2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
bebekler-ek-gida-listesi.jpg

Bu liste hosuma gitti benim

Kızlar oyun matı alan var mı? Köpük alanlar memnun musunuz?
Bir de oyun halısı, kitap okuma, dans etme, balkona çıkma dışında aktive yapanlar fikir verebilir mi? Benimki çok sıkılıyor artık bağırıyor hemen 🤦‍♀️

Valla bende bazen düşünüyorum analarımız sanki bize üç gün yedirdi sanki hep buharda haşlama yedik 😅 ama kıyamıyorum bebisede 😅😅 geçen kardeşim bi resterontta gosrmus çocuk tam oturamiyodu 5 aylik falandir kadin eti yalatiyodu cocukta emmeye çalışıyodu diyo 😅😅😅😅
Eşim 2 aylıkken yaptı onu😂😂 annem emziğine kabak batırıyordu eşimde et yalattırıyordu 😅😅

Oyun mati bende dusunuyorm ama karar veremedim henüz😪
Ben de karar veremediğim için indirimleri kaçırdım hep. Salonumuz soğuk oluyor 1,5 cm mi alsam 1 cm mi karar veremiyorum. Arada 2 katı fiyat farkı var. Bir de köpük mü diğer materyali mi alsam onu da bilemiyorum. Ama almam gerek çünkü sert zeminde daha güzel dönüp, hareket ediyorlar

Camdan han hanları seyretme 😂 ben cadde de oturuyorun mama sandalyesini camın önüne koyuyırum meraklı meraklı arabaları seyrediyor😂
Ben de cadde üstündeyim, kucakta çok güzel izliyor 😅 ama camımız yere kadar olmadığı için ana kucağına koyup izletemiyorum, geçen masaya koydum ana kucağını, eşim kalp krizi geçiriyodu 😂 küçücük bebekmiş nolurmuş kucağıma alsam, vah sırtım, belim 😬

Bir de oyun halısı, kitap okuma, dans etme, balkona çıkma dışında aktive yapanlar fikir verebilir mi? Benimki çok sıkılıyor artık bağırıyor hemen 🤦‍♀️
Ben bugün aldım elfobaby diye bi markanın. Unigoyu çok övüyolar ama o kadar para da veremem maalesef. 1 cmlik köpük aldım 180e 200 boyutları. Eğer ince gelirse iki kat kullanırım biraz büyüyene kadar dedim. Zaten emekleyince üstünde tutamam, sadece oyun için oturacak o zaman da halının üzerine koyarım. Bir de kapılar için çit mi alsam diye düşünüyorum şimdi. Benim iki de kedim var mamaları suları kumları kedilerin erişebileceği ama bebenin erişemeyeceği şekilde ayarlamam gerek.

Ben bugün aldım elfobaby diye bi markanın. Unigoyu çok övüyolar ama o kadar para da veremem maalesef. 1 cmlik köpük aldım 180e 200 boyutları. Eğer ince gelirse iki kat kullanırım biraz büyüyene kadar dedim. Zaten emekleyince üstünde tutamam, sadece oyun için oturacak o zaman da halının üzerine koyarım. Bir de kapılar için çit mi alsam diye düşünüyorum şimdi. Benim iki de kedim var mamaları suları kumları kedilerin erişebileceği ama bebenin erişemeyeceği şekilde ayarlamam gerek.
Çitlere de bakıyorum, unigo nun bildiğin plastik çitleri 3500 lira üzerinde 🤦‍♀️ Uygun bulursan haber verir misin. Ben de elfobaby ile tummymat arasında kaldım. Bugün karar verip alırım inşallah

Köpük baloncuk yapan oyuncak var ya onu seviyo. Mutfakta yapıyoruz sonra siliyorum tabi izleri kalıyo çünkü. Robot süpürge izlemeyi seviyo, biraz oyun halısı, biraz sesli ışıklı oyuncak. Biraz ukulele çalıp çocuk şarkısı söylüyorum çat pat.

Ben de cadde üstündeyim, kucakta çok güzel izliyor 😅 ama camımız yere kadar olmadığı için ana kucağına koyup izletemiyorum, geçen masaya koydum ana kucağını, eşim kalp krizi geçiriyodu 😂 küçücük bebekmiş nolurmuş kucağıma alsam, vah sırtım, belim 😬
Ben normalde pusetle masada tutuyordum bıraktım artık hareketlendiler Allah korusun. Bugün sağa sola döndürmeye calısırken piyanolu oyuncak varya onun plastik kısmına başını vurdu nasıl ağladı içim gitti

Kızlar herkese merhabalar.. çok fazla olamıyorum buralarda umarım hepiniz iyisinizdir. Biz hala depremden dolayı antalyadayiz, eve girmeye korkuyoruz.. Antalya'da iyi bir çocuk doktoru arayisindayim. Ek gıdaya geçiş vs. Onerebileceginiz doktor varsa çok sevinirim. Özel hastanede olur. Sağlık sigortanız var

Ben normalde pusetle masada tutuyordum bıraktım artık hareketlendiler Allah korusun. Bugün sağa sola döndürmeye calısırken piyanolu oyuncak varya onun plastik kısmına başını vurdu nasıl ağladı içim gitti
Kıyamam ya 😢 peki camdan nasıl nasıl baktırıyorsun? Yere kadar mı camınız? Şu işi çözsem eminim yemek yapabileceğim 😂

Kizlar selam gecen cuma oglum Kpa (Zatüre) ve 5 li karma aşılarınin 2. Dozunu oldu. Ateşi cikmadi cok şükür ama onceden kahkaha ile gulen bebegim gulumsuyor. Bagira bagira bebekce konusan bebisim asiri sakin. Bi gariplik mi var endiselenmeli miyim? Aklima binbir sey geliyor

Bugun bizimki de piyanoya kafasini vurdu azicik bir sey ama nasil agliyor pek bi nazli🥲
Gecen gun sana donmuyor benimki dedim ya dun annemdeydim bir anda donmeye basladi ve uyutup koltuga koymustum koltuktan dustu cok korktum betim benzim atti kendime de cok kizdin Allahtan annem yanimdaydi da korkma bir seyi yok falan diye sakinlestirdi. Hic guvenmemek lazimmis donmuyor diye. Nolur nolmaz dikkat etmek lazim.

Haberlerini bekliyorum canım babamızın içi rahatlasın 😍
Canım cuma günü gittik kontrole ama buraya giremedim mastit oldum ateşli ateşli gezdim 3 gün.
Doktora söyledim bizim kız dik oturmak istiyor diye, eğer kendi istiyor ve durabilyorsa bu iyi demek ki erken oturacak, sorun yok dedi. Zaten Artık mama sandalyesine oturtabilirsiniz dedi. Yani hiçbir sorun yokmuş, söyle babasına da içi rahat etsin 🥰

X