2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Iyiyim canım evime geldim bebis 1 aydır kök söktürüyor iştahsızlığıyla😪 onunla uğraşıyorum sen nasılsın napiyorsun? Süreç nasil gitti canım?🙏🏻
oyy canım yaaa, neden iştahsız ki acaba ?
Allah kolaylık versın canım..
bende trasnfer beklıyorum kuzu, pazar gunu olacak Allahın ıznıyle :KK200:

oyy canım yaaa, neden iştahsız ki acaba ?
Allah kolaylık versın canım..
bende trasnfer beklıyorum kuzu, pazar gunu olacak Allahın ıznıyle :KK200:
Bilmiyorum canım yola çıkmadan önce bi başladı hafiften eve geldiğimden beri mahvetti bizi. Biberon ağzına değdiğinde acı biber değmiş sanki çığlık çığlığa agliyor. Ee sütüm yok beni de emmiyor. Siringayla zorla besliyorum.
Oyy çok şükür inşallah sonucu hayırlı olur be canim 🙏🏻 bi tane mi koyacaklar ? Insallah yavrun sıkı sıkı tutunur sana 🙏🏻

Bilmiyorum canım yola çıkmadan önce bi başladı hafiften eve geldiğimden beri mahvetti bizi. Biberon ağzına değdiğinde acı biber değmiş sanki çığlık çığlığa agliyor. Ee sütüm yok beni de emmiyor. Siringayla zorla besliyorum.
Oyy çok şükür inşallah sonucu hayırlı olur be canim 🙏🏻 bi tane mi koyacaklar ? Insallah yavrun sıkı sıkı tutunur sana 🙏🏻
ah canım yaa, nereye gıtmıstınız ?
Allah kolaylık versın gerçekten ..
amınnn kuzum ya, tek embrıyo transfer edılecek..
amiinnn canım benım :KK200: :KK36: :KK36:

ah canım yaa, nereye gıtmıstınız ?
Allah kolaylık versın gerçekten ..
amınnn kuzum ya, tek embrıyo transfer edılecek..
amiinnn canım benım :KK200: :KK36: :KK36:
Manisa'daki memleketteydik canım Diyarbakıra evime geldim. Hava değişikliği, burda benden başka kimse yok kalabalığa alıştı. Ondan da çok agliyordu ilk günler lavaboya gidemiyordum. Onları aştı ama mama konusunu asamiyoruz😪
Hadi hayırlısı canım insallah sürecin su gibi gelir geçer senden bebis haberi almayı çok çok istiyorum😍 sen bunu çok hakediyorsun olacak inşallah 😍🙏🏻

Manisa'daki memleketteydik canım Diyarbakıra evime geldim. Hava değişikliği, burda benden başka kimse yok kalabalığa alıştı. Ondan da çok agliyordu ilk günler lavaboya gidemiyordum. Onları aştı ama mama konusunu asamiyoruz😪
Hadi hayırlısı canım insallah sürecin su gibi gelir geçer senden bebis haberi almayı çok çok istiyorum😍 sen bunu çok hakediyorsun olacak inşallah 😍🙏🏻
anladım canımmm, evet ya sımdı teksın sana baya bagımlı olmustur,
ınsallah mama konusunuda aşarsınız Allahım yardımcın olsun :KK200:
Ah canım benımmmm aminnnnnn çok sagol inan bende çok istiyorum:KK36::KK37:
Rabbım ılk seferde saglıkla versın,amin:KK200:

anladım canımmm, evet ya sımdı teksın sana baya bagımlı olmustur,
ınsallah mama konusunuda aşarsınız Allahım yardımcın olsun :KK200:
Ah canım benımmmm aminnnnnn çok sagol inan bende çok istiyorum:KK36::KK37:
Rabbım ılk seferde saglıkla versın,amin:KK200:
Allah razı olsun canım 🙏🏻
Herseyin başı sağlık gerçekten sağlıklı güzeller güzeli bi bebisin olsun en kısa vakitte hep gönlümdesin canimm😍
Transferden sonra 2 hafta mi bekliyorsun canım?

Allah razı olsun canım 🙏🏻
Herseyin başı sağlık gerçekten sağlıklı güzeller güzeli bi bebisin olsun en kısa vakitte hep gönlümdesin canimm😍
Transferden sonra 2 hafta mi bekliyorsun canım?
amınnnnnnn, keısnlıkle oyle en en onemlısı sağlık..
10-12 gunde test ıstıyorlar kuzum genelde

Hayırlı haberlerinizi alalım inşaallah. İlk kez mi transfer olacak bilmiyorum ama özellikle ilk günler avokado yiyin bol bol. Ve sadece dinlenin
amın canım benım cookk sagol...
evet ilk olacak, 3,5 senedır bebıs beklıyoruz ...
tamam canım avakado stokluyorum gunde bır tane yıcem, cok sagol :KK36: :KK200:

Biberonda değişiklik falan oldu mu ya da başlıkta. Benimki de çok almıyordu biberonu ucunu değiştirdik

Sorma son zamanlarda o ayaklar bir güçlendi anlatamam. Pata küte vuruyor canımı yakıyor 😅 Şuan bi dönmesi kaldı dönerse rahat edeceğim 🥲
Tatlı meyveden başlanırsa bi daha sebze yemekte zorlanıyorlar o yüzden başlarda meyve yedirmek istemiyorum hiç 🥲
Aynen canım sağmak olmuyor şu anda.

