Tatlı deme hiiç yemek yemiyim sorun yok ama tatlısız olmuyor. Hamilelikte tüketmsdiiim ne varsa resmen onlara düştüüm. Ama başlamak lazım bi yerden yaz geliyor ve bu kiloyla yaza girersem kabus olur banaBen hamilelikteki kilolari verdim zaten 8 kilo gibi bir sey almistim 15 gunde hepsi gitti ama coook kilolu hamile kalmistim o yuzden onlari vermem lazim. Ama inanilmaz derecede tatliya dustum. Hep cok severdim tatliyi ama bu kadar yedigim bir donem hatirlamiyorum limitim yok.
Bir de ben korse kullanmadigima cok pismanim kocaman bir gobegim var resmen.
Kizimi birakabilsem spora gitmek istiyorum aslinda ama surekli emmek istiyor. 1 ogunu ek gidayla yapabilicegi kivama geldiginde basliycam insallah.
Çok şükürBizimkiler gitmedi daha canım çantaları hazır bekliyorlar Mehmet iyi şükür en son kontrolde bir sıkıntı çıkmadı büyüyor
Ben çok ruhsuz huzursuz dolaşıyorum hiçbirşey yapmak istemiyorum sürekli ağlıyorum çok acı çok zor çok yıkıcı
Sen nasılsın ??
Saç dökülmesii resmen avuc avuc gidiyor hatta şaşırıyorum ben yani bu kadar dökülmeye bu saç yernde nasıl duruyor diye. O haplar hormonlarla oynuyor ya hep ondandır belkiiKızlar bana doktorum spiral için erken dedi cerazette verdi doğum kontrol hapı bunda da daha bir tablet bitmeden 3 kez regl oldum deli gibi saçlarım dökülüyor cildim inanılmaz kurudu bu ne ola ki çok mutsuz bitik ve çirkin hissediyorum hiç böyle olmazdım
Dr browns emziği bi deneyin istersenizAvent 'i de almadı, bibs'i de almadı ama eşim kafaya koydu bu çocuğa emzik vereceğim ben diye emzikle peşinde dolanıyor ara ara
Of off bende hiç regl olmadımBende seninle aynıyım en az 20 kilo vermem lazımVe durmadan regl oluyorum
evet canim var . vardir kesin sizin orda daAna oyle bisey mi var neguzel
Ben en son prof a gittim mide ultrasonu falan çektiler kilo alımı devam ettiği içim dr tam olarak reflü demedi. Emzirme tekniğimizi değiştirdik en az 2 saatte bir emecek ama o süre 3-4 e de uzayabilir artık 3 aylık olmuş dedi acıkmadan sürekli verirsen kusar dedi. 10 gün bi kontrollü gideceğiz tamamen sal kendini dedi bana kilo alımı devam ederse bir şey yapmayacak sanırım ama etmezde bir başka çare düşünür artık. Ama o kadar emzirip kusunca tüm enerjim gidiyor resmen moralim sıfır oluyor.Şuan yemesi düzeldigi için kilo artışı devam ediyor. Bizim hep inişli çıkışlı oldu kilo artışı. İlk başladığı yeni doğduğu dönemde kiloyu toparlayamadı ama çok aşırı kusuyordu doktor gaviscon verdi hiç faydası olmadı. 60 cc içiyorsa 40 kesin kusuyordu çok fazlaydı. Başka belirtilerde olunca alerji mamasina geçtik biz kusmasi biraz hafifledi kilo olarakta toparlandı
Bi yandan da gastrotuss baby reflu şurubu kullandım. Sonra istahsiz olduğu dönem kusma kesildi ama kilo da kesildi çünkü doğru düzgün beslenmiyordu. Şuan toparladi şükür kilo olarak, tadımlara da başladık tam 5 aylık bizimki. Doktorum da kusmasi böyle devam ederse erken ek gıda olabilir demişti zaten. Daha cok bisey vermedim ama işte karnindan tutarsam yüzüstü yatirirsam kusma artıyor
