2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Hofff kafam çok karışıyo 😀 dün aynısını düşündüm 2. Çocuk düşünsem kesin alırdım da

Dansçı beatbo Biz bayıldık. Ama yürüyüp hareket etmiyor ya. Renkleri çok güzel
Bi tane de yürüyen oyuncak alırsak süper olur ama artık o ciddi pahalı.
İndirime girmeden alma oyuncakları 540 geldi beatbo.
Güneş telefona aşırı ilgi duyuyo kapalıyken bile koltukta görsün cıldırıyo uzanmaya çalışıyor çoğu zaman. Yanında çok tutmuyorum, ona rağmen. Bi tane de oyuncak telefon gibi bi şey mi alsam diyorum 😀

Annem diyor ki hiç kız çocuğu oyuncağı almamışsın 😀 barbie mi almalıyım bilemedim ki, bu kız onun da saçını yer 😁
Geçen oyuncakçıda beatboyu gösterdik gülümsedi. 700 küsürdü indirim kovalıyorum. Eşim gülümsedi diye saçma sapan uzaylı bir peluşa 400 lira vermiş 🤦‍♀️ Onu iade etmeye çalışıp beatbo alıcam umarım indirme girer

Fisher price kumanda gibi bir şeyi var ya. Eğitici köpekcik kumandası aslında. Ay sorma bunların telefon tv merakı ne olacak yaa. O gün eşim ekranı kapalı bir eline veriyor telefonu diğer eliyle ekranı yukarı kaldırır gibi yapıyor😂😂 anlamış mantıgını 😅
İndirim takip ediyorum da işte genede pahalı bakalıım eşimde vakti gelmeden evi oyuncakla doldurma diyor bende zaten hani boş oyuncaklar almak istemiyorum hem eğlenip hem öğrenebileceği şeyler almak istiyorum. Bakalım sanırım mama sandalyesi ya ikea yada işte e bebektekine bakayım bii. Bazen diyorum o fonksiyonlular için geç kaldık sanırım onun o 3. Kademesi puset eğiminde yanımıza koyabilirdik mutfakta ama kuduruklar yerinde durmuyor kii. Şimdi alsak gene kullanırız tam oturma yapana kadar mutfakta işlerimizi halledene kadar ama şurda 1,5 aya otururlar hele güneş 6. Aya girecek bizden 1 ay büyük bide. Gel bizde normal detaysız bi sandalye alalım😂
O kumanda olabilir bi bakıcam:) senin afacan baya zeki 😁
Ya ben de senin gibiyim hatta genel olarak tüm yazdıklarına katılıyorum. Çok az oyuncak alıyorum ama neyseki suan boşta oyuncağımız yok. Dans eden kaktüs aldık tipini sevdi ama bağırmaya başlayınca hoşlanmadı korktu 😁 suan rafa kaldırdık sonra kullanıcaz inş 😁 piyano ve dansçı beatbo favorimiz bir de hışırtılı kitap benim muhteşem 3lüler 😁

Ben karar verdim galiba yaaa
Joie multiply 6in1 ya da mimzy lx alacağım. Hazır indirim varken.
Benim bu koltuğu uzun süreli kullanma niyetim var 😬inş inş 😁. Evimde fazladan kanepe bile yok bi tane L koltuk var sadece. Misafir gelse çocuk kucakta kalıyor şimdiden, ben de sandalyede😁 bir de maşallah güneş bir sıkıntısı yoksa keyifli keyifli yarı yatar pozisyonda güzel duruyor. Ben kullanırım gibi.
Bi kaç böyle instagramda kullanıcılarada sordum ikea ve bunu dediler bende ucuz alayım oturmazsa üzülmem oturursa anneme bunu verir ikea alırım dedim ama hiççç gerek yok gerçekten ne alırsak alalım mama sandalyesinde yalnız bırakıp bir yere gitmiceğimize göre ki durmuyorlar:)
Yok benim içime sinmedi 😁 ne kadar minder de koysak içime sinmiyor 🥲
Barbie için filan erken anlamaz ki daha heh bide kafası tam yiyeceği gibi kii hoşuna gider 😂
😁 Bi de ağzından saç toplamaya uğraşırız 😁
Kızlar mama sandalyesi konuşmuşsunuz. Ben 2.çocuğu düşünüyorum tabi 5,6 yıl sonra. 36,37 yaşında oluyorum nasip artık olursa. Bu nedenle fonksiyonlu bir şey istedim. Arkadaşlarım bunu almış çok beğenmişler deri ve silmesi çok kolay dediler. İndirimde nerde hangi web sitesinde yakalayacağım da alacağım bilmiyorum. Linkini bırakıyorum.
Peg Perego Siesta Follow Me Mama Sandalyesi Bej
Joie öneren oldu mu sana hiç bi nabız yoklayalım 😁 hazır indirim var katıl bana 😁
Geçen oyuncakçıda beatboyu gösterdik gülümsedi. 700 küsürdü indirim kovalıyorum. Eşim gülümsedi diye saçma sapan uzaylı bir peluşa 400 lira vermiş 🤦‍♀️ Onu iade etmeye çalışıp beatbo alıcam umarım indirme girer
Girer geçenlerde tekrar girdi hatta canım

