2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kizlar merhabaa, ek gidaydi dis cikarmaydi bi de ustune ramazan telasi eklenince hepten giremez olduk herhalde buralara. Uzun zaman sonra girdim ama hemen okudum yazilanlari onceden olsa roman okur gibi oluyordu
Nasil geciyor gunleriniz?
Benimkiler evdeysek gayet guzel henuz ek gidaya baslamadik kizimla takiliyoruz oyle. Ama eger iftara davetliysek sabahtan itibaren stres basiyor bana. Kalabalik ve yabanci insanlar gorunce hic durmuyor kizim gittigimiz yerde surekli mizliyor aglamak da degil mizildaniyor ne yemek yiyebiliyorum ne muhabbet edebiliyorum. uykusu geliyor misafirlikteyken uyumuyor da hepten huysuzlasiyor. Esime gitmeyelim bir yere diyorum ama yok illa gidicez boyle boyle alisacakmis kucuk hanim. Asosyal galiba kizim

Cankm 2 aydor çekiyoruz sıkıntıyı ama hala yok dediğin gibi dün bizim oğlanda hafif ateşlendi bugün ishal gibi ama hala bişey yok yoruldum artık onjn bi dişi patlayana kadar benim 32 diş doküldü

Cankm 2 aydor çekiyoruz sıkıntıyı ama hala yok dediğin gibi dün bizim oğlanda hafif ateşlendi bugün ishal gibi ama hala bişey yok yoruldum artık onjn bi dişi patlayana kadar benim 32 diş doküldü
Gerçekten bizde şuan ne yaşıyoruz dişmi acaba başka bişeymi anlamadkm ağzından salyalar uzuyor resmen burnuda akıyor calpol verdim düşüyor duş aldırdım düşüyr ama ritmik şekilde 6 saatte bir çıkıyor ateşi ama hiç 38i geçmedi o yüzden daha doktora götürmedim bu gece durumuna bakıp olmazsa yarın bi hekime götürürm nedir neyin nesidir anlamadım çocuk evde otururken hastalandı resmen gerçi dişte olabilirmi bilmiyorjm sizinde böylemi oldu hep hafif ateş ve genel durumu iyi bi uykuda çığlık atarak arada uyanıyor beslenmeside normal meme reddi vardı zaten yine var ama sağım yapıp veriyorum onu hemen içiyor

kızlar merhaba dün işe başladım ve geriye dönüp çoğu sayfayı okudum. evde telefonumu bile alacak fırsatım olmuyordu. işe başlamak çok iyi geldi. insan vicdan yapıyor çocuğumu bırakıp geliyorum diye ama inanın farklı bir ortama girmek bebek dışında başka şeylerle ilgilenmek moral oluyor. yarım gün çalışacağım 2 ay kadar sonrası cumaları gitmeyeceğim sadece. biz ek gıdaya 5. ayda başladık ufak ufak. ama iştahsız bir bebek maalesef oyunlarla falan yedirmeye çalışıyorum işte. oğlum da hiç zorlanmamıştım ama bu cadı beni zorladı yemek konusunda. uykumuz çok iyi çok şükür doğduğundan beri uykucu :)) dün 6 ay kontrolümüz vardı kilomuz 6,600 boyumuz 67 cm uzun ince bir kız olacak dedi doktorumuz kilomuz hep böyle az ilerledi ama olsun sağlıklı çok şükür. artık bizim yaptığımız hareketleri yapmaya başladı gel gel yapıyor o pamuk elleriyle. cici yapıyor.. 6. ay itibari ile en güzel zamanlara girdik.. bizden haberler böyle.

Meme reddi hariç herşey bizdede aynı bizdede istah azaldı

Dişse artık çıksın yoruldum kendimide geçti çocuğum iki aydır ne sıkıntılar yaşıyo içim acıyo

Git gide oda alısacak bence bir kaç denemeye daha gerilirsin sonra cocukta alısır. Ay valla mızırdanıyorlar filan ama insana nefes oluyor ya bütün gün cocukla evde durunca insan bi sohbet muhabbet arıyor. 5 dk muhabbet 5 dakikadır kafasındayım

Hayırlı olsun hadii bunu çalısan bütün anneler söylüyor iyi geliyor ve vicdan konusunuu. Cocugun güvenilir yerde çalısmakta onların geleceği için calısıyoruz bu saatten sonra. Maşallah kuzuyaa bence iştah simdi anlasılmaz ya (kendimi
de teselli ediyorum) bi verdiğimi o gün yemezken 2 gün sonra teklif ediyorum yiyor

