2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kızlar selam biliyorsunuz ben öğleden sonraları çalıştığım için Asaf'a annem bakıyor. Allah razı olsun yemeğimi de yapıyor fırsat bulduğunda. Yemeği bizde yiyoruz sonra abimle kendi evlerine geçiyorlar. Fakat Asaf 4. ayına girdiğinden beri abimi eve sokmuyor desem yeri. Eve misafir geliyo herkese gülüyo agular falan abimi gördüğünde bir ağlama krizine giriyor ki sormayın. Başına böyle bir durum gelen oldu mu. Nasıl aşacağız bu durumu çocuk eve giremiyor bizim. Güleceğim de geliyor bir yandan :KK70: sadece ona yapıyor :KK70:
Bol bol şaklabanlıklar yapsın dayısı. Bizim bir komşu kızına da aynısı oluyordu. Cici cici yaptira yaptira dokundurdu kendine anca. Alıştı sonra da

Güneş de Benim de abime takık😁 çocukla ilgilenmeyi bilmez. İri yarı adamı kocaman montu ve şapkası ile görünce korkuyor çocuk 😁

Benim mutfağım ufak, kullanmadığımda bacaklarını toplayabilsem güzel olur:)
Eğer fonksiyonlu modellerden almazsam ikea düşünüyorum ben de. Parça parça satılması büyük avantaj:) güzel günlerde kullanın 🤩
Yaa biz tek değilmişiz o zaman 😂 ya bizim dayımız ufak tefek minyon ama çocuk taktı dayısına. Öyle böyle ağlamak değil katılıyor resmen.
Yani mama sandalyesinin videolarını da izledim ben 2 dakikada kuruluyor bence değerlendirebilirsin. Teşekkür ederiz teyzesi 🥰

Kızlar çok çok kötü bir gün geçirdim hepinize anlatacağımki ders olsun ben özelde spiral taktırmak 2500 tl diye devlet hastanesine gittim 2 hafta önce bugüne gün verdi hemde adet değilim dediğime rağmen!! Gittim muayene etmeden direk spiral takma işlemine girdi o aleti lak die soktu üstüne iğne vurdu şeyime tabi acıdan benim tansiyon yerle bir oldu elim ayağım titriyor bıraktı artık ne olduysa dediki rahmin ters sırta yapışık rahim açılmıyor dedi serum taktırtı direk saatlerce hastanedeydim serum bitti muayene etti demezmi dikişlerine bir şey oldu sandım sezeryan dikişlerime bide yok kanaman olursa acilden gel kötü koku olursa acilden gel ben yine stres ol yine fenalaş!! Üstüne bide bukadar acının spiral bile takılmadı şimdi tekirdağda kendi doktoruma gidicem inşallah yara mara olmamıştır bir şey yapmamıştır🥺

Kızlar çok çok kötü bir gün geçirdim hepinize anlatacağımki ders olsun ben özelde spiral taktırmak 2500 tl diye devlet hastanesine gittim 2 hafta önce bugüne gün verdi hemde adet değilim dediğime rağmen!! Gittim muayene etmeden direk spiral takma işlemine girdi o aleti lak die soktu üstüne iğne vurdu şeyime tabi acıdan benim tansiyon yerle bir oldu elim ayağım titriyor bıraktı artık ne olduysa dediki rahmin ters sırta yapışık rahim açılmıyor dedi serum taktırtı direk saatlerce hastanedeydim serum bitti muayene etti demezmi dikişlerine bir şey oldu sandım sezeryan dikişlerime bide yok kanaman olursa acilden gel kötü koku olursa acilden gel ben yine stres ol yine fenalaş!! Üstüne bide bukadar acının spiral bile takılmadı şimdi tekirdağda kendi doktoruma gidicem inşallah yara mara olmamıştır bir şey yapmamıştır🥺
Şok içerisinde okudum. Çok üzüldüm ya geçmiş olsun bi an önce görün ne oldu öyle anlamadım ben. Sinir harbi gerçekten