Maalesef 8 9 aydan önce biraz zor geçiyor. İnsan çok yoruluyor anlıyorum gerçekten. Ama bebelac thickener illaki faydası olur çünkü koyulastiriyor kusma az da olsa engelleniyor
Bu durumun depremzede olmaları ile bir ilgisi yok bence senin bebeğin var uyarabilirsin çocuk sürekli sıçrayarak uyanırsa ileride bir sorunu olur Allah korusunKızlar sizden fikir isteyeceğim, çok utanarak yazıyorum bunu aslında. Benim yan komşum tek yaşayan bir kadındı. Malatyalılarmış, akrabalarının evleri yıkılınca hepsi yanına geldiler. 15 kişiden fazlalar. Biz de ilk 2 gün yemek yaptık, yatak verdik, sürekli onlardaydık, çok şükür kayıpları yok. Ancak benim yatak odam onların salonuyla bitişik. Ve kapıları kapatırken güm diye çekiyorlar. Geceye kadar 150 kez o güm sesiDubleks olduğu için merdivenden güm güm koşuyor çocuklar, büyükler de sürekli bir şeyler deviriyorlar, tv son ses. İlk gece gümbürtüye deprem oluyor sanıp çocuğu aldım dışarı çıktık eşimle. Gümbürtüyle sallanmıştık o kadar şiddetli gürültü var yani. Neyse bu gürültü gece 2 ye kadar sürüyor malesef, gülmeler sohbetler de öyle, ve benim çocuk 3 gecedir sürekli uyanıyor seslere. Sizce uyarsam hata mı etmiş olurum? En azından 12 de bitirin desem? Sonuçta depremzedeler, utanıyorum Ama böyle giderse ben ve bebek tamamen uykuyu unutacağız ve zıplayarak uyanmaya devam edeceğiz. Yatak odasını salona taşıma da düşündüm ama cadde üstü ön cephe çok gürültü var
Prospan tabi o prostat değil t9 gazabına uğramışımKızlar oğlumun burnunda hırıltı hafif öksürük şikayeti vardı doktora gittik zaditen rhinfant ve prostat verdi 3 gün içinde şikayetler gerilemezse getir antibiyotik yazalım dedi aranızda bu şikayetlerle bu ilaçlardan kullanan ve iyileşme kaydeden var mı antibiyotik alıcak diye endişeleniyorum daha 4 aylık çok küçük
Bende prospan kullanan var mı diye soracaktım bizim 10 gündür öksürük hırıltı göz akması burun akmask var doktorumuz ilaç yanlısı değil ciğere inmemiş burnunu aç ve emzir geçecek dedi hırıltı öksürük hala devam ediyor bugün prospan alıcam umarım iyi gelirProspan tabi o prostat değil t9 gazabına uğramışım
Sürekli öksürüyor mu?Kızlar oğlumun burnunda hırıltı hafif öksürük şikayeti vardı doktora gittik zaditen rhinfant ve prostat verdi 3 gün içinde şikayetler gerilemezse getir antibiyotik yazalım dedi aranızda bu şikayetlerle bu ilaçlardan kullanan ve iyileşme kaydeden var mı antibiyotik alıcak diye endişeleniyorum daha 4 aylık çok küçük
Benim bebeğim mamayla besleniyor sadece 2 ay anne sütü alabildi maalesefCanim bebeginde alerji var mi bilmiyorum ama benim bebegimde ayni doktora soylemistim sen dieytine dikkat edersen 1 hafta sonra duzelmeye baslar uykusuda demisti
Tahmin edebiliyorum ya artık gerçekten tahammülüm kalmadı, uykusuzluktan yorgunluktan başım çok ağrıyor, beynim sürekli uyuşuk. Bide özellikle sabaha karşı daha sık uyanıyor 15 dk, 30 dk uyuyor maximumAl benden de o kadar. Uyku damlası diye birşey varmıymış. Ayy bende okuyunca denesemmi dedim hemen. İnanırmısınız dün gece beşiğin başında hüngür hüngür ağladım uykum var diye. Artık dayanamıyorum bende
