- 4 Ocak 2022
- 687
- 1.158
- 33
Tamam canım anlaştık bizimkide istekli aslında ne yersek gözü onda almak için elini uzatıyor ağzına götürüyor
Hay Allah kıyamam yaa. Bizde vaziyet bu. Ama inşallah sizde öyle bişey olmaz.Bende bundan korkuyorum çünkü mama alternatifimiz de yok. Alerji mamasını içmiyor. 5.ayda tadımlara başlayacağım ama bir ay sürer öğüne geçmemiz, alışması vs.
Bizde destekli oturmaya başladık o kadar komik duruyorlar kii gülüyorum o halini tam kafayıda yukarıya kaldıramıyor böyle anlık kaldırıyor taşıyamıyor geri indiriyor sonra tekrar sesleniyorum kaldırıyor ama çok tatlıı oluyorlarmaşallah kuzuya. Bizimkide öyle uzanıyo tutup hüpletecek hemen geçen gün masada biz yemek yerken patates uzattım ağzını açacak mı diye kocaman açtı gözleri parladı vericem sandı annem de yazık kandırmasana çocuğu diyo.
Şimdi destekli oturma çalışması yaptırıyorum hergün 5 er dakika falan oturmayı çözsün diye
Sana özendim mandalinayı dokundurdum diline, öyle bir kapıp içini emdi ki ağzından iki kişi zor aldıkBizde destekli oturmaya başladık o kadar komik duruyorlar kii gülüyorum o halini tam kafayıda yukarıya kaldıramıyor böyle anlık kaldırıyor taşıyamıyor geri indiriyor sonra tekrar sesleniyorum kaldırıyor ama çok tatlıı oluyorlarben ara ara veriyorum ya elma muz şöyle bi diline dokunduruyorum. 5. Ayı bekliyorum bende mamayla beslendiğimiz için asıl o zaman tadımlara başlıycaz. Bakalıım 6. Ayın sabahında kahvaltı yapacak kadar hazır oluruz inşallah
Linki var mı canımHarika bi ürün buldumartık kulaklarımıza su kaçmıyor
Vereyim canım. Önce yapışkan tarafın koruyucu kısmını çıkarıp takınca kullanımı çok rahat oluyorLinki var mı canım
Aynen gülmekten kırılıyorum bende. Bizimkinin kafası da biraz büyük zor tutuyorBizde destekli oturmaya başladık o kadar komik duruyorlar kii gülüyorum o halini tam kafayıda yukarıya kaldıramıyor böyle anlık kaldırıyor taşıyamıyor geri indiriyor sonra tekrar sesleniyorum kaldırıyor ama çok tatlıı oluyorlarben ara ara veriyorum ya elma muz şöyle bi diline dokunduruyorum. 5. Ayı bekliyorum bende mamayla beslendiğimiz için asıl o zaman tadımlara başlıycaz. Bakalıım 6. Ayın sabahında kahvaltı yapacak kadar hazır oluruz inşallah
Olabilir prospektüsünü okuyun birde kan ilaclarıda yapabilir kabızlık, illa bi sebebi vardırKızlar bu gece gazdan yine uyumadıkya ben anlamıyorum önceden bu kadar kötü değildi kakasını yaparken de çok zorlanıyor artık ve kakası eskisi kadar sulu değil kıvamı yoğun gibi. Sadece anne sütü alıyor kızım, bu normal mi nasıl geçer bi fikri olan, böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Bir de o kadar sesli ve uzun ıkınıyor ki korkuyorum oksijensiz kalıyor saniyelerce nefesini tutuyor. Maflora geçeceğim bugün yine, biogaia bitti. Ve gastrotuss kullanıyorum o yapar mı acaba kabızlık
Demir ilacı kullanmaya başladınız mı? Gaz bize de geri geldi sorma, dün sabaha kadar kıvrandıkKızlar bu gece gazdan yine uyumadıkya ben anlamıyorum önceden bu kadar kötü değildi kakasını yaparken de çok zorlanıyor artık ve kakası eskisi kadar sulu değil kıvamı yoğun gibi. Sadece anne sütü alıyor kızım, bu normal mi nasıl geçer bi fikri olan, böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Bir de o kadar sesli ve uzun ıkınıyor ki korkuyorum oksijensiz kalıyor saniyelerce nefesini tutuyor. Maflora geçeceğim bugün yine, biogaia bitti. Ve gastrotuss kullanıyorum o yapar mı acaba kabızlık
Amanın keltoş prensesHarika bi ürün buldumartık kulaklarımıza su kaçmıyor
