2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok sevindim canım sen ısıttın mı yağı? Eşim bebek ıkındıkça kaşıkla geliyor, dün bana çok kızmıştı yağ verdim diye :) artık 5 günden fazla beklemeyip vereceğim :)

Primada değişik bir koku vardı bende sleppye geçtikten sonra kurtuldum o kokudan doktoruna sor istersen yada ben günde 4-5 çay kaşığı su veriyorum doktorum sölememişti belki ondan kokmuyordur

Kesinlikle ya çok saçma çok kısa

Primada değişik bir koku vardı bende sleppye geçtikten sonra kurtuldum o kokudan doktoruna sor istersen yada ben günde 4-5 çay kaşığı su veriyorum doktorum sölememişti belki ondan kokmuyordur
Evet ben de prima kullaniyorum kotu bir koku oluyor azicik cis yapsa bile. Bence hemen degistirilsin cok tuketilsin diye boyle bir koku yapmis olabilirler diye dusunuyorum.
P pembesakayik canım bende de durum aynı feci canım acıyor sanki ilk doğumda böyle olmamıştı ama bunda inanılmaz korkuyorum resmen. Pazartesi doktorumdan rapor almaya gidicem aklıma gelirse sorucam
Valla ben de korkuyorum hep boyle kalacakmis gibi hissediyorum. Doktoruma guveniyorum aslinda isinde iyi biri eminim iyi dikmistir ama sanki boyle her yerimi dikmis kapamis da girisler kapanmis gibi hissediyorum
Dikisleriniz var miydi peki yoksa dikissiz mi dogum yaptiniz.
Bence kendimizi kasiyoruz ister istemez o yuzden de oluyor.
Sezeryan sonrasi daha kolaydir diye dusunmustum o yuzden normal dogum yapanlara diye sordum ama farketmiyormus demek ki.
1 senedir en basta bulanti sonra riskli gebelik sonra karnim buyudu lohusalik falan derken tam rahata kavuscam dedim onda da bu cikti basima kalici olmasa bari

Dikisleriniz var miydi peki yoksa dikissiz mi dogum yaptiniz.
Dikişim olmaz mı hem de ne dikiş. Ebelere sorduğumda korkarım diye kaç dikiş attıklarını söylemediler bile. Dikişlerin tamamen düşmesi 45 gün sürdü. O süreçte çok yıprandım acıdan oturup ağladığımı bilirim. Ama şükür ki şimdi bir sıkıntım kalmadı. Geçici bir süreçtir sizinkide bence

Ne zamsndır veriyorsun peki suyu
Isitmadan mamaya attim.Bizdeki soğuk sıkım zeytinyağı ısıtmak gerekir mi acaba
bende ısıtıyorum doktor hafif ısıt sonra soğut asiti gitsin demişti

Evet yoğun olduğu için parmağımı batırıp emdirdim. Ama ısıtmayı bilmiyordum, ısıtıp soğutacak mıyız? Damlalık da iyi fikirmiş sağolun
Aynen çok az ateş görmesi yeterli maksat asidi gitsin yağın dikkatli verin sıcak olmasın kontrol edin ama eğer soğuk sıkımsa gerek yok ısıtmaya

ayy girisleri kapatmislar dedin ya kahkaha attim
firsat bulup ikinciyi deneyemedik bakalim ozaman belli olur Niyet ediyoruz ama uyuya kaliyoruz

Ben de su versem mi acaba, çişi çok kokuyor. Pırtından bahsetmiyorum bile. Doktor mu söyledi canım suyu? Bağırsaklar da çalışır aslında

çok güzel özetlemişsn
Süt izni memura veriliyor mu canım?
veriliyor cnm
eşinin dedesi maşallah
daha tam dimdik şekilden bahsediyorsan ona vakit var hafif sallanması normal tabiki, kollarının altına battaniye ya da yastık koyunca nasıl?
cnm o özellkle emziren annelerde hormanlaedan dolayı kuruluktanmış o can acısı

kızlar bna bir akıl verin. bnm 2.cocuğum korunma yöntemi söyleyin.iki gündür midem bulanıo aklım cıktı bişe oldu diye. ne ailemin ne de bnm bünyem kaldrmaz. cocuk bebek cok güzel bişe Allah isteyene versin ama hem hamileliğim cok zor geçiyor hemde lohusa depresyonunu cok ağır yasıyorum. abim ablama demiş sakın bır dha doğurmasın diye düşünün artk. bağlatmadığıma üzüldüm spral taktırım diyorum biri dio onunla hamile kalmış şu yöntem diorm hemn aksı bir görüş artk en doğal yöntem hiç yapmamayı tercıh edicem

Şampuanın fotoğrafını atarmısın canım, kırmızı kırmızı küme halinde bizmkinin kupkuru üstleri çok üzüyorm vücudunda da başladı minik minik kilo alımı iyi bizmde sorun yok
Canım şampuanı bulduysan bana da atar mısın? Aynı benim kızımın da vücudu kırmızı ve kupkuru

Off benimde psikolojik olarak midem bulanıyor saçma sapan yöntemle korunmaya çalışıyoruz geri çekilme bebeden fırsat bulup kendi doktoruma gidemedım spiral taktırıcam ben

Off benimde psikolojik olarak midem bulanıyor saçma sapan yöntemle korunmaya çalışıyoruz geri çekilme bebeden fırsat bulup kendi doktoruma gidemedım spiral taktırıcam ben
spirallede cok kalan varmş,napsam bilmiyorum. acaba şimdi bağlatabiliyormuyum?

Ben regl oldum kızlar. Aşırı huzursuz ve gerginim. Bebek de uyandı. Gündüz uyutmasam da uyanıyor bu çocuk. Gece uyandığında oyunlara devam ediyor musunuz. Karanlıkta oyalamaya çalıştım ama cin gibi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…