- 17 Ocak 2020
- 27.268
- 39.359
Kiwi Koala All In One Katlanır Tekerlekli Mama Sandalyesi1220 tl civari idi
Hazmedemiyorum çaktırmaAhahhaa bakıcıdan iyidir olsun onlar büyüttü bizi bak sapasağlamız
İndirim geldi koş1220 tl civari idi
Aldım gitti senin sayende teşekkür ederimİndirim geldi koş
Sepete ekleyince 1200 mu 1220 mi ne oluyo1220 tl civari idi
1.220,96 tlSepete ekleyince 1200 mu 1220 mi ne oluyo
Ay sen aldom deyince gaza geldim1.220,96 tl
Sen aldın mı?
Ne kadarlık senin bebeğin? Allah bagislasin1.220,96 tl
Sen aldın mı?
Ben bunu almayı düşünüyordum zaten indirimi duyunca alayım hemen dedimAy sen aldom deyince gaza geldim
Eşime kos koş millet aliyo dedim
Hemen aldik
Haftaya cuma 6 aylik olacağız daha yeni yeni destekli oturuyoruz (34 haftalık doğduk)Ne kadarlık senin bebeğin? Allah bagislasin
Yok yok bliyorum şaka yaptım yaBen bunu almayı düşünüyordum zaten indirimi duyunca alayım hemen dedim
Ona bi gece bende şahit oldum bebek uyuyor ama ben uyuyamadıım sonra baktım gece kendi kendine uyanmıs gözleri açık takılıyor 20-25 dk sürdü sonra kendiliğinden uyumus gittiBenim kizim galiba uykunun nasil bir sey oldugunu unuttu uykusu var ama beceremiyor uyumayi
Ay sinirlerim bozuldu dun aksam 8 den beri toplam 3 4 saat falan uyumustur herhalde maksimum 20 dk uyuyup uyaniyor cit ciksa kalkiyor. Esim yatakta donuyor mesela ses cikariyor ya bi bakiyorum bizimki kocaman acmis gozlerini Allahim sabir ver diyorum hadi bir daha bastan uyutmaya calis.
Bu arada dunku soruma cevap verdiginiz icin de cok tesekkur ederim insallah dogru karari verebilirim
Selamm bizde 5 aylık başladık tadımlaraa 3 gün kuralıyla5. Ayda olup ek gıdaya baslayacak anneler havuc bizde aşırı gaz yaptıı. Her bebeğe aynısını yapmaz tabi orası ayrı bizim ki reflüsü olan ve kusan bir bebek sabahtan beri gegirip gegirip kusuyor. Havuc bizde ötelenecek birazcık. Bal kabağı, kabak, patates, muz, elma bunları denedik. Havuc ötelenecek bizde 6. Aya yakın tekrar denerim. Yoğurt veriliyor mu bilgisi olan var mı? Baska ne denettirebilirim
Avokado ve şeftali denemedim. Bende kayısı var buzlukta onu deniycem. Yoğurt 3 gün vercem bakalım pek sevmedik. Yumurta sarısınıda 6. Aya yakın vereyim diyorum erken gibi. Bizde balkabağı ve muzu sevdik en çokSelamm bizde 5 aylık başladık tadımlaraa 3 gün kuralıyla
Havuç patates kabak avokado yoğurt elma şeftali (yazdan koymuştum buzluğ ben) muz yumurta sarısı zaten bunlar bir aya yakın olursa ya diğer kontrolde devamını konuşuruz demişti doktorumuz. Bizim minnoş en çok kabak ve avokado sevdi ben çay kaşığı meselesinede takılmadım kafasına göre ne kadar isterse yedi zaten porsiyonları küçüktü.
Banyo oturağı aldım ben Elele'nin kendi sitesinden 151 TL idi vakumlu sağlam tutuyor yeriBide mama ve banyo oturağı olarak önerebileceğiniz birşey var mı? Bir ara yazılmıştı ama bulamadım çok gerilerde kaldı sanırım.. artık oturmak istiyor yatmayı hiç istemiyor. Valla bağırarak her istediğini de yaptırıyorişim var bu oğlanla
Maşallah maşallah ne güzel. Ben muzu yalattırdım kaşıkla vermedim hiç. Elmayı verdim epey sevdi elmayı. İnşallah guzel geçer ek gıda serüveni. İlkinde çok zorlandım. 6 ay dolmadan agzına hiçbir şey sürmedim. Asla rafine şeker içeren hiçbir şey vermedim. Tuz asla vermedim. Meyve tadımı en en son. Neymiş meyveyi severmiş sebze yemezmiş. Şuan çikolata bile sevmeyen iştahsız bir çocuk. Yemek sürekli gündemimizde. Asla paketli gıda yemiyor sadece ev yemeği yiyor bunlar gayet güzel ama çok iştahsız ve yeni tatlara bakmak istemiyor. İkisinin ortasını buluruz inşallahBen tattırma şeklinde elma muz yoğurt vs verdim. Dün akşam ilk kez eşim muzu ezmiş içine bir kaşık yoğurt koyduk öyle verdik. Hepsini yedirmedim bile ama kaşık geldikçe kuş gibi açıyor ağzınımaşallahı var. Zaten biz yemek yerken bizim kaşıkları tutmaya başlayınca dedik bu oldu
Babama kalsa herşeyden verecek ben frenliyorum. Malum deprem sebebiyle hala annemlerdeyiz ki okul bitene kadar da burda görünüyoruzbuda geçecek inşAllah
Bu düpedüz benGuzel anneler size bir sorum olacak cok kararsiz kaldigim icin sizden de fikir almak istedim.
Benim hemen hemen 1 ay sonra ise donmem gerekiyor iznim bitiyor artik cagiriyorlar is yerinden onlari da zor durumda birakmak istemiyorum daha fazla.
Bebegime bakacak kimse yok yani bakici tutmam lazim ve maasim cok yuksek degil suan 12 civari. Yani calisirsam paranin buyuk kismini bakiciya vericem maddi olarak cok mantikli degil ama hem sigortam yatmis olacak hem de bu zamana kadar verdigim emekler bosa gitmemis olacak.
Calismazsam da bebegime kendim bakicam sigortam odenmeyecek ve maastan az bir sey de olsa elime gecen miktar gecmeyecek.
Simdi sorum su siz benim yerimde olsaniz napardiniz?
Cok sukur ekonomik anlamda borcumuz falan yok idare ederiz ama tabi ben sahsi olarak kendi parami kafama gore harcayamam.
Cok kararsizim siz olsaniz napardiniz?