2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
P pembesakayik cnm biz artık normal bebek arabasında hafif yatar pozisyondayız o puseti üstüne takmıyorum oto koltuğunada şimdi geçtik artık bende onu taşıyamıyorum çok ağırlaştılar 6 ay doldu bizim

Ben oto koltuğu kraft spin 360 derece dönen aldım
Oto koltugunu ön tarafa çevirip mi kullanıyorsun yoksa puset gibi arkaya bakacak şekilde mi. Pusetle tasınmıyorlar artık bide ben dısarıda da yatak gibi olab kısmı varya onu kullanıyorum uzun zamandır. Bebek bakım odalarının pis şekliyle gördüğüm için bir şey oldugunda arabayı kuytu köşeye cekip hemen altını değiştiriyorum rahat uyuyor orda yatarak baya işe yarıyor. hem arabaya puseti indir koy hem onu al yük resmen. Bende alayım artık oto koltugu diyorum

Arastirdim biraz guzele benziyor hafif yatmasi da iyi tam oturamiyorlar cunku uzun sure. Donme olayini hic dusunmemistim ama donebilen almak daha iyi bence de ilk baslarda sirti yola donuk oturur guvenlik acisindan.

Pregoyle peg perego farkli canim.

Yuh cikolata nedir ya. Ben de yetiskinlerin kendi cataliyla kasigiyla yemek vermesine deli oluyorum ve benim kvde tam onu yapcak tip var. Uyarmamiz sart ama nasil.

Gluten tum bebekler icin mi yasak yoksa alerjisi olanlara mi yasak
Bide o var demii. Kendi kaşığıyla yada kendi ısırdıgı meyveyi filan vermesii insallah yapmazlar ne diyim. Hayır onlar bir şey yaparken çekinmiyorlarda biz bebeklerimizi düşünüp söylemeye çekiniyoruz söylediğimizde de trip yiyoruz

Çok kötülerrr ya insanın gözüne baka baka yapıyorlar birde 😡
Ben milletin çocuğuna dokunmam dahi ya ne kadar anneanne babaanne dede olsada izin alması lazım anneye sorması lazım herkesin yetiştirme tarzı farklı 😔
Bişey diyemem diye yapıyor en sonunda görümcem kızdı verme çocuğa diye hala onunlada inatlaşıyor sevdi ama diye tatlı şey tabi yer bebek

Arastirdim biraz guzele benziyor hafif yatmasi da iyi tam oturamiyorlar cunku uzun sure. Donme olayini hic dusunmemistim ama donebilen almak daha iyi bence de ilk baslarda sirti yola donuk oturur guvenlik acisindan.

Yuh cikolata nedir ya. Ben de yetiskinlerin kendi cataliyla kasigiyla yemek vermesine deli oluyorum ve benim kvde tam onu yapcak tip var. Uyarmamiz sart ama nasil.

Çok şükür ki biraz uzakta oturuyoruz pek mudahale edemez ama ramazan ayı başlarken ben yavaş yavaş tadıma başlıycam kızdaki gibi oyle 3 gün kuralı falanda uğraşmam yediklerimizin suyundan vs veririm o zamana kadar da 5 ay 10 günlük oluyor boyle yapınca çocuklar daha çabuk alışıyor gordüğüm tecrübe ettiğim kadarıyla annem hep der bana sütüm yoktu 40 günlükken sana salata suyu verdim diye

Merhaba güzel anneler ❤️ tam 3 aylık kızım var, doktor şimdiden 4.ayda başlamak üzere demir ilaci yazdı ferrum hausmann. İlk kızımda ferromixin kullanmıştım bunu bilmiyorum o yüzden. Sizler neler kullanıyorsunuz temiz içerikli ve kabız yapmayan önerilerinizi alabilir miyim?

kahvecibaby kahvecibaby canım nasıl oldunuz? Neredesiniz şimdi? Malatya’da deprem olmuş siz evinize dönmüş müydünüz 😞

Yok canım hala tarsustayım dönemiyoruz maalesef😔 eşim ordaydı ama biz mersinde sadece sallanmışız burası çok fena dedi. Allah yardımcımız olsun cümlemizin inşAllah.
Oğlumun Okul kaydını buraya aldırdım bende ücretsiz izne ayrılmıştım 15 tatil öncesi baba evine geri döndük anlayacağın

Merhaba güzel anneler ❤️ tam 3 aylık kızım var, doktor şimdiden 4.ayda başlamak üzere demir ilaci yazdı ferrum hausmann. İlk kızımda ferromixin kullanmıştım bunu bilmiyorum o yüzden. Sizler neler kullanıyorsunuz temiz içerikli ve kabız yapmayan önerilerinizi alabilir miyim?
Canım bende dün başladım ocean microfer onerdi doktor tadını sevdi bizim paşa

