Hormonlu ve bakırın farkı mı var acaba bilemiyorum ama baktığım yerlerde hastanelerin kendi sayfası sizde arayıp bulabilirsinizbana %5-10 arasi dedi dr.um spiral ile
geri cekilme zaten bir korunma yontemi degil ama biz de 6 senedir bu sekilde devam ettikBen bebeğime geri çekilmeyle hamile kaldım aman ha kızlar dikkat edin spiraldr olsa geri çekilme sakın uygulamayın bebiş istemiyorsanız
Spiralde kayabiliyor o yüzden hamilelikler yaşanıyor aslındaHormonlu ve bakırın farkı mı var acaba bilemiyorum ama baktığım yerlerde hastanelerin kendi sayfası sizde arayıp bulabilirsiniz
Tam net olarak hatırlamıyorum ama 40 ı çıktıktan sonra vermeye başladım diye biliyorum. Önceleri günde sadece bir çay kaşığı verdim sonra artırdım
Ben bu ara su verme meselesini araştırıyorum süreklii. Mamayla beslendiğimiz için. Vermeye cesaret edemedim bir türlüübenim annemde bir cay kasigi su veriyor hergun. iki haftalikken fln vermeye basladik biz.
banada hormonlu spiral onerdi dr. um. simdi bende onu arastiriyorum bakalim.
O bende de var. Sezeryan normal farketmiyor sanırım belkide hormonlardandırKız benmki sezeryan bide. Ama benim içte bi acı yanma var çözemedim gitti
Ben daha spiral de taktırmadım geri çekilme korunma yöntemi bile değil amaBen bebeğime geri çekilmeyle hamile kaldım aman ha kızlar dikkat edin spiraldr olsa geri çekilme sakın uygulamayın bebiş istemiyorsanız
benim bir arkadasim da tedavi ile hamile kaldi sonrasinda cok onemsemedi. Bir yil dolmadan kendiliginden hamile kaldi :)Ben bu ara su verme meselesini araştırıyorum süreklii. Mamayla beslendiğimiz için. Vermeye cesaret edemedim bir türlüü
O bende de var. Sezeryan normal farketmiyor sanırım belkide hormonlardandır
Ben daha spiral de taktırmadım geri çekilme korunma yöntemi bile değil ama1 seneden fazladır hamile kalmaya calıstıım bide sanırım psikolojik altında o var bende nasılsa tedaviyle oldu diye bu ay cıksın ocakta taktırcam spiral
Hap kilo yapmıyor herkeste ben aksine kilo vermiştim ama korumadı hamile kaldımkizlar ben aslinda hap kullanmak istiyorum ama cok kilo yaptigi icin cesaretim yok. Hormonlu olmayan spiral kilo yapiyor mu acaba bilginiz var mi?
Ay Allah korusuun kız zaten koca kişisiyle pek münasebet değilim o konularda doğumdan sonra ağrımayan taraflarım kalmadıbenim bir arkadasim da tedavi ile hamile kaldi sonrasinda cok onemsemedi. Bir yil dolmadan kendiliginden hamile kaldi :)
Kesinlikle evde yarım saat dursun olduğu yere girilmiyor sleppyde yok o kokuEvet ben de prima kullaniyorum kotu bir koku oluyor azicik cis yapsa bile. Bence hemen degistirilsin cok tuketilsin diye boyle bir koku yapmis olabilirler diye dusunuyorum.
Valla ben de korkuyorum hep boyle kalacakmis gibi hissediyorum. Doktoruma guveniyorum aslinda isinde iyi biri eminim iyi dikmistir ama sanki boyle her yerimi dikmis kapamis da girisler kapanmis gibi hissediyorum
Dikisleriniz var miydi peki yoksa dikissiz mi dogum yaptiniz.
Bence kendimizi kasiyoruz ister istemez o yuzden de oluyor.
Sezeryan sonrasi daha kolaydir diye dusunmustum o yuzden normal dogum yapanlara diye sordum ama farketmiyormus demek ki.
1 senedir en basta bulanti sonra riskli gebelik sonra karnim buyudu lohusalik falan derken tam rahata kavuscam dedim onda da bu cikti basima kalici olmasa bari
1 aylıktan beri veriyorum ama şöyle diim 6 çay kaşığıysa 1-2 si kesin dışarı gidiyordur yani öyle çok değil ama hep verdim doktorum dedi çünkü ıhlamurda genelde dışardan geldiğimiz gün veriyorumNe zamsndır veriyorsun peki suyu
bende ısıtıyorum doktor hafif ısıt sonra soğut asiti gitsin demişti
Annemler ver bir şey olmaz diyor yeni nesile sordugumda su zehirlenmesi oluyormus onu söylüyorlar kararsız kaldıım1 aylıktan beri veriyorum ama şöyle diim 6 çay kaşığıysa 1-2 si kesin dışarı gidiyordur yani öyle çok değil ama hep verdim doktorum dedi çünkü ıhlamurda genelde dışardan geldiğimiz gün veriyorum
Biz konrolden geldik canım maalesef duzelmemis pavlik bandaj yapıldı. Geçen ay özeldeki doktor söylemişti çift bezi. Şimdiki doktorum çift bez tedavisi diye birşey yok dedi kiii biz de işe yaramadıYaa inşallah iyileşmiştir bebişleriniz sonucu bildirin lütfen bakarım gerçi buraya
genelde kendiliğinden geçer diyorlar ama korkuyorum valla doktora gitmeye canı acıyor mudur diye aklıma geliyor bir de
Gittik kuzum herşey normal dedi bebekler emme gibi ıkınmayı anne karnında öğrenmiyorlar ona zaman tanıyın dedi geri kalan herşey yolunda sadece beni omurilik ağrım var iğne vurulan yerde birkaç gündür dayanılmaz kendim gidicem galiba doktoraanurkoc siz Mehmeti dr a götürcektiniz gaz çıkarırken ağlıyor diye ne oldu kuzum merak ettm
Ihlamur bizimde hayatımızı kurtardı azcık hasta olacak gibiydi iki kaşık verdim hemen toparladı1 aylıktan beri veriyorum ama şöyle diim 6 çay kaşığıysa 1-2 si kesin dışarı gidiyordur yani öyle çok değil ama hep verdim doktorum dedi çünkü ıhlamurda genelde dışardan geldiğimiz gün veriyorum
Benim doktorum verdirtiyor cnm valla ben yeni nesile göre büyütmediğim için anaanne elinde büyüyor bizimkiAnnemler ver bir şey olmaz diyor yeni nesile sordugumda su zehirlenmesi oluyormus onu söylüyorlar kararsız kaldıım
Aynı resmen mucize gibiIhlamur bizimde hayatımızı kurtardı azcık hasta olacak gibiydi iki kaşık verdim hemen toparladı