- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
İnşallah vardır canım benim de sabah kasığımın sağı baya 1 dk boyunca battı durdu.Ya gerçekten var mı çok korkuyorum ve bugün ilk defa kasığım bu kadar belli edecek şekilde ağrıyo
Kuzum son âdet tarihi ve transfer tarihi ne embriyo günü bideKızlar tüp Bebek gebelik hesaplamasin8 nasıl yapıyorsunuz. Dün gittiğim doktor 4+1 diye hesapladı ölçüm yapılmadı henüz internette yapıyorum 5+2 oluyor transfer olduğum yeri aradım 5+5 dediler kafam karisti
Canım dün dr gittim son adet tarihime göre hesapladılar uyumlu çıkmıştı keselerde çok şükürKızlar tüp Bebek gebelik hesaplamasin8 nasıl yapıyorsunuz. Dün gittiğim doktor 4+1 diye hesapladı ölçüm yapılmadı henüz internette yapıyorum 5+2 oluyor transfer olduğum yeri aradım 5+5 dediler kafam karisti
Bı doktorun paylaşımında görmüştüm 5. Gun embrıyosu ıse transfer tarıhınden 19 gun gerıye gıdınce o tarıhı adetın ılk günü sayıyoruz demıstı.eger 3. Gun embrıyosu ıse 17 gun gerıye sayınca o günü adetın ılk günü sayıp hesaplama yapabılırsınızKızlar tüp Bebek gebelik hesaplamasin8 nasıl yapıyorsunuz. Dün gittiğim doktor 4+1 diye hesapladı ölçüm yapılmadı henüz internette yapıyorum 5+2 oluyor transfer olduğum yeri aradım 5+5 dediler kafam karisti
Canım moralini bozma zaten 3 gün falan fark çıkması normal karşılanıyor. O büyüdükce kapatıcak arayı. Bazı doktorda yani insanın moralini bozmaktan hiç çekinmiyor. Sen dinleme duyma onu yat dinlen hiçbirşey olmayacakKızlar iyi geceler içim içimi yiyor bir gruba daha yazdım sagolsunlar güzel şeyler yazdılar ama düşünmekten stres oluyorum kendimi temizliğe düzene vurmak istiyorum ama doktor rapor verdi bir hafta dinlen dedi işe de gidemiyorumbugün ilk kontrole gittim önce göbekten baktı ve kese var bebek yok kese 5 haftalık dedi bende beta HCG 30 Aralık'ta 5353tü hocam dedim aşağıdan bakın bakalım dedi bebeği gördüm hemen evet bebek var am 5+6 görünüyor şuan hmm kesesi olması gerekenden küçük dur bı kalp atışını duyacak mıyız sonra ben görüyorum bakalım dışarı gelecek mi dedi çok şükür duydum sesini eşime dinletemedim kalp atışını duyana kadar kese boş bebek yok beynimde döndü içeriye geçtik ve bu defa kese küçük inşallah bebeği atmaz ilaçları ne kadar alıyorsun dedi olması gerektiği kadar alıyorsun kanaman olursa en üst doz bir ilaç var onu yaparız haftaya gel dedi kese 20mm olması gerekirken 10mmymis
Var canım gözün aydınEki Görüntüle 3187347 Kizlar bugün transferin 7.gunu dayanamadım test yaptım böyle çıktı yapar yapmaz var mı sizce
rabbim kavuştursun inşallah bu defa canım daha fazla uğraşmadan son denemen olsunKızlar hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun iyi temennileriniz için. Hepimizin sinavi bu dilerim sonu mutluluk olsun emeklerimizin karşılığı.Cookiie dondurulmus 6 embriyom daha var Allahin izniyle ile 3 defa daha deneyebilirim. D Denizasafhayalim canim sende stres yapma güzel şeyler düşün bak bebeğin seninle ve kalbi atıyor Rabbım ol derse oluyor içini ferah tut eminim güzel güzel ilerleyecek gebeliğin.