Hiçbir şey olmaz korkma insallah 🙏🏻 Bende ilk verirken korktum hatta eşime dedim yanıma gel ben panikleriim diye şimdi daha rahatım. Sen verdiğinde güneş bide 6 aylık olacak sorun olmaz emin ol güzelce çatalla ezdikten sonra. Baktın kıvamı cok mu sert geldi gözüne sütünle hemen sulandır biraz daha sulu yapısı olsun aklın kalmaz 😍

Gluten olayına dikkat etmemiz lazıım 6 aydan önce glutenli şeyler verilmemesi gerekiyor. Kavanoz sebze mamalarını verirsin ilk etapta 6. Ayda baslarsın o tarz şeylere
Aynen ben de yanımda eşim varken vereceğim ilk. Hatta diyorum hazırlayıp gideyim, ilk doktorun yanında mı versek 😁😁 eşim de abartma dedi ahshdj aynen süt + zeytin yağı yapıcam ilkinde
@papatyaozu -Sunshine -Sunshine doktorum menenjit için verdiği aşı önerisini kağıdını gördüm şimdii. Nimerex 1. Yaş ve tek toz demişti burda konusmustuk. 2. Yaş ve üzeri tek dozda menactra diye bir aşı önermiş bize
Uygulama sıklığı Doktorun tercihine kalmış anlaşılan canım
Dediğin şekliyle de oluyormuş prospektüsünde yazıyor
O aşı da menenjitin farklı bi tipi sanırım
Yok canım hala tarsustayım dönemiyoruz maalesef😔 eşim ordaydı ama biz mersinde sadece sallanmışız burası çok fena dedi. Allah yardımcımız olsun cümlemizin inşAllah.
Oğlumun Okul kaydını buraya aldırdım bende ücretsiz izne ayrılmıştım 15 tatil öncesi baba evine geri döndük anlayacağın
Amin 🙏🏻
😔😔 akıllı minnoşumu öp yerime, oğluş çok etkilendi mi?
Çok geçmiş olsun yeniden
Allah kolaylık versin bundan sonraki süreç için. 😔
Ben de ocean microfer kullanıyorum herhangi bir sorun yşamadık
Allah bağışlasın 🌸

Korkma kuzum onlar daha dayanıklı hem ağızdan nefes almayı da yavaş yavaş öğreniyorlar. Antibiyotik falan verdimi. Ben de bu akşam gidicem dayanamıyorum ☹️

Ben oğlumda şöyle uyardım. Diş çıkarıyor ağzında yara var geçen neredeyse kendi kaşığımla yoğurt vercektim son anda enfeksiyon geldi aklıma aman çok tehlikeli ya. Demiştim. O mesajı almıştı.
Iste mesaji almak onemli olan, benimki olsa sakinma o kadar derdi. Yine de deniycem boyle bir sey soylemeyi bir ihtimal ise yarayabilir.
Tüm bebeklerde canım tabi doktora sormamız lazım internette 6. Ay diyor ama doktordan teyit alalım. Erken verildiği takdirde ilerisi için çölyak hastalıgına sebebiyet verebiliyormus
soyledigin iyi oldu canim hic bilmiyordum. Sorarim doktora gittigimde.
Bide o var demii. Kendi kaşığıyla yada kendi ısırdıgı meyveyi filan vermesii insallah yapmazlar ne diyim. Hayır onlar bir şey yaparken çekinmiyorlarda biz bebeklerimizi düşünüp söylemeye çekiniyoruz söylediğimizde de trip yiyoruz
Insallah yapmazlar da ben eminim benimkinin yapicagina. Cunku diger torunlara yapiyor. Cocuk su istiyor mesela kendi ictiginden kalan suyu veriyor ben hemen atliyorum gel ben sana veriyim temiz bardakla diye ama sanmiyorum burdan bir sey anlayacagini😂
Yanimdayken yapmasa bile sirtimi donunce kesin yapar.
Esim soylesin bunu da annesine biktim artik onun annesi kirilir mi diye korkmaktan o halletsin bi zahmet.
Çok şükür ki biraz uzakta oturuyoruz pek mudahale edemez ama ramazan ayı başlarken ben yavaş yavaş tadıma başlıycam kızdaki gibi oyle 3 gün kuralı falanda uğraşmam yediklerimizin suyundan vs veririm o zamana kadar da 5 ay 10 günlük oluyor boyle yapınca çocuklar daha çabuk alışıyor gordüğüm tecrübe ettiğim kadarıyla annem hep der bana sütüm yoktu 40 günlükken sana salata suyu verdim diye
Benim doktor 6 ay bitince basliycaz dedi ama hep dedigin gibi erken baslayinca daha rahat oluyor daha kolay alisiyor diyolar. Kafam karisti baslaşam mı acaba
Ben de biraz anam babam usulu yapmak istiyorum 3 gun kurali blw vs gereksiz ugras sanki. Eskiden onlar yokmus ama suan hepimiz yemeyi biliyoruz. Tabi arastirmadim sığ düşünüyor olabilirim şuan