Şok içerisinde okudum. Çok üzüldüm ya geçmiş olsun bi an önce görün ne oldu öyle anlamadım ben. Sinir harbi gerçekten
Yani şöyle bir şey oldu muayene etseydi zaten benim rahmim ters ve sırta yapışık olduğunu görecekti rahmin hiç açılmadı dedi zorladı tabi açılsın diye ben fenalaşınca bide dioki 80 kişiye taktım ilk defa böyle takılmadı diyor bide eee demekki zorluya denk gelmedin Allahtan kanamam yok ama kızı kucağıma alamıyorum annem geldi kalmaya sağolsun bidaha tövbe zaten taktırmıcamda kendi doktoruma gidip bi sorun yok desin içim rahatlıcak

Bu arada kızlar pahalı katlanır mama sandalyesinden olay baby plus ın ikea muadili 200 tl mama sandalyesini aldım mis gibi nil nasıl güzel yemek yiyor bizim balkondaki kediye sesleniyor sürekli ordan😻😂

Bilmiyorum ki camın benim çocuklarımda oyle bişey olmadı acaba emzik versen onu emmez mi parmak yerine
Hayır, almıyor ısrarla 🥲
Aynısı 😁 normalde de parmaklarını gırtlağına kadar sokuyor damaklarını kaşıyor kusturuyor kendini. Emerken kendini kaptırdığında araya parmaklarını da sıkıştırmaya çalışıyor 😁

Güneş de Benim de abime takık😁 çocukla ilgilenmeyi bilmez. İri yarı adamı kocaman montu ve şapkası ile görünce korkuyor çocuk 😁

Benim mutfağım ufak, kullanmadığımda bacaklarını toplayabilsem güzel olur:)
Eğer fonksiyonlu modellerden almazsam ikea düşünüyorum ben de. Parça parça satılması büyük avantaj:) güzel günlerde kullanın 🤩

Linki de ekledim dün 😁 bizim kızın kulaklarında çok fazla akıntıya sebep oluyor ya rahatsız oluyor. Kulaklarını kafa arkasını yolup kanatıyor. İyi oldu kupkuru kaldı. Fiyatı da güzel

Oh ferahlamıştır yakışıklı 🥲 cesur bir annesin ilk saç kesimi ben ağlarım sanırım 😁
Aaa acaba diş mi benimkinin de derdi 👀

Yani şöyle bir şey oldu muayene etseydi zaten benim rahmim ters ve sırta yapışık olduğunu görecekti rahmin hiç açılmadı dedi zorladı tabi açılsın diye ben fenalaşınca bide dioki 80 kişiye taktım ilk defa böyle takılmadı diyor bide eee demekki zorluya denk gelmedin Allahtan kanamam yok ama kızı kucağıma alamıyorum annem geldi kalmaya sağolsun bidaha tövbe zaten taktırmıcamda kendi doktoruma gidip bi sorun yok desin içim rahatlıcak
😩😩😩😩ayy yani doktorun ne derse onu yap tabi de. rahim ters olması anomaliden sayılıyor mu bilmiyorum. Benim rahim kalp şeklinde ya hani, doktorum spiral tutmaz sende diyip direkt eledi. Zaten ben de kendime pek elletmek istemiyorum artık, bıktım.

Bu arada kızlar pahalı katlanır mama sandalyesinden olay baby plus ın ikea muadili 200 tl mama sandalyesini aldım mis gibi nil nasıl güzel yemek yiyor bizim balkondaki kediye sesleniyor sürekli ordan😻😂
Hiçbir şey anlamadım bi link mink bi şeyler at bakayım neymiş o 😁
Hayır, almıyor ısrarla 🥲

Aaa acaba diş mi benimkinin de derdi 👀
Olabilir valla artık 6. Ay ve sonrasında geliyorlar yavaş yavaş galiba
Bizim damakların yarısı şişti içleri dolu dolu oldu. güneş çenemi emiyor dişliyor 😁 homurdana homurdana beni yiyo resmen 😁

😩😩😩😩ayy yani doktorun ne derse onu yap tabi de. rahim ters olması anomaliden sayılıyor mu bilmiyorum. Benim rahim kalp şeklinde ya hani, doktorum spiral tutmaz sende diyip direkt eledi. Zaten ben de kendime pek elletmek istemiyorum artık, bıktım.