Aynısı 😁 normalde de parmaklarını gırtlağına kadar sokuyor damaklarını kaşıyor kusturuyor kendini. Emerken kendini kaptırdığında araya parmaklarını da sıkıştırmaya çalışıyor 😁

Güneş de Benim de abime takık😁 çocukla ilgilenmeyi bilmez. İri yarı adamı kocaman montu ve şapkası ile görünce korkuyor çocuk 😁

Benim mutfağım ufak, kullanmadığımda bacaklarını toplayabilsem güzel olur:)
Eğer fonksiyonlu modellerden almazsam ikea düşünüyorum ben de. Parça parça satılması büyük avantaj:) güzel günlerde kullanın 🤩

Linki de ekledim dün 😁 bizim kızın kulaklarında çok fazla akıntıya sebep oluyor ya rahatsız oluyor. Kulaklarını kafa arkasını yolup kanatıyor. İyi oldu kupkuru kaldı. Fiyatı da güzel

Oh ferahlamıştır yakışıklı 🥲 cesur bir annesin ilk saç kesimi ben ağlarım sanırım 😁
Duygusallığımı anlatamam birkaç teli belki kalmıştır hepsini topladım 😀 son zamanlarda çok uzadı banyo sonrası nemli kalıyordu bide çok terliyordu yaza uzar ve daha güçlü çıkar diye kestirdim 😀

Ya ben de senin gibiyim hatta genel olarak tüm yazdıklarına katılıyorum. Çok az oyuncak alıyorum ama neyseki suan boşta oyuncağımız yok. Dans eden kaktüs aldık tipini sevdi ama bağırmaya başlayınca hoşlanmadı korktu 😁 suan rafa kaldırdık sonra kullanıcaz inş 😁 piyano ve dansçı beatbo favorimiz bir de hışırtılı kitap benim muhteşem 3lüler 😁

Benim bu koltuğu uzun süreli kullanma niyetim var 😬inş inş 😁. Evimde fazladan kanepe bile yok bi tane L koltuk var sadece. Misafir gelse çocuk kucakta kalıyor şimdiden, ben de sandalyede😁 bir de maşallah güneş bir sıkıntısı yoksa keyifli keyifli yarı yatar pozisyonda güzel duruyor. Ben kullanırım gibi.

Joie öneren oldu mu sana hiç bi nabız yoklayalım 😁 hazır indirim var katıl bana 😁

Yok canım öneren olmadı ama güzel görünüyor. E bebekte fiyatı güzel düşüyor kaçırma bence. Uzun yıllar kullanacağız böyle bir şey almak daha mantıklı geliyor bana. Ben sanırım peg peregoyu alacağım deriyi temizlemek kolay diye çünkü işe başlayacağım uzun uzun temizliğe vaktim hiç olmayacak 🥴