Canim saclar benim de oyle, banyodan sonra bir tariyorum bir kafaya daha sac cikar oyle soyleyeyim sana onun ilactan kaynakli oldugunu sanmiyorum.Kızlar bana doktorum spiral için erken dedi cerazette verdi doğum kontrol hapı bunda da daha bir tablet bitmeden 3 kez regl oldum deli gibi saçlarım dökülüyor cildim inanılmaz kurudu bu ne ola ki çok mutsuz bitik ve çirkin hissediyorum hiç böyle olmazdım
Aynen aynen yaza boyle girersemTatlı deme hiiç yemek yemiyim sorun yok ama tatlısız olmuyor. Hamilelikte tüketmsdiiim ne varsa resmen onlara düştüüm. Ama başlamak lazım bi yerden yaz geliyor ve bu kiloyla yaza girersem kabus olur bana
Çok şükürhep öyleyiiz hepsinin herkesin acısı yüreğimizde geçmiyor hiç daha dün trafikte maraş hatay plakası gördüm başladım ağlamaya bu insanlar nasıl unutacaklar bu kadar acıyı diye. Allah yardımcıları olsuun. Bizde iyiyiz biraz huzursuzluk hakim genel olarak ama geçecek insallah
Saç dökülmesii resmen avuc avuc gidiyor hatta şaşırıyorum ben yani bu kadar dökülmeye bu saç yernde nasıl duruyor diye. O haplar hormonlarla oynuyor ya hep ondandır belkii
4 aydan sonra yada dönmeye başladıktan sonra kundak önerilmiyor diye duymuştumKizlar ben bebegimi hala kundak sariyorum uyutmak icin. Kundak yapinca uyuyacagini anliyor, hem de elini agzina sokamadigi icin guzelce uyuyor ama kundak yapmazsam kolumda uyusa da yerine koyunca uyaniyor. Benim gibi olan var mi nasil biraktiniz ya da birakacaksiniz kundak olayini
kızlarrrr?kızlar bebişleriniz sizinle uzun göz teması kuruyor mu? önceden böyle değildi sanki bu aralar kızım göz temasını çok azalttı. sanki ben yokmuşum gibi hep gözü etrafta. konuşuyorum karşısında görmezden geliyor resmen. iyice kafaya taktım.
Aksine benimki bu ara beni çok izliyor. Özellikle ben başka birşeyle meşgulken. Mesela şimdi tele bakıyorum o bana bakıyor. Altını değiştirirken falan çok süzüyor beni. Ama benimki bu ara konuşmayı mirildanmayi azalttikızlarrrr?
uzaktayken benimki de izliyor etrafında gezineni uzaktan seslenince sesin geldiği yöne dönüp bakıyor ama yakınındayken bakmıyorAksine benimki bu ara beni çok izliyor. Özellikle ben başka birşeyle meşgulken. Mesela şimdi tele bakıyorum o bana bakıyor. Altını değiştirirken falan çok süzüyor beni. Ama benimki bu ara konuşmayı mirildanmayi azaltti
Başka birşeye ilgisi kayıyordur. Elinde oyuncak falan varsa benimki de bakmıyor ama eli boşsa göz bende. Oyun istiyor muhtemelen o zamanlardauzaktayken benimki de izliyor etrafında gezineni uzaktan seslenince sesin geldiği yöne dönüp bakıyor ama yakınındayken bakmıyor
Uzun uzun göz teması kuruyor .konusunca oda bana bakıp ağzını evirip çevirip auaa diye sesler cikariyor.emerken doydugunda artık bana bakıp gülüyor normal yani aynada kucagimdayken bana bakıyor gülüyor normal yani.kızlarrrr?