2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
At cnm dolaba o süt çok kıymetli keşke bendede gelseydi. Ya bende erken başlıcaz diye 3 gün kuralını yapcam hani vakit geçmiş olcak😂

Bizim cadı oturmak istiyor yarın doktoruma sormam lazım 4,5 aylık yatar pozisyona geldiğimizde ağlıyor hep kucakta yada destekli oturcakmış napcam ben bunla bilmem
4. aydan itibaren oturabiliyorlsr diye biliyorum ben.
Bak soyle birsey alabilirsin, tezgah da yanina fln da koyabilirsin.
benim kiz 2 aylik, kucagimizda biraz oturuyor . zaten emzirme pozisyonunda ki yatma sekline fitil oluyor hemen agliyor😂 oturunca cok sakin😂😂

Eklentiler

• A690B850-FF4C-45EA-8A12-C885491889B8.jpeg
    A690B850-FF4C-45EA-8A12-C885491889B8.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 114
burda meme reddi muhabbeti oldugunda söylüyorum da videoyu bir daha bulamadım.meme reddi 1-2 öğünle olacak bir şey değilmiş kuzum daha detaylı bir olaymıs sen düşünme onu bir şey gazlandırdı rahatsız etti belki. Havalar sıcak diyoruz da daha 3 aylık bebeler sahil krnarı eser belki gazlandı ona yaptı

Evet canım biz ne yaşadık hiç anlamadım dediğin gibi gazlandı belki. Daimi olarak bu sürecin içindeki annelere güç kuvvet diliyorum sadece. İki saatin içinde çok çaresiz hissettim.

Kaç kilo bebeğin canım? Bende ona göre 4 alayım. Denemek lazım inşallah pişik yapmaz. Sleepy hem Türk malı ondan da artık geçmek istiyorum
Neredeyse 1 aydır tartılmıyor ama 6 kilonun üzerinde canım.

Evet canım biz ne yaşadık hiç anlamadım dediğin gibi gazlandı belki. Daimi olarak bu sürecin içindeki annelere güç kuvvet diliyorum sadece. İki saatin içinde çok çaresiz hissettim.

Aman amann Allah korusun, benim yaşadığımı hiç biriniz yaşamayın inşallah. Sakin kalmaya çalış canım, uyanır uyanmaz sakinken masaj yap, gazı olduğunda daha çok ağrıtıyormuş 😞

Sorma bacım neler çekiyorum. Her uyuduğunda pompaya koşuyorum iki gündür yoksa sütü tutamiycim memelerde kaçacak. Artık kızla süt muhabbetine girmiyorum. Memelerle telepati kuruyorum. Eliz de iş yok ha gayret siz bari bırakmayın diye 🥴🥴

X