2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kuzum son âdet tarihi ve transfer tarihi ne embriyo günü bide

Canım dün dr gittim son adet tarihime göre hesapladılar uyumlu çıkmıştı keselerde çok şükür

Bı doktorun paylaşımında görmüştüm 5. Gun embrıyosu ıse transfer tarıhınden 19 gun gerıye gıdınce o tarıhı adetın ılk günü sayıyoruz demıstı.eger 3. Gun embrıyosu ıse 17 gun gerıye sayınca o günü adetın ılk günü sayıp hesaplama yapabılırsınız

Canım moralini bozma zaten 3 gün falan fark çıkması normal karşılanıyor. O büyüdükce kapatıcak arayı. Bazı doktorda yani insanın moralini bozmaktan hiç çekinmiyor. Sen dinleme duyma onu yat dinlen hiçbirşey olmayacak

rabbim kavuştursun inşallah bu defa canım daha fazla uğraşmadan son denemen olsun

transferden sonra sürekli adet olucak gibi karın ağrısı ve kasık ağrısı var Bende. İyi bi şey mi kötü bi şey mi, beklemek çok zormuş gerçekten sürekli olumsuz düşüncelere kapılıyor insan Allah tüm bekleyenlere güç versin

Kuzum son âdet tarihi ve transfer tarihi ne embriyo günü bide

berrybloom kızlar bende böyle biliyordum son adet tarihim 1 Aralık transfer tarifim 19 Aralık benimde adet tarihimle uyumlu çıkıyordu sanırım dün gittiğim doktor sanırım bilemedi. 19 gün geri sayinca da 1 Aralık oluyor

İnşallah canım benim bugün de başka doktora gittim dünkü doktoru söylemedim kese var çok güzel sağlıklı 5+3 görünüyor daha bebek görünmez dedi bende hocam dün kalp atışını dinledim doktor bana kesenin küçük olduğunu bebeği atabilecegini söyledi dedim oda neye dayanarak söylemiş kesenin şekli çok güzel haftaya gel bir daha bakalım ama çok şaşırdım bu kadar küçük bebeğin kalp atışını nasıl duydunuz dedi dünkü ultrasonu gösterdim bence bir sorun yok dedi her cihaz farklı ölçüyor demekki bundan sonra dinleneceğim bende

Arada bi batma oluyor bende de kasıklarda. Bel ağrım da var ayrıca. İnşallah hayra alamettir

Banada karından baktı 5+0 dedi vajinal baktı 5+6 dedi bugün başka doktor vajinal baktı 5+3 dedi ben dün 6+1 dim kese 20mm olması gerekirken 10 mm dedi bugünkü 8.6 mm ölçmüş

Yaaa iyi ki gitmişsin başka doktora canım. Gerçekten doğru doktora denk gelmek çok önemli. Benim doktor da kanama görünce ilaç yazacakti doktorun herşeyi yazmış sana dedi. Progesteron kanama için yazılıyormus. İnşallah şu kritik zamanları sağlıkla atlatiriz

Banada karından baktı 5+0 dedi vajinal baktı 5+6 dedi bugün başka doktor vajinal baktı 5+3 dedi ben dün 6+1 dim kese 20mm olması gerekirken 10 mm dedi bugünkü 8.6 mm ölçmüş
Ne kadar da değişik olcmusler Allah Allah zamanla netleşiyor mu acaba

İns
İnşallah canım benim gerçekten kendi doktorum yolunda herşey dedi dayanamadım bugün Zeynep Kamile gittim doktor çok güzel kesen 5+3 görünüyor bebek daha görünmez dedi masadan inince hocam bebeği gördüm kalp atışını duydum ama doktor kese küçük bebeği atabilir dedi dedim çok şaşırdı dünkü ultrasona baktı bir hafta sonra gel kesin birşey söyleyelim ama şuan çok iyi herşey dedi içim rahatladı biraz demekki hepsi farklı ölçüyor

Progestan hormonu bebeği besler ilk 3 ay çok önemli dediler aksatmadan alıyorum bende sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kendi klinigim ve Zeynep Kamile devam edeceğim yolu bir buçuk saat kadar sürüyor ama en azından güveniyorum bakalım ne olacak sağlıkla alalım inşallah

Evet canım kesinlikle cihazlar falan fark ediyor. İçin rahat olsun haftaya çok güzel gecicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…