- 8 Kasım 2022
- 23
- 6
- 1
- 29
Hepimiz içinValla bir tırsmadım değil, ama tabii ikisinin tutmama olasılığı var birinden biri tutar düşüncesi yada ikisinin tutma düşüncesi yani benimde kafam çok karışmıştı. Dr başarı şansı için iki diyor ama bana bırakıyor. Bende 29 yaşındayım bizim sperm faktörümüz olduğu için hiç gebe kalmadım o duyguyu yaşamadım inan tutsunda sağlıklısı hayırlısı olsun diyoruz artık olursa ikiz başım gözüm üstüne rabbim böyle nasip etti derim çünkü iki senedir çok ağladım çok yalvardım sonunda bu duruma gelebildiğim için şükrediyorum en azından sil baştan olmadı tedavimiz her şeyi düşününce mantıklı olan iki öyle deneyelim dedik dr güveniyorum olmazsa da bir tane daha var onu deneriz dedik kısmet inşallah gerek k
2.adette rahmin dinleniyor sen dinlenuyosun ondan cnm bende 2 adet bekledim.Ben yumurta toplamadan sonra ilk adetimle birlikte cyclo progyneva diye bir ilaca başladım sonra zoladex iğne yaptım. İkinci adetimle birlikte doktora gittim ama rahim duvarı çok kalın daha bişey atılmamış dedi tam anlamadım. Cmtsi bir daha gittim, adetimin 5.günü estrofem’e başlamış oldum. Şuan için günde 2 kez, sonra 3 kez, sonra günde 4 tane alacak şekilde doz ayarlaması yapmışlar. Benim doktorum illa 2 adetim geçmesini bekliyor ve 2 ayda da ilaç kullandırıyor. Bülent tıraşa gidiyorum bu arada. Başka giden var mı?
Ay valla çok kasılmıştım canım sende öyle ısıt elinde iyice bence rahat olmasını sağlıyor
Hahah canım bende öyleyimdir inan kaç gündür bir iğneyi düşüne düşüne karnıma ağrılar girdi korkuyorum da göbekten olsa tamam da kalça zor banaBen pimprikliyim1000de 1 kiside yan etki gorulurya hani o 1 kisi benim iste.pp
Tamam cnm igneyi mi igne olunacak yeri mi.isitacagizHahah canım bende öyleyimdir inan kaç gündür bir iğneyi düşüne düşüne karnıma ağrılar girdi korkuyorum da göbekten olsa tamam da kalça zor banaısıt ama unutma
Rica ederim kuzum ne demekTamam canım çok sağol eve yakın bir hastaneye gideceğim hemen gelir gelmez kolonyalarım
Anladım kuzum sen ne durumdasın regl oldun muHee tamam canım anladım. Ben bir ara kan sulandırıcı raporu çıkarmaya çalıştım olmadıda ondan sordum
İlacın olduğu tüp varya onu yaptırmaya giderken elinde epey ısıt ben hemşireyi beklerken bile avucumda ısıtıyordum korkudanTamam cnm igneyi mi igne olunacak yeri mi.isitacagiz
Sukur atlatmissin cnm tamam oyle yaparim bende sagolasinİlacın olduğu tüp varya onu yaptırmaya giderken elinde epey ısıt ben hemşireyi beklerken bile avucumda ısıtıyordum korkudaniğne olduktan sonra dokunma yürü açılsın ilaç ben öyle yaptım bugün şişme ağrı yok canım hafif sızı gibi var oda olsun artık diyorum
Ayy hadi hayırlısı olsun.. umarım pozitif sonuç alırsın bu uğraşlaraBu hafta ctesi transfer olacak canım bugün iğnelere başlıyorum
Merhabalar 10 aralik cumartesi benimde transferim var hakkimizda hayirlisi olsun insallah:)YaaCumartesi de benim transferim var canım peş peşe oluyoruz. Senin kaçıncı gün emb.? Benim 5.gün emb.
Güzel düşünelim olumsuzu çağırmayalım canım Rabbim büyüktür hayırlısı olsun hakkımızda
İlac kullanıyorum canım cuma bitcek ilac ama göğüslerim patlıcak gibi olduAnladım kuzum sen ne durumdasın regl oldun mu
Canım çok geçmiş olsun toparlarsın bir an önce inşallahAyy hadi hayırlısı olsun.. umarım pozitif sonuç alırsın bu uğraşlara
Ben iyiyim dedim ama tüm günüm yoğun mide bulantısıyla geçti, artık akşam mecbur acile gitmek zorunda kaldım iki serumdan sonra bile devam etti. Bir türlü toparlayamıyorum, sonumuz hayrolsun
Ayy ne güzelMerhabalar 10 aralik cumartesi benimde transferim var hakkimizda hayirlisi olsun insallah:)
Ayy ne güzelhayırlı güzel sonuçlarımız olur inşallah
Canım benim bi önceki transferimde böyleydi 5.gün testim git gide koyulaşmşıtıKizlar dayanamadim test yaptim gittikce koyulasn silik cizgi var yoksa yaniliyor muyumEki Görüntüle 3171517 Eki Görüntüle 3171515
İnşallahhh canım herkes alsın o güzel haberi herkesssBu başlıktan birçok pozitif haberi görmeyi umuyorum
Evet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defaCanım benim bi önceki transferimde böyleydi 5.gün testim git gide koyulaşmşıtıbak atıyorum bence hamilesin hayırlı oslun
Hayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahEvet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defatesekkur ederim bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorumEki Görüntüle 3172445
Tesekkur ederimHayırlı olsun canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?