Dişse artık çıksın yoruldum kendimide geçti çocuğum iki aydır ne sıkıntılar yaşıyo içim acıyo
İşte ben oğlumda hiç sorn yaşamadan dişleri çıktı biz anlamadık bile ne salyası vardı ne burnu aktı o şuan 5 yaşında. Kızımda maalesef doğduğundan beri hep birşeyle uğraşıyruz çünkü öyle bi zamanki heryer hastalık. 5 senede bile herşey ne kadar değişti muhtemelen diş çıkartıcaklar bağışıklıkları düşüyor en ufak mikrop hasta ediyor ben artık böyle düşünüyorum bak iki gün oldu hep ateş 37.5 37lerde seyrediyor özellikle şakaklarında alnı 36.8 ve burnu inanılmaz akıyor tıkanıyor vs Allahtan halsiz değil. Ben dişe bağlıyorum umarım öyledir ve en kısa sürede rahata kavuşur bebişler

Canım tam olarak aynı durumdayız benimde 5 yaşında kızım var kolik sıkıntısı geçtikten sonra ben hiçbirseyde sıkınyı yaşsmamıştı ne uykusuzluk bildik ne atak nede diş kayınvalidem tesadüfen görmüştü dişinin patladığını sma oğlum sağolsun hiçbirseyi es geçmiyor her olayı gümbür gümbür yaşıyoruz çok şükür sağlıklı olsunlarda bunlarda gecer aşılmayacak şeyler değil bunaldığım zaman boyle avutuyorum kendimi

Ay bizde aynısı oğlumda kolikti benim sadece uykusuzluk çektik ama sonra herşey bitti. Rahattık yani. Bu sene herhalde var bişey ben de anlam veremedim neyse Allah dermansız dert vermesin

Ay bizde aynısı oğlumda kolikti benim sadece uykusuzluk çektik ama sonra herşey bitti. Rahattık yani. Bu sene herhalde var bişey ben de anlam veremedim neyse Allah dermansız dert vermesin
Amin canım uykusu nasıl peki kızının bi sorunu yoksa tam uykuya daldıktan sonra gece uykusu iyi ama gündüz uykuları berbat sallayarak uyutup ayağımda kalırsa 1 saat uyuyor ama yatağına koyup arkamı doner donmez uyanıyor bi bakıyorum donmüş yatağında ortasında etrafa bakıyor bu yüzden hiçbir iş yapamıyorum yemeği eşim gelince oğlumu ona devredipte yapıyorum

Dişi çıkınca anlarsın benim ilk bebeğim de ilk dış zamanı ateşliydi ama dediğin gibi 37.5 filan. Çok yüksek bir ateş olmuyor. Koltuk altından ölçüm yapıp sürekli takip yapmalısın. Ateş işi ciddi bir iş malesef.

Eğer sıkıntısı yoksa sorun yaşamıyorum pek fazla kaç gündür uyumuyordu bugün biraz daha iyi ateşte çıkmadı emzik kullanıyoruz o baya hayat kurtarıyor uyandıkça takıyorum ağzına en azından tam uykusuna dalmasını sağlıyor ayakta sallanmayı sevmiyor ya kucağımda daldırıyorum önce sonra zorla felç ola ola yatırıyorum

Aynen üç gün sürdü geçti çok şükür şimdi sık sık takip ettim ama daha fazla yükselmediği için uzmana götürmedim evde bol anne sütü emmiyorsa sağıp içirdim dfalan derken atlattık bu süreci peki ateşten kaç gün sonra kara göründü yani diş

Emzik kurtarıcı evet kızımda uyurken kullanıyordu ama bu çocuk almqdı en ıyısınden en kötüsüne kadar hepsini denedim

Bunu bende çok merak ediyorum ve bizimki asla gostermiyor ağzını

Merhaba uzun zamandır takip edememiştim grubu benimde çocuğumda da çoklu besin alerjisi var. doktorlar maalesef farklı yorum yapabiliyorlar ben güvendiğim bir alerji doktoruna gidiyorum başka doktorlara gidip aklımı karıştırmıyorum doktorumuzun dediği tedavi yöntemini uyguluyoruz. Şuan 7 aylık oğlum 1 aylıktı alerji belirtileri olduğunda bu arada erken 33 haftalık doğdu oğlum. Siz ne yaptınız merak ettim sorunlarınız çözüldü mü?

Benim kızı zaptedemiyorum ya daha emeklemeden böyleyse.. Hem her şeyden sıkılıyo oyalamıyorum oyuncakların yüzüne bakmıyo artık bizim elimizde ne görse onu alcak illa bugün kahvaltı ederken tepsime daldı ekmek verdim eline yedi ( ilk çocukta her şeyin organiğini alan ben :) domatese elini atmış perdeye sıçramış domates eli de bi çabuk :)
Bir de ben hipp in kaşık mamasından verdim bugün epey tok tuttu onu bi yandan vicdan yaptım ama yetişemiyorum işlere arada böyle hazır olacak :/

zaten 2. Cocuk rastagele büyüyormus herkes böyle diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…