Ay ben de aynı dertten müzdaribim. Şimdi sizin yazdığınızı okuyunca şok oldum. Bizde 2. ay karma aşılarımızı olmaya gittiğimizde verem aşısı yok ikisini yapalım sonrasında verem aşısı için çağırıcaz dediler. Yarın verem aşımız var. Ben rotavirüsü aşısını da yaptırmak istiyordum. 6 Ocakta da onu yapacaktık. Şimdi yaptırmayayım mı rotavirüs aşısını o zaman
Canım hiç üzülme. 2. ay kontrolümüzde özellikle söylediler. Bu zamana kadar ayda 1 kilo aldı ama 2. aydan sonra her ay 500 gr alacak diye. Normali oymuş yani. Maşallah daha ne olsun.
Canım benimki ayın 2 sinde 3. ayını bitirmiş olacak. ama Asaf neredeyse 50 günlükken falan kafasını dik tutmaya başladı. tabi arada sallandığı oluyodu kucağımda falan ama şimdi tamamen dik tutabiliyor. İçini ferah tut her bebek farklı, hergün farklı bişeyler yapmaya başlıyorlar böyle böyle büyüyecekler. Sen yine de sor tabi doktoruna
Merhaba. Benim bebeğiminde sol kalçası tip 2 çıktı sizin gibi. Doktor çift bez kullan 1 ay sonra tekrar kontrole getir demişti. şimdi ayın 10 u gibi falan tekrar ultrasona girecek. İnşallah düzelmiştir bizimkiside sizinkiside. Sürekli kafama takılıyor bu durum benim de. Ama orada başka bir bebeğin annesiyle konuştum. Çift bez le geçti dedi. Kadın mutluluktan havaya uçuyordu. İnşallah bizimde düzelir.
Benimki de omron 720. ama doktorunkiyle kıyasladım resmen yanlış ölçtü o gün. Bir de bir ateşölçer arka arkaya ölçüm yaptığında farklı çıkarır mı? her defasında farklı çıkarıyor. Yazık, çok pişman oldum onu aldığıma. Ben de koltuk altından ölçtüm o gün normal çıktı. Ama bizimkinin ateşi sadece başında vardı. Vücudu normaldi. Şimdi braun 6525 alayım diyorum kulaktan ateşölçer o da 1000 lira civarı. Bütçe sıkıntısı yaşamayalım diye bu ay erteledim almayı. İnşallah o zamana kadar Asaf ateşlenmesin diye dua edicem :)