2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
canim benim bir cok tanidigim spiral ile hamile kaldi. Bende taktircam ama biz ikinciyi istiyoruz zaten ilerisi icin.

biz gece uyandiginda hic oynamiyoruz ama senin bebegin zaten agrisi sizisi var. oyun oynamak dikkatini cekip rahatlatabilie tabi

Geceleri ışığı bile yakmayın canım loş ışıkta yavaş hareket edin çocuga kısık seste konuşun uykusunu dağıtmayın diyorlar. Teori olarak söylemek kolay ama gündüz ki aktiveteleri gecede yapması cocugun kafasını karıştırır ya. Ayy kusma gaz problemi 3. Ayla birliktr bitmeye baslarmışş bitsinde rahatlayıın insallah

Ben de su versem mi acaba, çişi çok kokuyor. Pırtından bahsetmiyorum bile. Doktor mu söyledi canım suyu? Bağırsaklar da çalışır aslında
Bende su veriyorum günde 2-3 çay kaşığı kadar. Verip vermemek size kalmış tabi. Annemle bu konuyu konuşuyorduk geçen gün, diyo ki biz size bide suluklarla verirdik birşey olmadınız, bak turp gibisin diyo Tabi abartmamak lazım 6. aya kadar bence dediğim kadar verilebilir. Bizim doktorumuz da bir sakınca görmedi. Ve Asafın çişinin koktuğunu hiç duymadım.

Asaf kaç günlükken vermeye basladınıız

kizlar ben aslinda hap kullanmak istiyorum ama cok kilo yaptigi icin cesaretim yok. Hormonlu olmayan spiral kilo yapiyor mu acaba bilginiz var mi?

benim annemde bir cay kasigi su veriyor hergun. iki haftalikken fln vermeye basladik biz.
kizlar ben aslinda hap kullanmak istiyorum ama cok kilo yaptigi icin cesaretim yok. Hormonlu olmayan spiral kilo yapiyor mu acaba bilginiz var mi?
banada hormonlu spiral onerdi dr. um. simdi bende onu arastiriyorum bakalim.

Ay yaş sınırı yokmuş ama benim bi tanıdığımın ikinci çocuğu olmasına rağmen bağlamamışlar gencsin demişler
Spiral ile hamile kalma oranı %2 , tüpler bağlanınca hamile kalma oranı %1 miş. Daha dün araştırıp okudum. Yani rabbim ol derse hepsinde olur o yüzden bencede ikili koruma yap için rahat eder ama rabbimin planından da kaçış yok

bana %5-10 arasi dedi dr.um spiral ile

Kız benmki sezeryan bide. Ama benim içte bi acı yanma var çözemedim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…