Sorma son zamanlarda o ayaklar bir güçlendi anlatamam. Pata küte vuruyor canımı yakıyor
Şuan bi dönmesi kaldı dönerse rahat edeceğim
Tatlı meyveden başlanırsa bi daha sebze yemekte zorlanıyorlar o yüzden başlarda meyve yedirmek istemiyorum hiç
Aynen canım sağmak olmuyor şu anda.
Doktor atel dedi normalde ama, elimi aktif kullandığım için içindeki çelik kolumun iç kısmına baskı yapıyor oradaki damarı zedeliyor. Deli gibi sancılarla ve uyuşmayla uyanıyorum geceleri, o yüzden kullanamıyorum.
Bakalım cuma kontrole gideceğiz inşallah cerrahi operasyona gerek kalmaz.
Oyun halısında dediğin gibi genelde vuruyor. Yavaş hareket edince tutuyor bazen. Bi tane top oyuncak var içi boş dışı plastikten ağ gibi örülmüş. Onun ince plastiklerine parmak geçirip iki eliyle tutup yalamaya çalışıyor. Foto ekleyeyim topu, sevdik biz. Yoksa iki eliyle her şeyi rahat kavrayamıyor.
Bu güncelleme son günlerde geldi sabırlı ol bi kaç güne daha rahat tutar
Evet forumda çok denk gelmiştim tatlı ile başlanınca sebze yemeyen bebeler oluyormuş, ben de önce sebze istiyorum :)
Buharda haşlama aparatı mı alsam yoksa direkt tencereler oluyor çelik ya da porselen onlardan mı alsam bilemedim :)
sana benziyorum ben de
ne sorun yaşansa diyet diyesim öneresim geliyor
Su kıvamına geliyorsa aslında olabilir yaaa
Yeni eve geçtik hala mutfağım yok, yapılıyor. Mutfağım olsun bunu bi deneyeyim 4.5 ayı geçmiş olur zaten.
Dün ilk kez su verdim
suratıma garip bakışlar attı dudaklarını büzüyor
Meme ucu büyüklüğüne böyle tepki vermesine çok şaşırdım. Bazen güneş de memede öğürüyor bir dikkat edeyim büyük olduğunda mı yapıyor :)
Güneş de sütü sağdıktan sonra kaşıkla ya da ağzına dolanı içmiyor. Yanlışlıkla yutkunurken ağzında kaldıysa içmiş oluyor
aynı süt memede diyorum, bir değişik bu bebeler
Canım bileğimin ortasında bi şey yoo aslında. Yan tarafta baş parmak kemiğimden bileğimin gerisine kadar o şerit ağrıyor. Noktasal sancılar giriyor. Baş parmağımla saçımı bile geri atamıyorum. Çocuğu kaldırmak zaten ölüm gibi. Normal dururken ağrı yok hareket esnasında çok ağrı oluyor.
Canım saçıma heyecanlanıyor ama çekmiyor. Oyun halısı ya da elinde oyuncak tutup ağzına götürüyor.
128 günlük suanda. 26 gün erken doğmuştu.
Dönüyor mu Nil?
Bize Yakında döner dedi doktor.
Ayaklarını çok savuruyor. Sağa sola yumuluyor ağlarken meme aranırken.