Güzel duruyor indirimdeyken de karar ver bir an önce güzel düşüyor çünkü fiyatıı

Kızlar siz göz doktoruna bebeleri götürdünüz mü? Doktorum 6 ay dolmadan götürün dedi bukadar acelemi heryerde 6-12 ay diyor

hope2022 hope2022 ikea ürünlerini insanlar ikeadan alıp böyle sitelerde pahalıya satıyor genelde her ürünü böyle o yzden kendi siteden al🤣
O kadar internetten alışveriş yapma özürlüsüyüm kii anlatamam 😂😂 bir şeyin siparişini verdiğim an acaba doğru ürün gelir mi doğru şeyi sipariş verdim mi diye defalarca bakarım 😂

Kızlar siz göz doktoruna bebeleri götürdünüz mü? Doktorum 6 ay dolmadan götürün dedi bukadar acelemi heryerde 6-12 ay diyor
Biz ilk zamanlarda götürmüştük hatırlayamıyorum ama 1-2 aylık falandı sanırım. Bir sonraki kontrol için 2 yaş demişti canım sen ilk defa mı götüreceksin yoksa 2. kontrol mü ? Çünkü başka bir doktorda mutlaka 6. ayda tekrar kontrol ettirin demişti bir problem çıkmadığı hâlde.

Duygusallığımı anlatamam birkaç teli belki kalmıştır hepsini topladım 😀 son zamanlarda çok uzadı banyo sonrası nemli kalıyordu bide çok terliyordu yaza uzar ve daha güçlü çıkar diye kestirdim 😀
Yaa ben de toplarım sanırım:) doğru bi iş yapmışsın ama ben de öyle biliyorum :)
Yok canım öneren olmadı ama güzel görünüyor. E bebekte fiyatı güzel düşüyor kaçırma bence. Uzun yıllar kullanacağız böyle bir şey almak daha mantıklı geliyor bana. Ben sanırım peg peregoyu alacağım deriyi temizlemek kolay diye çünkü işe başlayacağım uzun uzun temizliğe vaktim hiç olmayacak 🥴
Aldım ya Allah bol bol kullanmayı nasip etsin inş 😀 ben senin baktığın gibi nette yine deri model gördüm fiyatı da daha uygundu. Ama kalite farkı vardır elbet
Temizlik kolay olması mühim ya
Güzel duruyor indirimdeyken de karar ver bir an önce güzel düşüyor çünkü fiyatıı
Aldım multiply olanı 🥲🥲
Götürmedim canım. Arada kaynadı kötü oldu ya.

Biz ilk zamanlarda götürmüştük hatırlayamıyorum ama 1-2 aylık falandı sanırım. Bir sonraki kontrol için 2 yaş demişti canım sen ilk defa mı götüreceksin yoksa 2. kontrol mü ? Çünkü başka bir doktorda mutlaka 6. ayda tekrar kontrol ettirin demişti bir problem çıkmadığı hâlde.

2 aylıkken doktorumuz yönlendirmişti baktırmıştık canım

Yaa ben de toplarım sanırım:) doğru bi iş yapmışsın ama ben de öyle biliyorum :)

Aldım ya Allah bol bol kullanmayı nasip etsin inş 😀 ben senin baktığın gibi nette yine deri model gördüm fiyatı da daha uygundu. Ama kalite farkı vardır elbet

Aldım multiply olanı 🥲🥲

Yani kendi özel doktoru baktı ama ayrıca göz doktoruna daha götürmedim bide biz 2 ay geriden geliyoruz diye bekliyim dedim sanırım bu hafta artık götürmem lazım:)

Aldım multiply olanı 🥲🥲

Hayırlı olsuun bol bol iştahlı yemekler yesin üzerinde😍

Yani kendi özel doktoru baktı ama ayrıca göz doktoruna daha götürmedim bide biz 2 ay geriden geliyoruz diye bekliyim dedim sanırım bu hafta artık götürmem lazım:)
Bize de 6. Ayda götürebilirsiniz demişti Şuan takipli olduğumuz doktor. Sen deyince randevu aldım. Hayırlısı 🙃 bunları da sorunsuz atlatırız inşallah
Hayırlı olsuun bol bol iştahlı yemekler yesin üzerinde😍
Hadi inşallah 🥹 son güncellemelerden sonra umudum var. Dün Salatalık dilimini bi hüpletti zor aldım ağzından 😅

X