Hiçbir şey anlamadım bi link mink bi şeyler at bakayım neymiş o 😁

Olabilir valla artık 6. Ay ve sonrasında geliyorlar yavaş yavaş galiba
Bizim damakların yarısı şişti içleri dolu dolu oldu. güneş çenemi emiyor dişliyor 😁 homurdana homurdana beni yiyo resmen 😁
Anormal değil ama tabi rahim açılması birtek doğum anında oluyor oda normal doğum muayene etseydi senin doktorun gibi direk elerdi.

Ben çok memnun kaldım bu mama sandalyesinde zaten araştırmalarım sonucu bazı bebek hiç oturmuyor bazı bebek sadece yemek yiyeceği zaman :) 2. Çocuk düşünsem parama kıyıp katlanır kaliteli bir şey alırdım kesin:)

😂😂 hay Allah sonrasında unutup birarada oturtabiliyormusun?
Bizimki unutmuyo ya onu kaçırıyoruz başka odaya o şekilde susuyo. Bide durup durup yarım saat aklına geldikçe yine ağlıyo 😂😂
Ağlayınca kucağıma alıyorum bu dede bu anneanne bu hala vs diye sakinleştiriyorum kucağımda biraz etrafı algılıyor yüzlere alışıyor öyle veriyorum diğerlerine kucağınaa
Fonksiyonlu mama sandalyesi yolunda kendime yoldaş bilmiştim seni, sen de elendin 😁😁
Ya bugün pusette durmak istemedii o an dedim ya bu sandalyelere para verirsem de durmazsa diye 😂😂 şu emekleme zamanına yürüyüp hareket eden bi oyuncak almak istiyorum hani bebetto mu ne sen dedin ya o olur eğitici köpekcik olur peşine çabalasım etsin diye. Onlarda ucuz değil kii buna vereceğime ucuz mama sandalyesi yanınada onları alayım diyorum 😂😂
-Sunshine -Sunshine işte bak herkes bunu diyor biz detaya düşüyoruız 😂

baby plus Star Mama Sandalyesi - ebebek

Anormal değil ama tabi rahim açılması birtek doğum anında oluyor oda normal doğum muayene etseydi senin doktorun gibi direk elerdi.

Ben çok memnun kaldım bu mama sandalyesinde zaten araştırmalarım sonucu bazı bebek hiç oturmuyor bazı bebek sadece yemek yiyeceği zaman :) 2. Çocuk düşünsem parama kıyıp katlanır kaliteli bir şey alırdım kesin:)
Hofff kafam çok karışıyo 😀 dün aynısını düşündüm 2. Çocuk düşünsem kesin alırdım da

Ağlayınca kucağıma alıyorum bu dede bu anneanne bu hala vs diye sakinleştiriyorum kucağımda biraz etrafı algılıyor yüzlere alışıyor öyle veriyorum diğerlerine kucağınaa

Ya bugün pusette durmak istemedii o an dedim ya bu sandalyelere para verirsem de durmazsa diye 😂😂 şu emekleme zamanına yürüyüp hareket eden bi oyuncak almak istiyorum hani bebetto mu ne sen dedin ya o olur eğitici köpekcik olur peşine çabalasım etsin diye. Onlarda ucuz değil kii buna vereceğime ucuz mama sandalyesi yanınada onları alayım diyorum 😂😂

-Sunshine -Sunshine işte bak herkes bunu diyor biz detaya düşüyoruız 😂

baby plus Star Mama Sandalyesi - ebebek
Dansçı beatbo Biz bayıldık. Ama yürüyüp hareket etmiyor ya. Renkleri çok güzel
Bi tane de yürüyen oyuncak alırsak süper olur ama artık o ciddi pahalı.
İndirime girmeden alma oyuncakları 540 geldi beatbo.
Güneş telefona aşırı ilgi duyuyo kapalıyken bile koltukta görsün cıldırıyo uzanmaya çalışıyor çoğu zaman. Yanında çok tutmuyorum, ona rağmen. Bi tane de oyuncak telefon gibi bi şey mi alsam diyorum 😀