Hem öyle cnm hemde dönenlerden olursa arabaya koyarken rahatolur bağlarken filan

Oto koltugunu ön tarafa çevirip mi kullanıyorsun yoksa puset gibi arkaya bakacak şekilde mi. Pusetle tasınmıyorlar artık bide ben dısarıda da yatak gibi olab kısmı varya onu kullanıyorum uzun zamandır. Bebek bakım odalarının pis şekliyle gördüğüm için bir şey oldugunda arabayı kuytu köşeye cekip hemen altını değiştiriyorum rahat uyuyor orda yatarak baya işe yarıyor. hem arabaya puseti indir koy hem onu al yük resmen. Bende alayım artık oto koltugu diyorum
Yok cnm halen arkası dönük doktorumuz tembih etti ani fren yapar kafasına daha sahip değiller dedi mayıs gibi 9 aylık olunca döndürcem cnm ben

Aynen ben de yanımda eşim varken vereceğim ilk. Hatta diyorum hazırlayıp gideyim, ilk doktorun yanında mı versek 😁😁 eşim de abartma dedi ahshdj aynen süt + zeytin yağı yapıcam ilkinde

Uygulama sıklığı Doktorun tercihine kalmış anlaşılan canım
Dediğin şekliyle de oluyormuş prospektüsünde yazıyor
O aşı da menenjitin farklı bi tipi sanırım

Amin 🙏🏻
😔😔 akıllı minnoşumu öp yerime, oğluş çok etkilendi mi?
Çok geçmiş olsun yeniden
Allah kolaylık versin bundan sonraki süreç için. 😔

Ben de ocean microfer kullanıyorum herhangi bir sorun yşamadık
Allah bağışlasın 🌸
Canım sen ne kadar veriyorsun kan ilacını bizim doktor 1ml dedi fazla mı

Kızlar benim kızım çok huzursuz yine, özellikle memede hep huzursuz, ben mama denemek istiyorum, her gören ne kadar zayıf diyor 😞 zaten çok hastayım sanırım sütümün tadı da değişti. Gaz yapmayan hangi mamayı aldırabilirim?

Arkadaslar yazmıs hep ama bizde o markayı kullanıyorum kabızlık yapmadı tadınıda sevdi verirken tiksinmiyor Allah bağışlasın iki kuzunuda ❤️
Yok cnm halen arkası dönük doktorumuz tembih etti ani fren yapar kafasına daha sahip değiller dedi mayıs gibi 9 aylık olunca döndürcem cnm ben
Aynen bende bunu duymuştuum. Aşınızda şifa olsuun maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün 6 aylık şaka gibii geliyor bana 🤭🤭 ne ara bu aşamalara geldiik geçen sene bu zamanlardan beri bir aradayız geçmiyor gibi geliyordu zaman diyordum kocaa yaz var önümüzde ta ekime kadar nasıl geçer diye çok şükür yanımızdakar sağlıkla büyüyorlar 🙏🏻
Kızlar benim kızım çok huzursuz yine, özellikle memede hep huzursuz, ben mama denemek istiyorum, her gören ne kadar zayıf diyor 😞 zaten çok hastayım sanırım sütümün tadı da değişti. Gaz yapmayan hangi mamayı aldırabilirim?
Hipp organic combiotic kullanıyoruz biz doğdugundan beri gaz vs sıkıntımız olmadı. Hastalık değiştirmiş olabilir sütün tadını. İdeal kilodaysa doktor kilodan dolayı mama baslayalım vs demediyse lütfen kilosunu takma gerçekten kilo denildikce ağlamak istiyorum sırf bu yüzden cocugumun ilk 2 ayını yaşayamadım ben doya doya. Eğer bu yüzden mamaya baslayacaksan bence doktorunla konus bizim cocugu görenler bu mama bebeği değil mama bebeği şişman olur diyorlar bide öyle bir olay varmııs bende diyorum dozunda yiyor şişirmek istemiyorum diye

X