• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
Çok stres oldum ağlamıcam diye söz verdim kendime güçlü durcam diye tek umudum kırmızı gelmemesi birazda haftanın ileri olması
Canım üzme kendini içini ferah tut. Doktora gidiyor olman en doğrusu sana hemen uygun tedaviyi ilaçlarla uygular. Ve kahverengi lekelenme kırmızı gibi riskli değil inşallah kırmızı da olmayacak 🙏

Canım üzme kendini içini ferah tut. Doktora gidiyor olman en doğrusu sana hemen uygun tedaviyi ilaçlarla uygular. Ve kahverengi lekelenme kırmızı gibi riskli değil inşallah kırmızı da olmayacak 🙏
Hafif böyle adet olcakmış gibi olunca stres yaptım.ne güzel olmadı bende diyordum kendimi nazara getirdim. Tek şeyim kan gelmedi daha bide sürekli öle çok değil sabah 07.00 den beri 1 damla geldi kahverengi

Hafif böyle adet olcakmış gibi olunca stres yaptım.ne güzel olmadı bende diyordum kendimi nazara getirdim. Tek şeyim kan gelmedi daha bide sürekli öle çok değil sabah 07.00 den beri 1 damla geldi kahverengi
İnsan kendi kendine nazar değdiriyor gerçekten, sakın üzme kendini ben ciddi bir durum olmadığını tahmin ediyorum lütfen sen de moralini yüksek tut 💐

Bak şimdi bu haftalarda plesanta oluşup yerleşmeye başlarmış bu bir günde olan bir süreç değil. Ve plasenta shift, devir teslim kanaması diye adlandırılan bir kanamaya sebep olur, herkeste görülmüyor, ama kontrolde bakıyorsun ne kanama alanı ne başka bir şey. Böyle bir durum da yaşıyor olabilirsin. Bahsettiğin gibi minicik bir lekeyse ne güzel sen içini ferah tut, kendini üzüp kasılma sakın❤️‍🩹 ne zaman giriyorsun doktora?

Kızlar ben de bugün ilk doktor kontrolüme gittim. Hem keseyi hem bebegi gördük hem de kalp atışını duyabildik. Tam 6+1'mis. Ultrason resminde 0.48 cm yazıyor🤩 İnsallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız😃
Gözünüz Aydın :) ben de benzer bir günde duymuştum kalp atışını. Rabbim tamamına erdirsin inşallahz listeyi düzenleyecğim bugün ☺️

Günaydın güzel anneler🧡 transferden sonra 11.günüm 🥲 iki hafta sonra gel muaneye dediler zaman geçmiyor 11 mart gibi gitmem gerek. Acaba sadece kesemi gorunur kalp atışıda duyulurmu iki hafta sonra rabbim nasip ederse. Cok heyecanlı ve streslii
Günaydın:) Ben bugün 6+1'deyken gördüm umarım sen de görürsün ilk kontrolünde hepsini. Az kalmış subat bitti zaten:)

Kizlar gunaydin benim kahverengi lekem devam ediyor 2 gun once kirmizi kanamam olmustu ama artik kirmizi gelmiyor sukur.azonce siyah renkte pihti geldi tuvalette sonradan farkettim geldigini bile hissetmedim agrim falan olmadi ama onceki kanamanin pihtisimidir acaba sabah fitilde koymustum

Kizlar gunaydin benim kahverengi lekem devam ediyor 2 gun once kirmizi kanamam olmustu ama artik kirmizi gelmiyor sukur.azonce siyah renkte pihti geldi tuvalette sonradan farkettim geldigini bile hissetmedim agrim falan olmadi ama onceki kanamanin pihtisimidir acaba sabah fitilde koymustum
Fitil çamur gibi topak topak pıhtı gibi bi görüntü yaratabiliyor benim de bugün 8. Gün lekelenme devam ediyor dediğiniz gibi pıhtı görüntüsünü arada ben de yaşıyorum

Önceki kanamanın pıhtısıdır bence kırmızı değilse

Fitil çamur gibi topak topak pıhtı gibi bi görüntü yaratabiliyor benim de bugün 8. Gün lekelenme devam ediyor dediğiniz gibi pıhtı görüntüsünü arada ben de yaşıyorum
Önceki kanamanın pıhtısıdır bence kırmızı değilse
Yok kirmizi degildi cok sukur insallah dediginiz gibidir kizlar sagolun. bugun doktorumu arayip soracagim normalde cumartesi kontrolum 6+2 de gidecektim beta hcg mi ogrendiginde o tarihi vermisti ama simdi erken gel derse daha erken gidecegim cumartesi kanamadan sonra baska doktor kesemi gormustu

Back