Annem diyor ki hiç kız çocuğu oyuncağı almamışsın 😀 barbie mi almalıyım bilemedim ki, bu kız onun da saçını yer 😁

Hofff kafam çok karışıyo 😀 dün aynısını düşündüm 2. Çocuk düşünsem kesin alırdım da

Güneş telefona aşırı ilgi duyuyo kapalıyken bile koltukta görsün cıldırıyo uzanmaya çalışıyor çoğu zaman. Yanında çok tutmuyorum, ona rağmen. Bi tane de oyuncak telefon gibi bi şey mi alsam diyorum 😀

Annem diyor ki hiç kız çocuğu oyuncağı almamışsın 😀 barbie mi almalıyım bilemedim ki, bu kız onun da saçını yer 😁
Fisher price kumanda gibi bir şeyi var ya. Eğitici köpekcik kumandası aslında. Ay sorma bunların telefon tv merakı ne olacak yaa. O gün eşim ekranı kapalı bir eline veriyor telefonu diğer eliyle ekranı yukarı kaldırır gibi yapıyor😂😂 anlamış mantıgını 😅
İndirim takip ediyorum da işte genede pahalı bakalıım eşimde vakti gelmeden evi oyuncakla doldurma diyor bende zaten hani boş oyuncaklar almak istemiyorum hem eğlenip hem öğrenebileceği şeyler almak istiyorum. Bakalım sanırım mama sandalyesi ya ikea yada işte e bebektekine bakayım bii. Bazen diyorum o fonksiyonlular için geç kaldık sanırım onun o 3. Kademesi puset eğiminde yanımıza koyabilirdik mutfakta ama kuduruklar yerinde durmuyor kii. Şimdi alsak gene kullanırız tam oturma yapana kadar mutfakta işlerimizi halledene kadar ama şurda 1,5 aya otururlar hele güneş 6. Aya girecek bizden 1 ay büyük bide. Gel bizde normal detaysız bi sandalye alalım😂

Bi kaç böyle instagramda kullanıcılarada sordum ikea ve bunu dediler bende ucuz alayım oturmazsa üzülmem oturursa anneme bunu verir ikea alırım dedim ama hiççç gerek yok gerçekten ne alırsak alalım mama sandalyesinde yalnız bırakıp bir yere gitmiceğimize göre ki durmuyorlar:)

Barbie için filan erken anlamaz ki daha heh bide kafası tam yiyeceği gibi kii hoşuna gider 😂

Merhaba kızlar bişey soracam bnm ilk doğumun gebeyken tansiyonum yoktu doğumdan beş gün sonra saglik ocağında tansiyonuma baktı hemşire tansiyonun yüksek dedi sizdede doğumdan sonra tansiyon yükselmesi oldu mu ilaç kullandınız mı yada bı bilginiz var mı kalıcı mı olur yoksa geçer mi şuan pisikolojim alt üst durumda

Kızlar mama sandalyesi konuşmuşsunuz. Ben 2.çocuğu düşünüyorum tabi 5,6 yıl sonra. 36,37 yaşında oluyorum nasip artık olursa. Bu nedenle fonksiyonlu bir şey istedim. Arkadaşlarım bunu almış çok beğenmişler deri ve silmesi çok kolay dediler. İndirimde nerde hangi web sitesinde yakalayacağım da alacağım bilmiyorum. Linkini bırakıyorum.
Peg Perego Siesta Follow Me Mama Sandalyesi Bej

Kızlar mama sandalyesine ayak desteği de alın mutlaka, bebişlerin beden sağlığı için gerekliymiş, daha rahat ediyorlarmış. Benim görümcem verdi mama sandalyesi, 18 yıldır saklamış 😬 eğer ergonomik bir şey değilse yeni alıcam. Bakmadım daha açıp

X