• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Ya bi korktum şuan iyiyim kuzu ama o nasıl bi şişkinlik 🥹 inşallah geçer ozaman 🙏🏻 Kuzum sendede pcos vardı benim adetim düzensiz şimdi ben kendiliğinden olucam mı bu toplamadan sonra sen olmusmuydun
Evet evet canım 5 6 gün sonra olmuştum hatta toplamadan. Sende olursun hiç merak etme

Bende aynı durumdayım ne yazdı size
Ben ilk tarlusal kullandım. Ona rağmen olmadım. İlaç bitiminin 14. Gün muayeneye gittim yumurta kist olmuş ondan sökülmemiş dedi doktor duphaston verdi şimdide onu kullanıyorum

Ben ilk tarlusal kullandım. Ona rağmen olmadım. İlaç bitiminin 14. Gün muayeneye gittim yumurta kist olmuş ondan sökülmemiş dedi doktor duphaston verdi şimdide onu kullanıyorum
Ben gittim dün tekrar kist yok rahim kalınlığı normal herşey normal tekrar tarlusal verdi sabah akşam kullan dedi bekliyoruz diye mi anlamadim🤔🤔

İnşallah canım 9 tane döllenmiş yumurta oldupunu öğrendim bugün 3. Günü arıcaklar bakalım inşallah kalitelilerdir ve 3. 5. Günü görürler 🥹
Görürler canım hiç stres etme bol bol dua et inşallah çok güzel bir sayıyla gelicrk 🥰

Ben gittim dün tekrar kist yok rahim kalınlığı normal herşey normal tekrar tarlusal verdi sabah akşam kullan dedi bekliyoruz diye mi anlamadim🤔🤔
Bende anlamadım normalde de ben düzensizim ilaçsız biraz zor adet olurum ama tarlusalla herzaman olurdum. Bu sefer çok değişik oldu. Sen tedaviyemi başlıcaksın transfermi bekliyorsun

Aynen yakipteyim geçicek inşallah 🙏🏻 Canım 24 yumurtadan 12si sağlammış o 12 den 9 tanesi döllenmiş bakalım perşembe günü tekrar arıyacaklar Allah hayırlısı nasip etsin inşallah 🥹🤲🏻
Amin kuzumm❤️🌼
Hadi inşallah hepsi beşinci güne ulaşsın 🌺🐣 sana evlat olsun

Evet sanirim gercekten pozitifi gordum 2.5yil sonunda ilk defa 😍 tesekkur ederim 🙃 bugun 6.gun testi tekrarladim sizinki gibi koyulaşmiş fakat cok siddetli baş agrim var geceden beri dinmedi cok kotuyum yarin kan vermeyi dusunuyorumEki Görüntüle 3172445
Canım hayırlı olsun allah kucana almayıda nasip etsin benimde bu gün 4. Günüm yapsap çıkarmıki acaba benim karnım cok şişiyor acaba neden oluyor bu bir belirtimi ki sizin belirtiniz varmıydı

Canım hayırlı olsun allah kucana almayıda nasip etsin benimde bu gün 4. Günüm yapsap çıkarmıki acaba benim karnım cok şişiyor acaba neden oluyor bu bir belirtimi ki sizin belirtiniz varmıydı
4.gun erken bence bende yapsaydim 4.gun cikmazdi buyuk mutlak. Belirti olarak kasik agrisi ve bel agrisi oldu bende ilk tedavimde kasik agrim ilk iki gun tek vardi bunda devam edince suphelendim. 4.gunden itibaren de gogus kenarlarim dokununca agrimaya basladi ve bir an ates basmasi geliyordu

kızlar bende adet oldum mu olmadım mı belli değil , iki gündür çok koyu renk kanamam var Yasmin sonrası genelde böyle oluyor benim kanamamı azaltıyor , sancım da var aslında ama yataklara düşürmüyor ( normalde ilk 3 gün yatak döşek yatarım sancıdan) yarın kontrole gidecem adet oldum varsayıyorum kendimi 🙄
Yasmin niye kullandin cnm benimde oyle olmustu sonradan söküldü bi goster doktora

Back