Kuzum son âdet tarihi ve transfer tarihi ne embriyo günü bide
Bı doktorun paylaşımında görmüştüm 5. Gun embrıyosu ıse transfer tarıhınden 19 gun gerıye gıdınce o tarıhı adetın ılk günü sayıyoruz demıstı.eger 3. Gun embrıyosu ıse 17 gun gerıye sayınca o günü adetın ılk günü sayıp hesaplama yapabılırsınız
İnşallah canım benim bugün de başka doktora gittim dünkü doktoru söylemedim kese var çok güzel sağlıklı 5+3 görünüyor daha bebek görünmez dedi bende hocam dün kalp atışını dinledim doktor bana kesenin küçük olduğunu bebeği atabilecegini söyledi dedim oda neye dayanarak söylemiş kesenin şekli çok güzel haftaya gel bir daha bakalım ama çok şaşırdım bu kadar küçük bebeğin kalp atışını nasıl duydunuz dedi dünkü ultrasonu gösterdim bence bir sorun yok dedi her cihaz farklı ölçüyor demekki bundan sonra dinleneceğim bendeMerhaba canım bende sana yazacaktım seninde dün kontrol vardı diye hatırlıyorum. İnşallah herşey yolundadır biraz dinlen rapor verdiyse yorma kendini l.canını sıkma benimde kese göründü yolk kesesi göründü bebek için erkenmis. Ama kanama gördü doktor çok dikkat etmen lazım dedi ayakta durma. Lazım hep oturman lazım dedi. Bugün de güne mide bulantisiyla başladım ama şiddetli şekilde hala geçmedi korktum bişey mi oluyor diye inşallah bebeklerimiz bize tutunur bol bol dua edelim
Arada bi batma oluyor bende de kasıklarda. Bel ağrım da var ayrıca. İnşallah hayra alamettirtransferden sonra sürekli adet olucak gibi karın ağrısı ve kasık ağrısı var Bende. İyi bi şey mi kötü bi şey mi, beklemek çok zormuş gerçekten sürekli olumsuz düşüncelere kapılıyor insan Allah tüm bekleyenlere güç versin
Banada karından baktı 5+0 dedi vajinal baktı 5+6 dedi bugün başka doktor vajinal baktı 5+3 dedi ben dün 6+1 dim kese 20mm olması gerekirken 10 mm dedi bugünkü 8.6 mm ölçmüşKızlar tüp Bebek gebelik hesaplamasin8 nasıl yapıyorsunuz. Dün gittiğim doktor 4+1 diye hesapladı ölçüm yapılmadı henüz internette yapıyorum 5+2 oluyor transfer olduğum yeri aradım 5+5 dediler kafam karisti
Yaaa iyi ki gitmişsin başka doktora canım. Gerçekten doğru doktora denk gelmek çok önemli. Benim doktor da kanama görünce ilaç yazacakti doktorun herşeyi yazmış sana dedi. Progesteron kanama için yazılıyormus. İnşallah şu kritik zamanları sağlıkla atlatirizİnşallah canım benim bugün de başka doktora gittim dünkü doktoru söylemedim kese var çok güzel sağlıklı 5+3 görünüyor daha bebek görünmez dedi bende hocam dün kalp atışını dinledim doktor bana kesenin küçük olduğunu bebeği atabilecegini söyledi dedim oda neye dayanarak söylemiş kesenin şekli çok güzel haftaya gel bir daha bakalım ama çok şaşırdım bu kadar küçük bebeğin kalp atışını nasıl duydunuz dedi dünkü ultrasonu gösterdim bence bir sorun yok dedi her cihaz farklı ölçüyor demekki bundan sonra dinleneceğim bende
Ne kadar da değişik olcmusler Allah Allah zamanla netleşiyor mu acabaBanada karından baktı 5+0 dedi vajinal baktı 5+6 dedi bugün başka doktor vajinal baktı 5+3 dedi ben dün 6+1 dim kese 20mm olması gerekirken 10 mm dedi bugünkü 8.6 mm ölçmüş
İnşallah canım benim gerçekten kendi doktorum yolunda herşey dedi dayanamadım bugün Zeynep Kamile gittim doktor çok güzel kesen 5+3 görünüyor bebek daha görünmez dedi masadan inince hocam bebeği gördüm kalp atışını duydum ama doktor kese küçük bebeği atabilir dedi dedim çok şaşırdı dünkü ultrasona baktı bir hafta sonra gel kesin birşey söyleyelim ama şuan çok iyi herşey dedi içim rahatladı biraz demekki hepsi farklı ölçüyorCanım moralini bozma zaten 3 gün falan fark çıkması normal karşılanıyor. O büyüdükce kapatıcak arayı. Bazı doktorda yani insanın moralini bozmaktan hiç çekinmiyor. Sen dinleme duyma onu yat dinlen hiçbirşey olmayacak
Progestan hormonu bebeği besler ilk 3 ay çok önemli dediler aksatmadan alıyorum bende sağlıkla alalım inşallah bebeklerimizi kendi klinigim ve Zeynep Kamile devam edeceğim yolu bir buçuk saat kadar sürüyor ama en azından güveniyorum bakalım ne olacak sağlıkla alalım inşallahYaaa iyi ki gitmişsin başka doktora canım. Gerçekten doğru doktora denk gelmek çok önemli. Benim doktor da kanama görünce ilaç yazacakti doktorun herşeyi yazmış sana dedi. Progesteron kanama için yazılıyormus. İnşallah şu kritik zamanları sağlıkla atlatiriz
İnşallah vardır canım ya çok sağol rabbim herkese nasıp etsin hayırlısıyla olsun seninde transferinVar canım gözün aydın
8 haftaya kadar netleşiyormus ve cihazdan cihaza fark ediyormuşNe kadar da değişik olcmusler Allah Allah zamanla netleşiyor mu acaba
İnşallah canım ya ben dünya kadar test yaptım hiç böyle çıkmamıştı daha önce umarım vardirHiç idrar testi yapmadım ama var sanki hafif çizgi var , inşallah pozitiftir
Evet canım kesinlikle cihazlar falan fark ediyor. İçin rahat olsun haftaya çok güzel gecicek inşallahİns
İnşallah canım benim gerçekten kendi doktorum yolunda herşey dedi dayanamadım bugün Zeynep Kamile gittim doktor çok güzel kesen 5+3 görünüyor bebek daha görünmez dedi masadan inince hocam bebeği gördüm kalp atışını duydum ama doktor kese küçük bebeği atabilir dedi dedim çok şaşırdı dünkü ultrasona baktı bir hafta sonra gel kesin birşey söyleyelim ama şuan çok iyi herşey dedi içim rahatladı biraz demekki hepsi farklı ölçüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?