2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Canım benim, bizde bir uyku saati yok ki sadece 1 hafta, hemen hemen toplamda 3 gün günde 3 kez 30 dakikalık uykusu oldu, hatta saatlerini not aldım dedim ki herhalde düzene giriyor, memede uyudu hep. Ama sonraki günler ne yaptıysam o saatlerde de uyumadı. Pışpışladım, kucakta gezdirdim vs yok uyumuyor gazı da çıkmıyor, memeye de gelmiyor inşallah dönemlik, geçicidir dua edin bize

Belki atak haftasındadır canım benimki de sabaha kadar gaz sancısıyla uyanık, gülücükler vs. gündüz uyuyor. Uyanık tutmaya çalışıyorum ama çok ağlıyor, yüzünü pamukla ıslatayım dedim kıyamet koptu. Gece hiç uyumamak beni mahvetti

Teşekkür ederim canım. Çok fenayiz acayip ağlıyor. sadece geceleri emiyordu şimdi nasıl emziricem bilmiyorum

Bencede normal olmaması gerekiyor ama oluyor nasıl dayanıyorlarsa. Bizde bi hafta 10 gün önce öyleydik atakmıydı bilmiyorum ama 24 saatte toplam 2 saat uyumuştu dün tam 3 aylık oldu hala çok iyi değil ama en azından günlük 8-10 saati bulduk

Hayret edilecek şey. Bizimde eksik kalmıştı verem aşımız bugün çağırdılar hemen gittik yaptırdık

Bugün rota aşısı yaptırdık çocuk fena ağlıyor şuanda hiç bukadar aglamaisti. Mamayı asla reddetmeyen çocuk emmiyor mamayı istemiyor. Bu şekilde olan varmı Rita aşısı etkiler mi böyle kızlar

Ihlamur bizimde hayatımızı kurtardı azcık hasta olacak gibiydi iki kaşık verdim hemen toparladı

Kızlar selam 3. Ayda rotavirüs aşısını yaptıranlar meme reddi gibi sorunlarla uğraştı mıı?
Canım ben rotVirüs değil ama 2. Ay aşılarını yaptırdım dün akşam ve bu akşam emmek istemedi kıyamegi kopardı memeyi verdikçe hadi dünki aşıdandı bugunde karnında sancı vardı ağlama krizine girince pes ettim vermedim memeyi 5 dk sonra kaka yaptı inş meme reddi değildir ve yarın akşamda boyle bişey yaşamayiz

Kızlar özür dilerim kusura bakmayın nolur ama çok panik oldum paylaşmak zorundayım bu görünenler kan mı çok ama çok panik yaptım

Eklentiler

• IMG_20221230_002230.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 64

İnşallah atak haftasıdır ve inşallah geçicidir kızlar, gerçekten sürekli kucakta tutmaktan bel boyun fıtığı olacağım, psikolojik yorgunluk ve uykusuzluk cabası

Pes etme aman 2. Ayda huzursuzluk oluyor yazık bebişlere biranda çok aşı oluyor ben sanki rotada daha çok tepki verdi gibi gözlemledim yaşayan var mı diye sorayım dedim
Kızlar özür dilerim kusura bakmayın nolur ama çok panik oldum paylaşmak zorundayım bu görünenler kan mı çok ama çok panik yaptım
Bence takibini yap alerji ise zaten başka kakalarda da göreceksin. Fotoğraftan ne yazıkki net anlaşılmıyor. Benim bebeğim kakada kan ile alerji düşünüldü ama öncesinde mememi kontrol etti doktor meme ucu yarasındanda kakada kan olabilirmiş yoğun kırmızı beslendin mi takip et dedi bide bebeğin poposunu muayene etti bir haftanın sonunda kan olduğu iiyice netleşti bildiğin kırmızı damla görünce test yaptık

İnşallah atak haftasıdır ve inşallah geçicidir kızlar, gerçekten sürekli kucakta tutmaktan bel boyun fıtığı olacağım, psikolojik yorgunluk ve uykusuzluk cabası
O işin şakası yok ben çok kötüydüm geçen ay burdaki kızçeler sağolsun aynı süreçte olduğumuzu hatırlattı sende merak etme hepimiz bi tık kafayı yedik ama inanıyorum hafifleyecek psikolojimizi koruyalım ben onu gördüm ben kötü oldukça bebeğimmdaha kötü oldu

Senin bebekle benim bebek aynı kişiler sanki. Gaz sancıları, sürekli memede olma, uyumama, memeyi acıtma, damağıyla ezme..seni çok iyi anlıyorum, bazen memelerimin acısından ağlıyorum, ama o da öyle ısırıp, gazını çıkarıyor o yüzden çekmiyorum memeyi gaz sancılarınız ne durumda? Kaç günlük oldunuz canım siz?

Birebir aynısını yaşıyorum bende bizim gıda alerjimizde var oturur pozisyonda emzirme yastığı belimde asel mememde çok uyuyakalmıştım doktor ve emzirme danışmanı memede uzun süre tutmamda gaz yapabileceğini söyledi olabildiğince diren dediler 3 ayada giriyosun alışkanlık yaparsa başka yerde uyumaz gaz çıkarmaz dediler haberiniz olsun

Teşekkür ederim cevabiniz için damla kan gibi değildi nasıl tarih etsem bilmiyorum bundan sonra her kakayi takipteyim. Yoğun kırmızı beskenmedim memede yara vs yok nereden geldi bu kırmızılık bilmiyorum Dr öksürük şurubu yazmış ben vermiyorum ama eşim öksürük diye bir çay kaşığı kadar vermiş o pembe renk omu acaba bilmiyorum zaten kuzum öksürükten perişan inşallah birde alerji vs değildir

Kizlar yalniz degilsiniz. Iki gündür nobetteyim resmen. Normalde gece en az 6 saat uyuyan kızım iki gündür uarim saatte bir uyanıyor en uzun bi saat uyuyor bölük pörçük uykularimiz. Benim gozler acıyor sirtim berbat surekli emmek istiyor kucagimda uyuyor, tahammul seviyem minimumda icimden gulumsemek bile gelmiyor bazen cok üzülüyorum. 9 gun sonra 3.ay dolacak. Insallah atak günleridir boyle devam etmez. Hadi gece ile gunduzu karistirdi desem yok gunduz de ayni çıt uyaniyo pit uyaniyor yarim saat en fazla. Sürekli emme uyutma ve tekrar tekrar uyutma modundayim. Inanilmaz yorgunum iki günde zayifladim, gozlerimin alti çöktü

Ben gündüz memede uyutuyorum, vazgeçtim yatak sevdasından. Gündüz ne olursa olsun yatağına koyar koymaz ağlamaya başlıyor. Gece sabaha doğru pili bittiği için ağlamaktan yatağı kabul ediyor. Gündüz memede uyur, su almaya kalkamam, tuvalete gidemem. Dediğin gibi benim de sinirlerim çok bozuk, insan hep böyle olacağını düşünüyor ister istemez, o yüzden hep mutsuz ve endişeliyim. 10 kilo verdim. Ailem yakında ama hiç destekleri yok. O da moralimi çok bozuyor. Annem gelip bir kahvaltı hazırlasa şarj olacağım bu günlerin geçeceği hayalini kuruyorum hep, yoksa gerçekten depresyona gireceğim. Sen de hayal kur canım, 5 yaşını bile düşünüyorum rahatlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…