• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hepimiz için 🙏🏻 Valla bir tırsmadım değil, ama tabii ikisinin tutmama olasılığı var birinden biri tutar düşüncesi yada ikisinin tutma düşüncesi yani benimde kafam çok karışmıştı. Dr başarı şansı için iki diyor ama bana bırakıyor. Bende 29 yaşındayım bizim sperm faktörümüz olduğu için hiç gebe kalmadım o duyguyu yaşamadım inan tutsunda sağlıklısı hayırlısı olsun diyoruz artık olursa ikiz başım gözüm üstüne rabbim böyle nasip etti derim çünkü iki senedir çok ağladım çok yalvardım sonunda bu duruma gelebildiğim için şükrediyorum en azından sil baştan olmadı tedavimiz her şeyi düşününce mantıklı olan iki öyle deneyelim dedik dr güveniyorum olmazsa da bir tane daha var onu deneriz dedik kısmet inşallah gerek k

Ben yumurta toplamadan sonra ilk adetimle birlikte cyclo progyneva diye bir ilaca başladım sonra zoladex iğne yaptım. İkinci adetimle birlikte doktora gittim ama rahim duvarı çok kalın daha bişey atılmamış dedi tam anlamadım. Cmtsi bir daha gittim, adetimin 5.günü estrofem’e başlamış oldum. Şuan için günde 2 kez, sonra 3 kez, sonra günde 4 tane alacak şekilde doz ayarlaması yapmışlar. Benim doktorum illa 2 adetim geçmesini bekliyor ve 2 ayda da ilaç kullandırıyor. Bülent tıraşa gidiyorum bu arada. Başka giden var mı? ☺️
2.adette rahmin dinleniyor sen dinlenuyosun ondan cnm bende 2 adet bekledim.

Hahah canım bende öyleyimdir inan kaç gündür bir iğneyi düşüne düşüne karnıma ağrılar girdi korkuyorum da göbekten olsa tamam da kalça zor bana 🤭 ısıt ama unutma
Tamam cnm igneyi mi igne olunacak yeri mi.isitacagiz

Tamam cnm igneyi mi igne olunacak yeri mi.isitacagiz
İlacın olduğu tüp varya onu yaptırmaya giderken elinde epey ısıt ben hemşireyi beklerken bile avucumda ısıtıyordum korkudan 🤭😬 iğne olduktan sonra dokunma yürü açılsın ilaç ben öyle yaptım bugün şişme ağrı yok canım hafif sızı gibi var oda olsun artık diyorum🤭

İlacın olduğu tüp varya onu yaptırmaya giderken elinde epey ısıt ben hemşireyi beklerken bile avucumda ısıtıyordum korkudan 🤭😬 iğne olduktan sonra dokunma yürü açılsın ilaç ben öyle yaptım bugün şişme ağrı yok canım hafif sızı gibi var oda olsun artık diyorum🤭
Sukur atlatmissin cnm tamam oyle yaparim bende sagolasin

Bu hafta ctesi transfer olacak canım bugün iğnelere başlıyorum
Ayy hadi hayırlısı olsun.. umarım pozitif sonuç alırsın bu uğraşlara🥰
Ben iyiyim dedim ama tüm günüm yoğun mide bulantısıyla geçti, artık akşam mecbur acile gitmek zorunda kaldım iki serumdan sonra bile devam etti. Bir türlü toparlayamıyorum, sonumuz hayrolsun

Yaa☺️ Cumartesi de benim transferim var canım peş peşe oluyoruz. Senin kaçıncı gün emb.? Benim 5.gün emb.
Güzel düşünelim olumsuzu çağırmayalım canım Rabbim büyüktür hayırlısı olsun hakkımızda
Merhabalar 10 aralik cumartesi benimde transferim var hakkimizda hayirlisi olsun insallah:)

Ayy hadi hayırlısı olsun.. umarım pozitif sonuç alırsın bu uğraşlara🥰
Ben iyiyim dedim ama tüm günüm yoğun mide bulantısıyla geçti, artık akşam mecbur acile gitmek zorunda kaldım iki serumdan sonra bile devam etti. Bir türlü toparlayamıyorum, sonumuz hayrolsun
Canım çok geçmiş olsun toparlarsın bir an önce inşallah🙏🏻 Seni baya kötü etkilemiş geçecek ama elbet biraz daha sabır canım

Eklentiler

• B63A0C30-326F-45B3-8EE9-4F33C14A0B4B.jpeg
    B63A0C30-326F-45B3-8EE9-4F33C14A0B4B.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 62497630-D8A6-4B56-A6C4-146D43B22E45.jpeg
    62497630-D8A6-4B56-A6C4-146D43B22E45.jpeg
    78,6 KB · Görüntüleme: 50
  • BE660E44-2218-4F99-9DB7-7D5D534C47C1.jpeg
    BE660E44-2218-4F99-9DB7-7D5D534C47C1.jpeg
    193,6 KB · Görüntüleme: 55
Canım benim bi önceki transferimde böyleydi 5.gün testim git gide koyulaşmşıtı😍 bak atıyorum bence hamilesin hayırlı oslun♥️♥️♥️
Evet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defa 😍 tesekkur ederim 🙃 bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorum
IMG20221206130744.jpg

Evet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defa 😍 tesekkur ederim 🙃 bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorumEki Görüntüle 3172445
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah🙏🏻🥰

Back