2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Bize rota için beklememiz gerektiği söylenmedi verem, karma, rota aynı gün oldu. Hemşire ve doktora defalarca sordum aynı anda mı yapılmalı diye.

E ekim1903 canım Nil de mamayla besleniyor ya çişi, kakası koyuyor muu. Benim oğlanın çok fena koyuyor ya çişi kakası. Mamayla beslendikleri için mi acaba

E ekim1903 canım Nil de mamayla besleniyor ya çişi, kakası koyuyor muu. Benim oğlanın çok fena koyuyor ya çişi kakası. Mamayla beslendikleri için mi acaba
yok ondan değildir bizimki sadece anne sütü alıyor çişi bilmemde bizim kızın pırtları bile fena kokuyor annenin beslenmesinden olabiliyormuş

Kizlar biraz ozel bir soru olacak ama normal dogum yapan bacilarima sormak istiyorum
Ben dogumdan sonra iliski sirasinda cok cok cok aci cekiyorum yani ilk iliskim bile boyle olmamisti. Sizlerin de boyle mi yoksa bende mi bir gariplik var. Doktora gittigimde iyilesmissin her sey serbest dedi ama bu normal mi yani canimdan can gidiyor resmen acaba psikolojik mi?

Belki cevap vermek istemezsiniz ama zor durumdayim eger bir anormallik varsa doktora gidicem ustu kapali da olsa cevaplayabilirseniz sevinirim.

Canim benimki sadece anne sutu ama oyle bir kokuyor ki
Bugun sabaha karsi uykumdan kokuyla uyandim uyurken yapmis sanirim 2 gundur de yapamiyordu ama o nasil bir kokudur. Hayir kiz cocugu olunca da hic yakismiyor

Canim akil vermek gibi olmaain ama bence uyandir. Biraz huysuzlanir ama oyle oyle gece uzun uyumaya alisir insallah. 10 kilo verdim diyorsun senin de dinc olman lazim uyku onemli vucudumuz kendisini gece uykusunda yeniliyor.

Canim akil vermek gibi olmaain ama bence uyandir. Biraz huysuzlanir ama oyle oyle gece uzun uyumaya alisir insallah. 10 kilo verdim diyorsun senin de dinc olman lazim uyku onemli vucudumuz kendisini gece uykusunda yeniliyor.
Uyandırdım canım, emmeden uyumayan çocuk kucağımda uyuyor, oyun halısında uyuyor sürekli dans ve dürtme halindeyim

Sezeryan olduum ama bol alttan muayaneli doğum sürecim oldu benimde canım yanıyor bence psikolojik benim ki. Eğer doktor sorun yok diyorsa seninkide psikolojiktir canım
yok hiç öyle bakmadı doktor 2.ayda
Bence sorun yoktur canım ya bir sorun olsaydı farkedilirdi şimdiye kadar
Bende mama kullanırken ondan sanıyordm ama hala aynı ondan değildir seninde bende hatta bi ara cennet hurması yedm onda hela felaket bi koku oldu
Ay çok fena ya bez değiştirirken odayı koku sarıyor
Canım kakası kokuyor ama ben ciş kokusu almıyorum primamı kullanıyorsun?
Yok sleepy kullanıyorum canım ben çişi basından beri kokuyor benimkinin ama iyce arttı

Ben de normal doğum yaptım ama çok şükür bir sıkıntım yok genel olarakta ilişki esnasında da. Ama normal doğumdan sonra altı aya kadar hissizlik vs. Oluyormuş kimilerinde. Geçicidir büyük ihtimalle seninki de

teyzeler akşam uyumadığım için bugün çilek olarak gezicem :)
Uykusuzluktan kıza sardım
oyy masallah ,nasil guzel olmus
Ben sezeryan oldum canim . Gecen gun ilk defa tam anlamiyla iliskiye girdik, ayni senin gibi dedim bende, ilk iliskimde boyle dar degildi. Ilk basta baya canim yandi ,bende beklemiyordum boyle canimin yancagini ikimizde sasirdik. Sonrasinda esnedi biraz ama basta zordu yani

Benim de bugun sezeryan sonrasi dr kontrolum vardi. Doktor da ayni seyi söyledi iliski sirasinda canim aciyabilir normal korkma kasma kendini dedi. Daha henuz iliskiye giremedik de hatta smear aldi benden asiri kasildim. Yavas yavas normale doner merak etme dedi.

Kesinlikle katiliyorum. Ufacik hala bebeklerimiz

Evet, bende de böyle canım ne yazık ki ..
Canım, uykusu gelince hemen yatırın demiş de bu bebekler uyumuyor işte ancak memede uyuyor. Çok matematiksel şeyler olmuyor ne yazık ki yatırınca kendi kendine uyuduğunu mu düşünüyorlar var mı öyle bebek acaba ya? Ben günlerdir uykusuzum ne yaptıysam 30 dakikadan fazla uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…