- 20 Ocak 2022
- 293
- 262
Canim bebeginde alerji var mi bilmiyorum ama benim bebegimde ayni doktora soylemistim sen dieytine dikkat edersen 1 hafta sonra duzelmeye baslar uykusuda demistiKızlar uyku damlası kullanan var mı aranızda ? Artık psikolojim bozuldu yarım saatte bir uyanıyor gece gündüz deliksiz uyuduğu 2 saat olmadı haftalardır. Daha kötüsü uyanık kaldığı süreçtede uykusunu alamadığı için sürekli huysuz, sürekli ağlıyor. Kucağımda gezdirmekten kollarım uyuşuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu atak haftası falan değil sanırım genel olarak kaldı bu düzensizliği. Uykusuzluktan şuurum kapandı artık resmen
Olmaz canım için rahat olsun. Sürekli maruziyet önemli. Bir kereden bişey olmaz
Sağ olun kızlar, içimi rahatlattınızBence bir şey olmaz canım, ben bebişe bile kaç kez röntgen çektirttim. Orada çalışan doktor, hemşireler de emziriyor. Zaten 1 saati geçmiş. Benimki de bensiz 1 saat dursa implantlarıma devam edeceğim ama kaldı onlar 1 senedir vida olarak ağzımdanarkoz da alacağım, emmeden hayatta duramaz, hemen emziririm ben de.
benimki donmek icin cabaliyor , donse oda boyle uyur kesin.Kizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor
Benimki böyle uyuyor, gece ağlıyor bakıyorum dönmüş hemen çeviriyorum. O yüzden sürekli sırt üstü dönme egzersizi yaptırıyorum ki kendini kurtarsın. Gözüme uyku girmiyor nefessiz kalacak diye. Ama benim kız tembel timmy time dan nefret ediyor, daha kafasını tutamıyor o yüzdenKizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor
Ana oyle bisey mi var neguzelbenimki donmek icin cabaliyor , donse oda boyle uyur kesin.
Ben besigine yatagini nefes alabilen yatak aldim. yuzu koyun kapansa bile sorun olmuyor.
Bizimki de aynı o burnunu illa beşiğin ve hamağın yanına yaslayacakKizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor
Vala donse ayri dert donmese ayri dert. Ben de egzersiz yaptiriyorumBenimki böyle uyuyor, gece ağlıyor bakıyorum dönmüş hemen çeviriyorum. O yüzden sürekli sırt üstü dönme egzersizi yaptırıyorum ki kendini kurtarsın. Gözüme uyku girmiyor nefessiz kalacak diye. Ama benim kız tembel timmy time dan nefret ediyor, daha kafasını tutamıyor o yüzden
Gazdan mı :\Abartısız yedi buçuktan beri ağlıyor. Beşik plates topu ayakta sallama arası mekik dokundum. Sinirlerim yine yay gibi oldu.
Benimki şu an tam olarak böyle uyuyor. Düzelteyim dedim, uyanır gibi oldu bıraktım. Kendi yine dönüp o pozisyona geçti. Artık büyüdü kendini kurtarır nefes almasa diye düşünüyorumKizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor
Bilmiyorum ki canım. Elini yumruk yapıp sokmaya çalışıyor hırsından. Sanırım dişGazdan mı :\
Al benden de o kadar. Uyku damlası diye birşey varmıymış. Ayy bende okuyunca denesemmi dedim hemen. İnanırmısınız dün gece beşiğin başında hüngür hüngür ağladım uykum var diye. Artık dayanamıyorum bendeKızlar uyku damlası kullanan var mı aranızda ? Artık psikolojim bozuldu yarım saatte bir uyanıyor gece gündüz deliksiz uyuduğu 2 saat olmadı haftalardır. Daha kötüsü uyanık kaldığı süreçtede uykusunu alamadığı için sürekli huysuz, sürekli ağlıyor. Kucağımda gezdirmekten kollarım uyuşuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bu atak haftası falan değil sanırım genel olarak kaldı bu düzensizliği. Uykusuzluktan şuurum kapandı artık resmen
Canım korkma geçen gün bende aynı soruyu sordum burada hatta. Röntgen çeken tekniker Ankara Gata yı aradı hocaya sordu bebek emziriyormuş diye. Çok az bir miktar zararı olmaz bol bol su içip idrara çıksın iki kere yeterli demişti. Ben işe geçtiğim için 4 saat emzirmedim zaten. Ama korkma yani herhangi bir sıkıntı yaratmıyormuş bebekteKızlar astımım çarpıntıya çevirdi diye doktor röntgen istedi benden. 2 saat emzirme, dedi. Oradaki teknikere sordum, çok az radyasyon veriyoruz ama içine sinmiyorsa sütünü biraz sağ dedi. Eve gelince önsütü sağdım ama benimki çıldırmış sadece 1 saat yokluğumda. Oyaladım falan ama tam 2 saat olmadan emzirmek zorunda kaldım katılarak ağlayınca. İş işten geçti artık aslında ama sizce bir şey olur mu ya
Bizimkiler gitmedi daha canım çantaları hazır bekliyorlar Mehmet iyi şükür en son kontrolde bir sıkıntı çıkmadı büyüyoranurkoc canım napıyorsun eşin geldi mi Mehmet paşa napıyor
Bende seninle aynıyım en az 20 kilo vermem lazımOf offf kaç kilo olduğumu söylemeyim imzasa yazıyo amayok anam emdiği gibi açlık krizi geliyor yemesem elim ayağım titriyor. Bende zaten pcos ve insülin direnci var kilo vermem çok zor hele ki emzirirken daha zormuş tutamıyorum lanet boğazımı bende dün artık başlayım diye karar verdim bakalım kahvaltı hariç ekmek yemicem en azından denicem
Keşke 10 kilo fazlam olsaaaaa
Kuzummm ben onu oğlumda yaşamıştım aşırı bir meme reddi başlamıştı 4-4.5 ay civarında değil memeye almak emzirme pozisyonuna geldiği gibi yaygarayı basardı. Yere yatırım üstüne eğilip emzirmeye falan çalıştım yatarak çalıştım ama beceremedim o zamanlar bitek kucakta emzirmeyi biliyodum. Meğer diş dönemine girmiş yavru ama meme reddini aşamamıştık o ay hiç kilo almamıştı ve 6 ayda memeyi bıraktışimdi kızda yatarak falan emzirmeyi öğrendim o sebeple yine olursa korkuma.
Ben gitmiyorum alerji doktoruna yaaaaAhh yavrum yaa her türlü anneye kırılıyorlar demek ki
Biz alerji doktorunu değiştireceğiz, eşim çok sinir oluyor sonuç alamamış olmamıza. Pazartesi rota aşısı olduk, o mu etkiledi bilmiyorum ama 1 haftadır sık sık ve belirgin miktar kan var.
Tamam tetagil aklımda ben de deneyeyimCanım ben dün nöbetçi eczane buldum aldırdım o kadar fena bizim diş konusu tetagil diş granülü var doğal içerikli dünden beri kullanıyoruz daha pek bişey anlamadım fayda edip etmediği konusunda
Kafasını normalde kaldırabiliyor mu nefessiz kalınca burnu kapanınca? Eğer kaldırıyorsa endişe etme bence. Yüzüstü daha uzun uyuyabiliyorlar gözlemime göre.Kizlar size birsey sormak istiyorum. Oglum bu sekilde uyuyor, tedirgin oluyoruz. Sizde boyle bi durum var mi? Donmesini mi engelliyosunuz yanina biseyler koyarak falan? Donmesine engel olunca uyanip agliyor