Buhar yapın mutlaka göğsünü yumuşatır ben günde 3 kez yaptım sırtını göğsünü viksledim ayak tabanlarına sarımsaklı zeytinyağı sürdüm çok şükür ateş vs olmadan atlattık eğer önüme geçmezseniz burundakiler ciğere doğru iniyor maalesefBuhar demedi ama sık aspirasyon önerdi doktorumuz ilaçlar yazdı kullanıyoruz bakalım şimdilik esasen ben bronşite falan döner diye korkuyorum
Yine kelimiz ile gündeme geldik kahretsinAmanın keltoş prenses
Olabilir prospektüsünü okuyun birde kan ilaclarıda yapabilir kabızlık, illa bi sebebi vardır
Hayır daha demire başlamadık ondan da korkuyorum zaten. 4 ay kontrolünde doktora çok gazlı kakasını zor yapıyor deyince bir sonraki ay başlayalım dedi. Ama kıvamı falan koyulaştı anlamıyorum eskisinden farklı bir şey de yemiyorum kiDemir ilacı kullanmaya başladınız mı? Gaz bize de geri geldi sorma, dün sabaha kadar kıvrandık
Valla bende korkuyorum başlamaya sırf bu yüzden kullandığın öteki ilac yapmıştır belki inşallah gecerHayır daha demire başlamadık ondan da korkuyorum zaten. 4 ay kontrolünde doktora çok gazlı kakasını zor yapıyor deyince bir sonraki ay başlayalım dedi. Ama kıvamı falan koyulaştı anlamıyorum eskisinden farklı bir şey de yemiyorum ki
Canım oğlum 4 ay1 haftalık sadece anne sütü ile besleniyor kakasının kıvamı bizimkininde koyulaştı bazen acaba kabız mı diyorum 4 günde falan yapıyo ama ıkınma gazlı yapma vs yok keyfi yok ama kakayla alakalı değil diş 19. Hafta atağı uyku gerilemesi üst üste geldi bir de bugün nezle oldu tam oldu yaniHayır daha demire başlamadık ondan da korkuyorum zaten. 4 ay kontrolünde doktora çok gazlı kakasını zor yapıyor deyince bir sonraki ay başlayalım dedi. Ama kıvamı falan koyulaştı anlamıyorum eskisinden farklı bir şey de yemiyorum ki
Canjm benimkide uyumuyor kundak olmayınca ne yapcam bilmiyorum kafamı tırmalayıp duruyoKizlar ben bebegimi hala kundak sariyorum uyutmak icin. Kundak yapinca uyuyacagini anliyor, hem de elini agzina sokamadigi icin guzelce uyuyor ama kundak yapmazsam kolumda uyusa da yerine koyunca uyaniyor. Benim gibi olan var mi nasil biraktiniz ya da birakacaksiniz kundak olayini
Ay kel prenses bu yaaHarika bi ürün buldumartık kulaklarımıza su kaçmıyor
Kuzum mandalina portakal denettirme hemenSana özendim mandalinayı dokundurdum diline, öyle bir kapıp içini emdi ki ağzından iki kişi zor aldıkkoparamadı Allahtan, içini hüpletmiş 2 saniyede. Ama çok istedi ondan sonra kıyamıyorum, umarım hemen başlarız biz de
Maşallahları var yaAynen gülmekten kırılıyorum bende. Bizimkinin kafası da biraz büyük zor tutuyorama çok güzel gayret ediyorlar dimi maşallah
Benim kız da 4 ay 12 günlük bugün itibariyle. Uyku konusunda gaz ve reflüden çok sıkıntı yaşıyoruz biz ne yazık ki. Bizimki her gün yapıyor ama inanılmaz sancılı, ağlama krizli ve zor yapıyor ıkına ıkına. Korkuyorum fıtık falan olacak diyeCanım oğlum 4 ay1 haftalık sadece anne sütü ile besleniyor kakasının kıvamı bizimkininde koyulaştı bazen acaba kabız mı diyorum 4 günde falan yapıyo ama ıkınma gazlı yapma vs yok keyfi yok ama kakayla alakalı değil diş 19. Hafta atağı uyku gerilemesi üst üste geldi bir de bugün nezle oldu tam oldu yani
Valla canım prospektüsünde hiçbir şey yazmıyor bununla ilgili. O ilacı da az biraz iyi geliyor reflüsüne diye kullanıyorum. Hangi biriyle mücadele edeceğimi şaşırdım artık, sindirim sistemi komple sıkıntılıValla bende korkuyorum başlamaya sırf bu yüzden kullandığın öteki ilac yapmıştır belki inşallah gecer
Ya dönüyorlar mı başladılar mı dönmeye. Dönmeye baslayıncaya kadar yapın. Yada böyle derin uykuya geçtiğinizi anladıgınız an hafif gevşetseniz zamanla alışır benceCanjm benimkide uyumuyor kundak olmayınca ne yapcam bilmiyorum kafamı tırmalayıp duruyo