Doktor atel dedi normalde ama, elimi aktif kullandığım için içindeki çelik kolumun iç kısmına baskı yapıyor oradaki damarı zedeliyor. Deli gibi sancılarla ve uyuşmayla uyanıyorum geceleri, o yüzden kullanamıyorum.
Bakalım cuma kontrole gideceğiz inşallah cerrahi operasyona gerek kalmaz.

Oyun halısında dediğin gibi genelde vuruyor. Yavaş hareket edince tutuyor bazen. Bi tane top oyuncak var içi boş dışı plastikten ağ gibi örülmüş. Onun ince plastiklerine parmak geçirip iki eliyle tutup yalamaya çalışıyor. Foto ekleyeyim topu, sevdik biz. Yoksa iki eliyle her şeyi rahat kavrayamıyor.
Bu güncelleme son günlerde geldi sabırlı ol bi kaç güne daha rahat tutar 🥹
Evet forumda çok denk gelmiştim tatlı ile başlanınca sebze yemeyen bebeler oluyormuş, ben de önce sebze istiyorum :)
Buharda haşlama aparatı mı alsam yoksa direkt tencereler oluyor çelik ya da porselen onlardan mı alsam bilemedim :)

😂😂 sana benziyorum ben de 😅 ne sorun yaşansa diyet diyesim öneresim geliyor 😅

Su kıvamına geliyorsa aslında olabilir yaaa
Yeni eve geçtik hala mutfağım yok, yapılıyor. Mutfağım olsun bunu bi deneyeyim 4.5 ayı geçmiş olur zaten.
Dün ilk kez su verdim 🤣 suratıma garip bakışlar attı dudaklarını büzüyor 🥲

Meme ucu büyüklüğüne böyle tepki vermesine çok şaşırdım. Bazen güneş de memede öğürüyor bir dikkat edeyim büyük olduğunda mı yapıyor :)
Güneş de sütü sağdıktan sonra kaşıkla ya da ağzına dolanı içmiyor. Yanlışlıkla yutkunurken ağzında kaldıysa içmiş oluyor 😅 aynı süt memede diyorum, bir değişik bu bebeler 😂

Canım bileğimin ortasında bi şey yoo aslında. Yan tarafta baş parmak kemiğimden bileğimin gerisine kadar o şerit ağrıyor. Noktasal sancılar giriyor. Baş parmağımla saçımı bile geri atamıyorum. Çocuğu kaldırmak zaten ölüm gibi. Normal dururken ağrı yok hareket esnasında çok ağrı oluyor.

Canım saçıma heyecanlanıyor ama çekmiyor. Oyun halısı ya da elinde oyuncak tutup ağzına götürüyor.
128 günlük suanda. 26 gün erken doğmuştu.
Dönüyor mu Nil?
Bize Yakında döner dedi doktor.
Ayaklarını çok savuruyor. Sağa sola yumuluyor ağlarken meme aranırken.
Bildiğin su kıvamına getiriyormuş
Tamamen dönmüyor kolu altında kalıyor😂 ama dediğin hareketi yapıyor ana kucağından uçacak yakında dönme çabasıyla ay daha iyi saçını çekmesin her seferinde bitane koparıyor benim😂
canım bu tarz dönmeleri varsa yere bir şey ser at yere pekişsin hareketleri
Buna cevap verdim sandım vermemişim.
Parmak benim canım ya normalde sarılık dönemi parmak+enjektör yaptım hep. Ama artık onları da almıyor. Parmağı boş emiyo bazen ama bi şey giriyorsa yandan ı ıh istemiyor tükürüyor. Sonda 4-5-6 kullandım artık ağzına girdiğini anlıyor memeyi de atıyor, arkası kriz. Beni de emmiyor.
Kadehi ben anlamadım video atabilir misin daha önce de bakmıştım ama
Bende beceremedim o yöntemi. Hemşire göstermişti ama yapamadım. Deneyeyim tekrar becerebilirsek video atayım sana
Çok sagolasin canim😍
Nasılsın nasıl gidiyor giremedim bayadir ben yine
İyiyim kuzum inişli çıkşlı iştee. zorlamış Dora paşa birazcık sizi Allah yardımcınız olsuun. Malumm tam iyi dediğimiz anda farklı huyları cıkıyor 🤷🏻‍♀️

X