• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Beta değeri ile ilgili hiçbirşey demedi .Hamileliğinin çok başından bu haftalarda kese görünmemesi çok normal dedi .Görünmesini beklemeyiz dedi sadece.Bir de yürüyemeyecek kadar ağrın ve ya kanama olursa acil gel dedi. Ben de hafif sol kasığımda ara ara ağrı oluyor ayağım çekiyor gibi oluyor bazen o normal adım atamayacak kadar olursa sıkıntı olur dedi .siz de yaşadınız mı gebeliklerinizde .sol kasığım ağrı oluyor korkuyorum bazen dayanamıcak kadar değilde huzursuz edici . Bır de öğretmenım okulda merdıven cok ınıp cıkınca kasılmam oluyor normal midir ?
Hamileliğin ilk zamanlar hep ağrıyla geçiyo hiç endişe etmeyin adet agrısı agrılar olur bebek büyüyüp yerleşene kadar

Şimdi size çok saçma bi soru geliyor. Dün hafif bi bulantı hali mide hassaslığı yemek yemek istememe hali başladı midem rahatsız oluyor çok.

Bu akşam da kötü koku almaya başladım. Yani bir şey kokladığımda gayet normal kokusunu alıyorum ama haricinde durduğum yerde kötü koku duyuyorum. Koku benden de gelmiyor orası kesin. Duş aldım üstümü değiştirdim her şey tamam 😅 ve hayır ev de kokmuyor eşim almıyor böyle bir koku 😂Çiçeği kokluyorum kokusunu normal alıyorum uzaklaşıyorum yine o kötü kokuyu almaya başlıyorum. Böyle bi şey yaşayan var mı hiç duymadım ..

Şimdi size çok saçma bi soru geliyor. Dün hafif bi bulantı hali mide hassaslığı yemek yemek istememe hali başladı midem rahatsız oluyor çok.

Bu akşam da kötü koku almaya başladım. Yani bir şey kokladığımda gayet normal kokusunu alıyorum ama haricinde durduğum yerde kötü koku duyuyorum. Koku benden de gelmiyor orası kesin. Duş aldım üstümü değiştirdim her şey tamam 😅 ve hayır ev de kokmuyor eşim almıyor böyle bir koku 😂Çiçeği kokluyorum kokusunu normal alıyorum uzaklaşıyorum yine o kötü kokuyu almaya başlıyorum. Böyle bi şey yaşayan var mı hiç duymadım ..
Tabii ki var, bütün belirtileri dibine kadar yaşayan ben! 🙋🏻‍♀️

Ya koku tipi çok afedersiniz Allah affetsin leş kokusu gibi bi koku sanki. Bazen çok fena geliyor burnuma su an geçti ama az önce çoktu mesela
Tabi kii ben duş aldım yine var 😂 eşim duş aldı halen var yatak kokuyor sanki yatak😂 mutfak kokuyor her şey kokuyor bugün yemek yaptım geberdim kokudan bi lağam kokuyor sanki biyerlerde😂

Tabi kii ben duş aldım yine var 😂 eşim duş aldı halen var yatak kokuyor sanki yatak😂 mutfak kokuyor her şey kokuyor bugün yemek yaptım geberdim kokudan bi lağam kokuyor sanki biyerlerde😂
Ay içim o kadar rahatladı ki yani ölü hayvan mı var dedim evin içinde artık. Hani saçma sapan şeyler geldi aklıma zaten riskli gebelik diye. Endişelerle baş etmeye çalışıyorum 7 ay böyle geçmez diye o kadar iyi geldi ki bunu duymak🥲 resmen Google da gebelikte leş kokusu almak diye arattım ya 🤣

-Sunshine -Sunshine canım bende ekim annesi olacağım umarım yaşım 28 SAT 19.01.2022 Beklenen doğum tarihi 26.10.2022 ❤️ Hepimiz hayırlısıyla çocuklarımıza kavuşalım😍🤰🏻

Ay içim o kadar rahatladı ki yani ölü hayvan mı var dedim evin içinde artık. Hani saçma sapan şeyler geldi aklıma zaten riskli gebelik diye. Endişelerle baş etmeye çalışıyorum 7 ay böyle geçmez diye o kadar iyi geldi ki bunu duymak🥲 resmen Google da gebelikte leş kokusu almak diye arattım ya 🤣
Bende bu aralar sürekli inek pisliği kokusu alıyorum heryerde tövbe tövbe 😂😂

Ya koku tipi çok afedersiniz Allah affetsin leş kokusu gibi bi koku sanki. Bazen çok fena geliyor burnuma su an geçti ama az önce çoktu mesela
Ben eve oda koku sıkmaktan zehirlenebilirim yakında😂 önceden mutfak kokardı şimdi yatağım odam. Temizlik yapmıyorum diye düşünüyordum ben bugün bi güzel temizlik yaptım oda kokusu sıktım yine aynı😷

Ay canım çok üzüldüm kalp atışı olmayınca gittiğinde mi öğrendin hiç belirti oldu mu? Belki senin vucut yapından kaynaklıdır herkesde başka şikayetler var
Kontrollerde gördüm ama bir terslik vardı zaten yani geriden geliyordu herşeyi hafta olarak falan Bhcg yavaş ilerlemişti kesenin boyutu haftayla uyumlu değildi geç döllenme falan bana hikaye geliyor açıkçası

Kızlar şimdi bir kalktım hiç çamaşırımda bir şey yok kağıdı bir sürdüm çamur renginde kahverengi geldi doktoruma yazdım çok korkuyorum🥴

Kontrollerde gördüm ama bir terslik vardı zaten yani geriden geliyordu herşeyi hafta olarak falan Bhcg yavaş ilerlemişti kesenin boyutu haftayla uyumlu değildi geç döllenme falan bana hikaye geliyor açıkçası
Çok üzüldüm cnm karna düştüğü an anneyiz o hayalkırıklığı düşünemiyorum bile Allah herkese sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲

Günaydın güzel anneler🧡 transferden sonra 11.günüm 🥲 iki hafta sonra gel muaneye dediler zaman geçmiyor 11 mart gibi gitmem gerek. Acaba sadece kesemi gorunur kalp atışıda duyulurmu iki hafta sonra rabbim nasip ederse. Cok heyecanlı ve streslii

Back