2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Kış olmasa çoktan gidicem. Evleri biraz soğuk oluyor ısınma problemi var. Hasta ederim diye korkuyorum. Zaten bu pavlik bandaj mahvetti bizi. Üzerine birşey giydiremiyorum. Doğum sonrası annem benden çok stresliydi. Emmiyo bebeğin değerleri düşüyor diye ağlıyorum. Bana kızıyordu ne ağlıyorsun diye. Uyusana tabi sütün gelmez falan. İlk kez böyle gördüm onu. Bilseydim asla gelsin istemezdim hastaneye. Eşimin ziyaretleri sırasında bebeği iyi tutamamış falan annem ona "kızım olmasaydı çocuk sahibi olamazdin" demis ama ben duymadım. Sonra söyledi bana eşim. Eşim onu güdüyor. Annem ben öyle birşey demedim "zaten zor sahip oldunuz" gibi söylemiş olabilirim diyor. Velhasıl eşim gurur yapıp uzatıyor mevzuyu arkada bırakmıyor. Annemler gelince konuşmuyor falan ben inanılmaz geriliyorum. Zamana bıraktık ama bu zaman diliminde olan bana oluyor. İşten gelince falan destek olmaya çalışıyor ama yetmez. Asıl mesele gündüz zaten. Ev işi zaten yapamıyorum ve çok pis. Biri gelecek olsa napcam bilmem. Biri gelmese bile ben bu evin içindeyim canım sıkılıyor.

Annende stres yapmıs sanırım. Tahmin edebiliyorum o gerginliği. Benim eşimle de kız kardeşim kavga etti daha 15 günlükken hala yan yana gelmezler insan geriliyor. Saçma sapan hareketler ama gene ne olursa olsun. Geçen biz hastayken gittiğimzide bizi almaya geldiğinde dalgasına hasta ettiniz çocugumu dedi ama gülerek söyledi annem bunu 1 hafta bana şikayetlendi. Annemde o gün çocuk ağlıyordu eşime tutamıyorsun çocugu diye sert söyledi. 1 haftada vay benim çocugum istediğim gibi tutarım annen bana böyle söyleyemez tribinengirdi. Çocugun stresi çok fazla zaten en basiti uykusuzluk insanı o kadar yoruyor ki. Herkes kendi doğurmusta biz arada işte cocugu emziren bi vasıtayız gbi davranıyor

Aynen valla. Annem lafın nereye gideceğini bilmeden konuşur bazen. Babama da çok yapay bize de rahat konuşur biz tolere ediyoruz da elin oğlu işte bir de alıngan. Bizimki tüp bebek 5 yıl sonra oldu. Annem bana da hastanede bu naylon bebek ya ondan mı ememiyo dedi. O ne demek bir daha söyleme dedim. Sonradan topladı kendini ama olan oldu işte

Biz bugün rota aşısı yaptırdık kızlar 11 gibi yapıldı 15 dk ya eve geldik 15 dk da oyalandı uyudu hala daha uyuyor yan etki falan yapıyor mu bu aşı yaptıranınız var mı?

oy oy oy… benim kızım da tüp bebek 3 yıl sonra kucağıma aldım. annem öyle bir laf etse çok kırılırdım seni çok iyi anlıyorum. bana da kayınvalidem doğumdan çıktığımda sözde espri yapıyor, içinde bir tane daha mı unuttular diyip gülmüştü. o günden beri takığım kendisine hala daha. insan o hassas lohusalık döneminde yapılan söylenilen hiçbir şeyi unutmuyor.

Kızlar benim de moralim acayip bozuk bugün. Asaf'ın 2. kalça usg günüydü bugün. Sağ kalçada herhngi birşey yok ilkinde de çıkmamıştı zaten. Ama sol kalçanın Alfa değeri 56 dan 59 a yükselmiş iyileşme var ama o 1 derecelik açı yüzünden ortopediye sevkedildik. Buradaki ortopedi doktoru da ne olur ne olmaz siz üniversiteye gidin dedi. Pazartesi gününe Merkeze üniversite hastanesine randevu aldım bakalım ne olacak. Y Ygmr37 Canım bizde palvik bandaja doğru gidiyoruz galiba. Ortopedi doktoru belki gerek görmez dedi doktorumuz ama bakalım. Sizin kaç derece çıkmıştı 2. usg de Alfa değeri ?

