Hayırlı olsun canimm, inşallah sağlıkla ilerlerEvet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defatesekkur ederim bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorumEki Görüntüle 3172445
Tesekkur ederim sagolunHayırlı olsun canimm, inşallah sağlıkla ilerler
Bende dün ilk iğnemi oldum. Dün biraz yandı ama bu gün hemşire yavaş yavaş yaptı yanma olmadı.yarın 2 doz tek seferdeye çıkıyor ve 12. Haftaya kadar devam edecekmişKızlar bu arada ilk progestan iğnesini oldum acayip stres olmuştum kalçadan yapılan iğneler kasıyor beni. Birde çok olumsuz şeyler okudum, bir yerde okudum hast. Giderken avuç içimde ısıttım iyice ilacı ve hemşireye rica ettim yavaş yapar mısın diye iğne yapılırken hiiiç hissetmedim. Yarın nasıl olur bacağım bilmiyorum ama şuan gayet iyiyim çıkınca yürü ve dokunma dediler dokunmadım yürüdüm şişlikte yok çok şükür. Belki benim gibi tedirgin olanlar vardır söylemek istedim
Kötü olursan öutlaka doktoruna söyle canım benimkide ateşin falan çukarsa haberimix olsun demişti. Ağrı şişlik oluyor ama benim hareketlerim bile kısıtlanmıştı adet olana kadar. Olunca geçiyorKızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bi şişlik var karnım mideme kadar şişti çok rahatsız edici doktora söyledim kötü olursan gel dedi ama sizin önerebilceğiniz birsey var mı bu normal mi
ne düşünürsen başına o gelir, o yüzden hep olumlu düşünmek lazımBen pimprikliyim1000de 1 kiside yan etki gorulurya hani o 1 kisi benim iste.pp
Allah kolaylığını versin inşallah canım bende olumsuz şeyler yazıldığı için stres olmuştum bugün biraz etrafı ağrıyor ama çok değil o kadar olsun artıkBende dün ilk iğnemi oldum. Dün biraz yandı ama bu gün hemşire yavaş yavaş yaptı yanma olmadı.yarın 2 doz tek seferdeye çıkıyor ve 12. Haftaya kadar devam edecekmiş
Ya bi korktum şuan iyiyim kuzu ama o nasıl bi şişkinlikKötü olursan öutlaka doktoruna söyle canım benimkide ateşin falan çukarsa haberimix olsun demişti. Ağrı şişlik oluyor ama benim hareketlerim bile kısıtlanmıştı adet olana kadar. Olunca geçiyor
Bol bol bol yürümelisin yoksa çok zor geçer tek çare yürüyüşKızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bi şişlik var karnım mideme kadar şişti çok rahatsız edici doktora söyledim kötü olursan gel dedi ama sizin önerebilceğiniz birsey var mı bu normal mi
Teşekkür ederim canım evin içince yürüyorum suan bir de bol su şifa olsun inşallahBol bol bol yürümelisin yoksa çok zor geçer tek çare yürüyüş
Amin İnşallah.inşallah herşey yolunda çok gider ve embriyolarımız bize sağlıkla tutunurAllah kolaylığını versin inşallah canım bende olumsuz şeyler yazıldığı için stres olmuştum bugün biraz etrafı ağrıyor ama çok değil o kadar olsun artıkBenimde transferim 10 aralıkta aynı günüz
canım bende oyleydım, şişlik,gaz çok fenaydı .Kızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bi şişlik var karnım mideme kadar şişti çok rahatsız edici doktora söyledim kötü olursan gel dedi ama sizin önerebilceğiniz birsey var mı bu normal mi
Ben de pkosum kendiliğinden oldu benim sonraki adet içinde hatırlayabilir son adet düzensizliğini ama opudan sonra oluyo kendiliğindenYa bi korktum şuan iyiyim kuzu ama o nasıl bi şişkinlikinşallah geçer ozaman Kuzum sendede pcos vardı benim adetim düzensiz şimdi ben kendiliğinden olucam mı bu toplamadan sonra sen olmusmuydun
Aynen yakipteyim geçicek inşallahcanım bende oyleydım, şişlik,gaz çok fenaydı .
sen takıp et devam ederse doktoruna görün mutlaka ...
yumoşlar nasılmış bu arada ?
Ne kadar sonra oldugunu hatrlıyor musun canımBen de pkosum kendiliğinden oldu benim sonraki adet içinde hatırlayabilir son adet düzensizliğini ama opudan sonra oluyo kendiliğinden
Tabi pazartesi opu cumartesi adet oldumNe kadar sonra oldugunu hatrlıyor musun canım
İnşallah bende kendiliğinden olurum canım normalde hiç kendiliğinden olmamTabi pazartesi opu cumartesi adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?