Evet evet canım 5 6 gün sonra olmuştum hatta toplamadan. Sende olursun hiç merak etmeYa bi korktum şuan iyiyim kuzu ama o nasıl bi şişkinlikinşallah geçer ozaman Kuzum sendede pcos vardı benim adetim düzensiz şimdi ben kendiliğinden olucam mı bu toplamadan sonra sen olmusmuydun
Bende aynı durumdayım ne yazdı sizeİlac kullanıyorum canım cuma bitcek ilac ama göğüslerim patlıcak gibi oldubakalım bu ilaç işe yarıcakmı
Ben ilk tarlusal kullandım. Ona rağmen olmadım. İlaç bitiminin 14. Gün muayeneye gittim yumurta kist olmuş ondan sökülmemiş dedi doktor duphaston verdi şimdide onu kullanıyorumBende aynı durumdayım ne yazdı size
İnşallah canım 9 tane döllenmiş yumurta oldupunu öğrendim bugün 3. Günü arıcaklar bakalım inşallah kalitelilerdir ve 3. 5. Günü görürlerEvet evet canım 5 6 gün sonra olmuştum hatta toplamadan. Sende olursun hiç merak etme
Ben gittim dün tekrar kist yok rahim kalınlığı normal herşey normal tekrar tarlusal verdi sabah akşam kullan dedi bekliyoruz diye mi anlamadimBen ilk tarlusal kullandım. Ona rağmen olmadım. İlaç bitiminin 14. Gün muayeneye gittim yumurta kist olmuş ondan sökülmemiş dedi doktor duphaston verdi şimdide onu kullanıyorum
Görürler canım hiç stres etme bol bol dua et inşallah çok güzel bir sayıyla gelicrkİnşallah canım 9 tane döllenmiş yumurta oldupunu öğrendim bugün 3. Günü arıcaklar bakalım inşallah kalitelilerdir ve 3. 5. Günü görürler
Bende anlamadım normalde de ben düzensizim ilaçsız biraz zor adet olurum ama tarlusalla herzaman olurdum. Bu sefer çok değişik oldu. Sen tedaviyemi başlıcaksın transfermi bekliyorsunBen gittim dün tekrar kist yok rahim kalınlığı normal herşey normal tekrar tarlusal verdi sabah akşam kullan dedi bekliyoruz diye mi anlamadim
Dondurulmuş 2. transfer olcak isallah adet olrsakBende anlamadım normalde de ben düzensizim ilaçsız biraz zor adet olurum ama tarlusalla herzaman olurdum. Bu sefer çok değişik oldu. Sen tedaviyemi başlıcaksın transfermi bekliyorsun
Cuma bitiyor benim ilaç. Aşırı göğüsler hassaslaştı. İnşallah bu defa işe yararda oluruzDondurulmuş 2. transfer olcak isallah adet olrsak
Bol bol protein alabilirsinz adet olunca inerKızlar dün yumurtalarım toplanmıştı bugün bi şişlik var karnım mideme kadar şişti çok rahatsız edici doktora söyledim kötü olursan gel dedi ama sizin önerebilceğiniz birsey var mı bu normal mi
Amin kuzummAynen yakipteyim geçicek inşallahCanım 24 yumurtadan 12si sağlammış o 12 den 9 tanesi döllenmiş bakalım perşembe günü tekrar arıyacaklar Allah hayırlısı nasip etsin inşallah
Amin inşallah canımGörürler canım hiç stres etme bol bol dua et inşallah çok güzel bir sayıyla gelicrk
Aminn inşallah canım yaAmin kuzumm
Hadi inşallah hepsi beşinci güne ulaşsınsana evlat olsun
Canım hayırlı olsun allah kucana almayıda nasip etsin benimde bu gün 4. Günüm yapsap çıkarmıki acaba benim karnım cok şişiyor acaba neden oluyor bu bir belirtimi ki sizin belirtiniz varmıydıEvet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defatesekkur ederim bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorumEki Görüntüle 3172445
Evet aynen oyle hep dusunduklerim gelirne düşünürsen başına o gelir, o yüzden hep olumlu düşünmek lazım
4.gun erken bence bende yapsaydim 4.gun cikmazdi buyuk mutlak. Belirti olarak kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende ilk tedavimde kasik agrim ilk iki gun tek vardi bunda devam edince suphelendim. 4.gunden itibaren de gogus kenarlarim dokununca agrimaya basladi ve bir an ates basmasi geliyorduCanım hayırlı olsun allah kucana almayıda nasip etsin benimde bu gün 4. Günüm yapsap çıkarmıki acaba benim karnım cok şişiyor acaba neden oluyor bu bir belirtimi ki sizin belirtiniz varmıydı
Ben de hiç olmam ilkinde hemen oldum ilaçlardan dolayı sanırım. İkincisini olmadım ama Dr ona göre ilaç verir sen soyleİnşallah bende kendiliğinden olurum canım normalde hiç kendiliğinden olmam
Yasmin niye kullandin cnm benimde oyle olmustu sonradan söküldü bi goster doktorakızlar bende adet oldum mu olmadım mı belli değil , iki gündür çok koyu renk kanamam var Yasmin sonrası genelde böyle oluyor benim kanamamı azaltıyor , sancım da var aslında ama yataklara düşürmüyor ( normalde ilk 3 gün yatak döşek yatarım sancıdan) yarın kontrole gidecem adet oldum varsayıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?