belli oluyor mu ki boş gebelik olsa bilemedim sanki kalp atışı olmayınca boş gebelik diyorlar.
Oluyormuş demek ki bebeğim çünkü daktır bana: ‘Yolk kesemiz burada, yani boş gebelik değil embriyo çok küçük olduğu için görünmüyor, onu da haftaya göreceğiz.’ Dedi. 🤷🏻‍♀️

Oluyormuş demek ki bebeğim çünkü daktır bana: ‘Yolk kesemiz burada, yani boş gebelik değil embriyo çok küçük olduğu için görünmüyor, onu da haftaya göreceğiz.’ Dedi. 🤷🏻‍♀️
Banada bebito çok küçük olduğu için göremiyoruz dedi ama boş gebelik vs cümle kurmadı. Öyle olsa progestana devam et demezdi heralde geçen aradığımda da ağır kaldırma dedi dikkat et filan boş gebelik olsa böyle önlem almazdı. 1 hafta kaldı bakalım🤨

Benimde 1 haftam kaldı 6+2 oldum

7+2de inşallah gözükür kalp atışı çok heyecanlı ve dediğin gibi geçmiyor sanki günler

Banada bebito çok küçük olduğu için göremiyoruz dedi ama boş gebelik vs cümle kurmadı. Öyle olsa progestana devam et demezdi heralde geçen aradığımda da ağır kaldırma dedi dikkat et filan boş gebelik olsa böyle önlem almazdı. 1 hafta kaldı bakalım🤨
Evet minnoşum, bir dahaki randevuya duyarsın muhtemelen pat pat kalp atışını.😍:rolleyes:
Ben de cumayı bekliyorum, gelmiyor da gelmiyor.😔

Alttan mecbur kalmadıkça bakmıyorlar canım gözükür ama duyulmaz 1 hafta daha bekle bak ben 5+6 da gittim duyulmadı ama görüldü cuma gidicem gördükten 10 gün sonra olmuş oluyor
Benim üstten kese gözükmeyince alttan baktı doktorum rahat biraz jdjdjdjd bi sıkıntı olmaz dedi

X