2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Çok şükür canım dün kaç görünüyor du haftalık olarak

8 haftaya kadar netleşiyormus ve cihazdan cihaza fark ediyormuş
Aynen olcumler farklı oluyor çünkü cihazlar farklı mesela ileriki zamanlarda kilosu vs cikcak atıyorum 2.100 ama başka yerde 2500 çıkabilir ultrason arası farklar olabiliyor. Kanda da mesela hep aynı yere yaptırın farklılık olmasın denir o yüzden için rahat olsun saglikliysa seninle olsun

İnşallah canım ya ben dünya kadar test yaptım hiç böyle çıkmamıştı daha önce umarım vardir
Bende şimdiye kadar çok idrar testi yaptım hem negatif gördüğüm için hiç sevmiyorum idrar testini , inşallah hamilesindir canım ki test onu gösteriyor , benimde arkadaşım hamileyken erken test yaptı ve böyle hafif çizgi çıktı

Kesinlikle başka bir doktora git hiç stres yapma işi gücü boşver

3 senede bende bir o kadar negatif gördüm ki hiç pozitif görmemiştim pazartesi test günüm o zamana kadar beklicem umarım vardir rabbim dileyen isteyen bu yoldaki herkese nasip etsin günlerdir rüyamda bile negatif goruyodum çok umutsuzdum ama bugün kasığım çok farklı ağrıyo sanki ben burdayım diyo

Benim de bugün 4. Günüm. 5. 6. Günde pozitif görenler varmış idrarda ama ben korkuyorum sanırım yapamıycam 11 i test günüm. O zaman yapmayı düşünüyorum. Bi belirtimde yok hayırlısı hepimiz için iyi olue sonuç inşallah

İlk defa yaşıyorum ben hiç böyle düşünmemiştim çok zor

Ömür gitti ömrümden doktor çok önemli tavrı çok önemli zaten aklım çıkıyor kese bebeği atmaz inşallah ne demek
İnsan böyle şeyler duyunca çok etkileniyor maalesef ama kötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla ilerleyecek moralinizi bozmayın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

İnşallah oradadır bebeğin ben bu gün bhcg yine verdim transferden sonra 8 gün 441 çıktı , çift embriyo transfer olmuştu , inşallah ikiside tutmuş çünkü 8 güne 441 yüksek geliyor bana

Normal gebelik gibi son regl tarihinin ilk günü almıyor musun?

Canım benim çok sevindim aynı dr devam et yorumlaması daha doğru olur Şimdi artık rahat nefes al ve dinlen yorma kendini bebişin seninle artık onu düşün üzülme stres yapma rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin az önce yine diyordum aklıma geldin inşallah güzel haber alır diye okudum sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…