• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Evet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defa 😍 tesekkur ederim 🙃 bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorumEki Görüntüle 3172445
Hayırlı olsun canimm, inşallah sağlıkla ilerler☺️

Kızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bi şişlik var karnım mideme kadar şişti çok rahatsız edici doktora söyledim kötü olursan gel dedi ama sizin önerebilceğiniz birsey var mı bu normal mi 🥹

Kızlar bu arada ilk progestan iğnesini oldum acayip stres olmuştum kalçadan yapılan iğneler kasıyor beni. Birde çok olumsuz şeyler okudum, bir yerde okudum hast. Giderken avuç içimde ısıttım iyice ilacı ve hemşireye rica ettim yavaş yapar mısın diye iğne yapılırken hiiiç hissetmedim. Yarın nasıl olur bacağım bilmiyorum ama şuan gayet iyiyim çıkınca yürü ve dokunma dediler dokunmadım yürüdüm şişlikte yok çok şükür. Belki benim gibi tedirgin olanlar vardır söylemek istedim☺️🌸
Bende dün ilk iğnemi oldum. Dün biraz yandı ama bu gün hemşire yavaş yavaş yaptı yanma olmadı.yarın 2 doz tek seferdeye çıkıyor ve 12. Haftaya kadar devam edecekmiş

Kızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bi şişlik var karnım mideme kadar şişti çok rahatsız edici doktora söyledim kötü olursan gel dedi ama sizin önerebilceğiniz birsey var mı bu normal mi 🥹
Kötü olursan öutlaka doktoruna söyle canım benimkide ateşin falan çukarsa haberimix olsun demişti. Ağrı şişlik oluyor ama benim hareketlerim bile kısıtlanmıştı adet olana kadar. Olunca geçiyor ☺️

Bende dün ilk iğnemi oldum. Dün biraz yandı ama bu gün hemşire yavaş yavaş yaptı yanma olmadı.yarın 2 doz tek seferdeye çıkıyor ve 12. Haftaya kadar devam edecekmiş
Allah kolaylığını versin inşallah canım bende olumsuz şeyler yazıldığı için stres olmuştum bugün biraz etrafı ağrıyor ama çok değil o kadar olsun artık🤭 Benimde transferim 10 aralıkta aynı günüz🥰

kızlar bende adet oldum mu olmadım mı belli değil , iki gündür çok koyu renk kanamam var Yasmin sonrası genelde böyle oluyor benim kanamamı azaltıyor , sancım da var aslında ama yataklara düşürmüyor ( normalde ilk 3 gün yatak döşek yatarım sancıdan) yarın kontrole gidecem adet oldum varsayıyorum kendimi 🙄

Kötü olursan öutlaka doktoruna söyle canım benimkide ateşin falan çukarsa haberimix olsun demişti. Ağrı şişlik oluyor ama benim hareketlerim bile kısıtlanmıştı adet olana kadar. Olunca geçiyor ☺️
Ya bi korktum şuan iyiyim kuzu ama o nasıl bi şişkinlik 🥹 inşallah geçer ozaman 🙏🏻 Kuzum sendede pcos vardı benim adetim düzensiz şimdi ben kendiliğinden olucam mı bu toplamadan sonra sen olmusmuydun

Bol bol bol yürümelisin yoksa çok zor geçer tek çare yürüyüş

Allah kolaylığını versin inşallah canım bende olumsuz şeyler yazıldığı için stres olmuştum bugün biraz etrafı ağrıyor ama çok değil o kadar olsun artık🤭 Benimde transferim 10 aralıkta aynı günüz🥰
Amin İnşallah.inşallah herşey yolunda çok gider ve embriyolarımız bize sağlıkla tutunur🙏🏻 sonrasındada sağlıkla kucağımıza alabiliriz.

canım bende oyleydım, şişlik,gaz çok fenaydı .
sen takıp et devam ederse doktoruna görün mutlaka ...
yumoşlar nasılmış bu arada ? :KK37:

Kızlar Merhaba, Ben de gonalf kullanmaya başladım. 4. günüm. Aralık ayı içerisinde mi olurum transferi acaba? Çok heyecanlıyım. Süreci pek bilmiyorum ilk denemem :)

Ya bi korktum şuan iyiyim kuzu ama o nasıl bi şişkinlik 🥹 inşallah geçer ozaman 🙏🏻 Kuzum sendede pcos vardı benim adetim düzensiz şimdi ben kendiliğinden olucam mı bu toplamadan sonra sen olmusmuydun
Ben de pkosum kendiliğinden oldu benim sonraki adet içinde hatırlayabilir son adet düzensizliğini ama opudan sonra oluyo kendiliğinden

canım bende oyleydım, şişlik,gaz çok fenaydı .
sen takıp et devam ederse doktoruna görün mutlaka ...
yumoşlar nasılmış bu arada ? :KK37:
Aynen yakipteyim geçicek inşallah 🙏🏻 Canım 24 yumurtadan 12si sağlammış o 12 den 9 tanesi döllenmiş bakalım perşembe günü tekrar arıyacaklar Allah hayırlısı nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻

Back