2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Tatlı deme hiiç yemek yemiyim sorun yok ama tatlısız olmuyor. Hamilelikte tüketmsdiiim ne varsa resmen onlara düştüüm. Ama başlamak lazım bi yerden yaz geliyor ve bu kiloyla yaza girersem kabus olur bana
Çok şükür hep öyleyiiz hepsinin herkesin acısı yüreğimizde geçmiyor hiç daha dün trafikte maraş hatay plakası gördüm başladım ağlamaya bu insanlar nasıl unutacaklar bu kadar acıyı diye. Allah yardımcıları olsuun. Bizde iyiyiz biraz huzursuzluk hakim genel olarak ama geçecek insallah
Saç dökülmesii resmen avuc avuc gidiyor hatta şaşırıyorum ben yani bu kadar dökülmeye bu saç yernde nasıl duruyor diye. O haplar hormonlarla oynuyor ya hep ondandır belkii

Kizlar , Lina galiba dis cikaricak. Boyle hirsli yumruk emme yok . Damak kasiyici aldim, nasil cigniyor gormeniz lazim. daha 14 haftalik sipa

Ana oyle bisey mi var neguzel
evet canim var . vardir kesin sizin orda da

Ben en son prof a gittim mide ultrasonu falan çektiler kilo alımı devam ettiği içim dr tam olarak reflü demedi. Emzirme tekniğimizi değiştirdik en az 2 saatte bir emecek ama o süre 3-4 e de uzayabilir artık 3 aylık olmuş dedi acıkmadan sürekli verirsen kusar dedi. 10 gün bi kontrollü gideceğiz tamamen sal kendini dedi bana kilo alımı devam ederse bir şey yapmayacak sanırım ama etmezde bir başka çare düşünür artık. Ama o kadar emzirip kusunca tüm enerjim gidiyor resmen moralim sıfır oluyor.

Bu durumun depremzede olmaları ile bir ilgisi yok bence senin bebeğin var uyarabilirsin çocuk sürekli sıçrayarak uyanırsa ileride bir sorunu olur Allah korusun

Kızlar oğlumun burnunda hırıltı hafif öksürük şikayeti vardı doktora gittik zaditen rhinfant ve prostat verdi 3 gün içinde şikayetler gerilemezse getir antibiyotik yazalım dedi aranızda bu şikayetlerle bu ilaçlardan kullanan ve iyileşme kaydeden var mı antibiyotik alıcak diye endişeleniyorum daha 4 aylık çok küçük

Prospan tabi o prostat değil t9 gazabına uğramışım

Prospan tabi o prostat değil t9 gazabına uğramışım
Bende prospan kullanan var mı diye soracaktım bizim 10 gündür öksürük hırıltı göz akması burun akmask var doktorumuz ilaç yanlısı değil ciğere inmemiş burnunu aç ve emzir geçecek dedi hırıltı öksürük hala devam ediyor bugün prospan alıcam umarım iyi gelir
Geçmiş olsun sizede

Sürekli öksürüyor mu?

Canim bebeginde alerji var mi bilmiyorum ama benim bebegimde ayni doktora soylemistim sen dieytine dikkat edersen 1 hafta sonra duzelmeye baslar uykusuda demisti
Benim bebeğim mamayla besleniyor sadece 2 ay anne sütü alabildi maalesef
Tahmin edebiliyorum ya artık gerçekten tahammülüm kalmadı, uykusuzluktan yorgunluktan başım çok ağrıyor, beynim sürekli uyuşuk. Bide özellikle sabaha karşı daha sık uyanıyor 15 dk, 30 dk uyuyor maximum ben uyku damlasını hamileyken almıştım fakat henüz hiç kullanmadım cuma günü doktora götüreceğim kontrol amaçlı o zaman bi sorayım

Canim saclar benim de oyle, banyodan sonra bir tariyorum bir kafaya daha sac cikar oyle soyleyeyim sana onun ilactan kaynakli oldugunu sanmiyorum.
Ama kendini mutsuz ve cirkin hissetmen ilacin yanetkisidir o ilaclar hafif depresiflik ve duygu durum bozukluguna sebep oluyor aslinda adet olmadan once yasadigimiz donem gibi.
Aynen aynen yaza boyle girersem
Arkadasimin dugunu var haftaya gidicem insallah, ne giyicem bilemiyorum evdekiler olmuyor, almaya kalksam hicbir sey yakismiyor.
Bir de benim goguslerim cok buyudu formu da bozuldu. o da cok gozume batiyor hadi kilo verilir de gogusler nasil duzelecek bilemiyorum.

Kizlar ben bebegimi hala kundak sariyorum uyutmak icin. Kundak yapinca uyuyacagini anliyor, hem de elini agzina sokamadigi icin guzelce uyuyor ama kundak yapmazsam kolumda uyusa da yerine koyunca uyaniyor. Benim gibi olan var mi nasil biraktiniz ya da birakacaksiniz kundak olayini

4 aydan sonra yada dönmeye başladıktan sonra kundak önerilmiyor diye duymuştum

uzaktayken benimki de izliyor etrafında gezineni uzaktan seslenince sesin geldiği yöne dönüp bakıyor ama yakınındayken bakmıyor

Bir de benim kız bu aralar heyecanla iç çekip ellerini sıkıp acayip titretiyor. Korkuyorum görünce. Eşim ağzından nefes vermeyi öğreniyor heyecanlanıyor diyor ama sizlerde var mı benzer durum. Ve evet o hareket sonrası nefes veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…