Dönen kaşığı hiç bilmiyorumİyi ki sordum o zaman. Bir de dönen kaşık varmış onu kullandınız mı acaba?
Bende bunu beğendim bende alacağım ama tabiki öğün olarak yemeye başladığımızda kullanırız bence. 1 aydır favorilerimde fiyatı hiç düşmediYorumlarına da baktım şimdi. Baya iyi görünüyor. Sanırım ben de bunu alacağım
Canım çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin derler ya cidden oyle canınız sağolsun giden para olsun geri gelir allahın izniyle size bişey olmasınMerhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları
Çok geçmiş olsunMerhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları
Mama sandalyesinde yediriyorum emniyet kemeri ile dikleştiriyorum masa zaten ileri geri gidiyorBenim oğlum haftaya 6 aylık oluyor. Bende tadımlara başladım tatlı patates havuç ve yoğurt verdim şimdiye kadar. Mama sandalyesinde yemek yiyebilecek kadar güzel oturamiyor henen öne atıyor kendini. Bende yüksek bir yastığa yatırarak yediriyorum acaba doğru mu yapıyorum siz nasıl yediriyorsunuz
Hırsıyla sayısız kere kafa attı bana. Küt küt vuruyorTek değilmişim çenemi bulduğu anda ağzına alıyor bayağı bi canımı yakıyor
Çok geçmiş olsunMerhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları
Geçmiş olsunMerhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onlar
Aynn bugün salya akışı tavan yaptı once sürekli elimizi ağzına sokardı bugünde tam tersi sokmaya çalıştığımızda geri itiyor inşallah çıkıyordur aminMama sandalyesinde yediriyorum emniyet kemeri ile dikleştiriyorum masa zaten ileri geri gidiyor
Ama anakucağını dikleştirip yedirdiğim de oldu
Zaten tadımdayız şu an
Hırsıyla sayısız kere kafa attı bana. Küt küt vuruyor
Bizim canımız yanıyo da hiç ıh bile demiyo valla diş nasıl rahatsız ediyorsa
Çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim. Benim evime de hirsiz girmisti bilirim o duyguyu korkunctu Allah gostermesin bir daha. Tabi karsilasmaniz cok korkutucu olmustur.Merhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları
O salya olayı zaten bazen aşırı yogunlasıyor diyorum cıkacağına mı işaret ertrsi gün azalıyor. Neye göre artıp azalıyorsaAynn bugün salya akışı tavan yaptı once sürekli elimizi ağzına sokardı bugünde tam tersi sokmaya çalıştığımızda geri itiyor inşallah çıkıyordur amin
Zifir karanlık kamera kaydı vs yok sadece parmak izi alındı mümkün mü sizce ifademizi verdik şikayetçi olduk hiçbir şey istemiyorum sadece yüzlerine tükürmek istiyorum sütüm gidecekti korkudan karanlıkta yüzüm ruh gibi duruyormuş görenler beni öyle söyledi o kadar korktumGecmis olsun canim. Benim evime de hirsiz girmisti bilirim o duyguyu korkunctu Allah gostermesin bir daha. Tabi karsilasmaniz cok korkutucu olmustur.
Mutlaka sikayetinizi falan yapin arkasinda durun yakalanmaz diye dusunmeyin. Bizim hirsiz yakalandi mesela uzlasma saglamistik tabi gidenin hepsi geri gelmiyor ama teselli olmustu yani. Cana gelecegine mala gelsin.
Aynn canım bi patlasada çocuklar kurtulsa bizimkinin alt on dişlerin yanımdakiler kabarmış ve kızarık acaba onlar mı çıkacak once bilemedimO salya olayı zaten bazen aşırı yogunlasıyor diyorum cıkacağına mı işaret ertrsi gün azalıyor. Neye göre artıp azalıyorsa
Çok çok geçmiş olsun. Çok üzücü. Benim de altınlarım çalındı fakat alan kişi evime misafir ettiğim biriydi. Kesin delil olmayınca ortaya çıkmadı. Rabbim tekrar yaşatmasın size de inşallah. Alınabilecek bir önlem varsa mutlaka alın.Merhabalar hanımlar herkes ek gıda telaşında sanırım bende elma yoğurt ve muz verdim sevdi yedi içine zeytinyağı mutlaka ekleyelim mümkünse ona rağmen ıkına ıkına yaptı hemen katılaştı kakası...iki gün öncede evime hırsız girdi ilk defa böyle bir şey başıma geliyor hırsızların üstüne geldik zifiri karanlıkta bahçeden atlayıp kaçtılar evi hallaç pamuğundan beter etmişler bazamı kırmışlar ayakları çamur halılarım mahvoldu oğlumun takıları benim bir miktarda param 10 gramlık cartier bileziğim ve yüzüklerim vardı bir çeyrek ve yüzükleri düşürmüşler Allah'tan buldum onları
Geçmiş olsun. İnşallah düzelir kısa zamanda. Egzama biraz zor geçiyor diye biliyorum. Ablamın bebeğinde var bir buçuk yaşında. Hindistan cevizi yağı sürüyor egzamalarına.Merhaba kizlar alerjik anneler bana bı akil verirse cok sevinirim.alerji için geçen ay gittiğim doktor bütün hayvansal gıdaları yasaklamıştı bugün ek gıda öncesi farklı bir doktora gittik bana sadece süt ürünleri ve yer fistigi yeme dedi hatta bide azarladı eti neden yemiyorsun abartmissin dedi.kakamizda kan 10 gündür yok ama 10 gündür kaka rengimiz kına yeşili gibi yemyeşil ve günde 1 defa yapar oldu.once 2 3 defa yapardı rengi yeşil olmazdı normal olurdu nokta şeklinde kanda olurdu ve 2 haftadır yanagimizda egzama var.ben neyapayim bilemedim et yemeye başlayayım mi haftaya cumartesi alerji doktoruna gideceğiz.siz koyun eti yemismiydiniz onu bari yesemmi
Sizinki daha kötü bi durum bizimkinin adı belli en azından hırsızÇok çok geçmiş olsun. Çok üzücü. Benim de altınlarım çalındı fakat alan kişi evime misafir ettiğim biriydi. Kesin delil olmayınca ortaya çıkmadı. Rabbim tekrar yaşatmasın size de inşallah. Alınabilecek bir önlem varsa mutlaka alın.