• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

4.gun erken bence bende yapsaydim 4.gun cikmazdi buyuk mutlak. Belirti olarak kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende ilk tedavimde kasik agrim ilk iki gun tek vardi bunda devam edince suphelendim. 4.gunden itibaren de gogus kenarlarim dokununca agrimaya basladi ve bir an ates basmasi geliyordu
Benimde aniden bir ateş basması oluyor sonra bir üşüme ayklarım karda kalmış gibi bazen başkada bir belirti yok birde cok terliyorum

Ayy kizlar bu is ne stresliymis hep okuyordum burda ama yaşayınca cok farkli oluyomus 5. gun taze transfer oldum ben 8. gun beta 7.20 12.gun 76.3 cikti doktorlar kesin konusmuyor ne hissedecegimi sasirdim yarin bi test daha vereceğim dua edin lutfen 🥲
Çok güzel inşallah yükselmiştir beklenen oranda. İlk mi?

Ne için? transferden bi gun once benden progesteron testi istediler sadece
Benim de transfer öncesi tekrar bakılacak ta onu merak ettim ilaç dozunu felan ayarlamak için heralde benim bu üçüncü transfer olacak ama herşeyi unutmuş gibiyim geçen cuma günü de kana bakilmisti ona göre ilaç başlamıştı doktorum bakalım inşallah bir aksilik çıkmaz ya şimdide bunu dert ettim kendime 😕

Back