Bizimki 54 de düşmüştü canım endişe etme iyileşme yönünde gitmiş seninki inşallah tekrar kontrol der o da öbür aya düzelir.

Hangi sehirdeydin canım sen. Ankara'da olanlar Ali Biçim oğlu nu öneririm Bilkent şehir Hastanesi'nde

Hangi sehirdeydin canım sen. Ankara'da olanlar Ali Biçim oğlu nu öneririm Bilkent şehir Hastanesi'nde
Balıkesir Edremit. Bakalım Balıkesir Üniversitesinde bir doktoru önerdiler ondan sıra aldım. Kalça filmi çektirip baktırıcam bir de olmazsa. Usg yanıltıcı olabiliyor dediler, bebeğin hareketli olmasından kaynaklı

Düzelicez inşallah arkadaşım, kalbini karartma
Ben havuç dahi yiyemiyordum herşey ama herşey dokunuyordu. Bir ay sonra ek gıdada kıza verince gayet yemişti hiç bir reaksiyon olmadı. Ben uzun süre inek yoğurdu peyniri denemeyemedim korkudan. Migrosta baltalı marka keçi yoğurdu sütü peyniri kefiri var. Doktor önerisiyle onu denedik. Yine bir sorun olmadı. Uzun süre tükettik. Biraz tuzlu fiyatı ama napalim. Tek dert bu olsun. Alerji zorsa da bizde de çareler tükenmiyor Ben ek gıdanın iyileştirici gücüne inanmak istiyorum. Sende öyle yap.

Düşünmeden konuşmuş işte. Ne gerek varsa o tarz şeylere anne bile olsa çok garipler ya. Senin stresin sana yetiyor kuzum üzme bunları düşünüp kendini. Anns ne kadar stresliyse bebekte o kadar stresli oluyor bide sizin kalça olayınız var ekstra stresli. Allah yardımcın olsun
Biz bugün rota aşısı yaptırdık kızlar 11 gibi yapıldı 15 dk ya eve geldik 15 dk da oyalandı uyudu hala daha uyuyor yan etki falan yapıyor mu bu aşı yaptıranınız var mı?
Biz 2. Ay aşılarıyla birlikte yaptırdık o yüzden ayrı bi etki yaptı mı bilmiyorum
Kesinlikle unutulmuyor. Benim 27 saat doğum sürecinden sonra sezeryan oldum. O an o stres vs hepimiz doğum sürecini yaşadık. Benimle birlikte bebeği odaya aldılar gördüğü ilk an gülerek bunu mu doğuramadın dedi. 2.900 lerde doğdu benim bebeğim. Bende o andan beridir mesafeliyimdir kendisinden. Bide üzerine ikide bir cocugumun kilosunda bahsettiğinde vs az görüşürüm. Resmen bunlar bir çeşit terörmüş yanii

Ben de nasıl affederim annemi onu düşünüyorum, aynen hiç tadını alamadım bu sürecin. Hastanede fotoğraf çekiminde bile annem olay çıkardı. Çok zor seni çok iyi anlıyorum. Her yerden sıkışmış gibiyim ben de. Bu günler geçsin, yüzümüzde güller açsın inşallah

İnşallah canım

Valla kaynanadan dertli olanlar, sonuçta el. Anneniz iyiyse sarılın annenize, annenin yaptığı çok dokunuyor, her saniye düşünüyorum, kendimi bebeğe veremiyorum, eşim de senin gibi diyor, 2 gün sonra torunum diye gelecek diyor

Ya bı de eşlerin eline koz geçiyor. Yani en azından benim için öyle. Bizimki hiç lafını esirgemez ve unutmaz huysuz kinci

Canım benim kıyamamm çok üzüldüm özellikle bu dönemde insan ekstra anlayış istiyor Geçecek elbet herşey geçiyor

Benimki de öyle, hem de nasıl koz geçti, asla cevap veremem buna çünkü cidden annem rezil etti beni
İkinizinde mesajlarınızı okudum gerçekten çok üzüldüm kıyamam cidden ya hangi birine üzülelim hangisini idare edelim diye insan şaşırıyor üzmeyin kendinizi dicem ama boş bir söz olucak. Ama evlatlarınızın tadını çıkarın başka da bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…