• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Hanımlar kontrole gidenlerin doktorlari hep 5+3 5+5 biseyler söylemiş, ben karindan da muayene oldum vajinal de, kese de gördüm, kalp atışı da duydum 2 ayri doktora gittim ayni hastanede kimse bana keseye gore şu haftaliksin bu haftaliksin demedi, kanamam oldu kimse bana kanama alanı var bilmem ne demedi, kanama alanı tabirini de kk.da duydum, birtek doktorum kalp atışı olmasi gerektigi gibi dedi
Keseyle ilgili hiç yorum yapmamışlar demekki olması gerektiği gibi hiç takma bende keşke banada söylemeseydi hiç birşey

İnşallah oradadır bebeğin 🤲🤲🥰🥰 ben bu gün bhcg yine verdim transferden sonra 8 gün 441 çıktı , çift embriyo transfer olmuştu , inşallah ikiside tutmuş çünkü 8 güne 441 yüksek geliyor bana
Çok güzel sağlıcakla gelsin inş🙏🏻 belirti falan var mıydı siz de ve kaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydi bi de🌸

Çok güzel sağlıcakla gelsin inş🙏🏻 belirti falan var mıydı siz de ve kaçıncı gün embriyosuydu taze transfer miydi bi de🌸
Çok teşekkür ederim,inşallah hepimiz bebeğimize sağlıkla kavuşuruz , Evet taze transfer 5 gün embriysu, belirti bel ağrım vardı , be ilk günden şimdiye kadar karnımın aşağısı arıyor ve çok sık tuvalete gidiyorum , gece 5 kere uyanıp tuvalete gidiyorum , göğüslerim benim ağrıyor çok hafif ama o belirti hesaplanmaz çünkü her ay adetten önce benim göğüslerim ağrırdı , sivilcede var geçen aylarki gibi ,

Evet bencede yüksek değerin gününe göre hayırlısı olsun inşallah ne zaman doktora gideceksin
İnşallah bakalım nasıl olacak, ayın 10 tekrar test vericem , bizimle ilgilenen hemşireyede yazdım iki embriyoda tuttu mu sordum , ola bilir dedi , bakalım hayırlısı , ayın 10 test verdikten sonra randevu verecek

Çok teşekkür ederim,inşallah hepimiz bebeğimize sağlıkla kavuşuruz , Evet taze transfer 5 gün embriysu, belirti bel ağrım vardı , be ilk günden şimdiye kadar karnımın aşağısı arıyor ve çok sık tuvalete gidiyorum , gece 5 kere uyanıp tuvalete gidiyorum , göğüslerim benim ağrıyor çok hafif ama o belirti hesaplanmaz çünkü her ay adetten önce benim göğüslerim ağrırdı , sivilcede var geçen aylarki gibi ,
Anladım teşekkürler inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler🙏🏻 benim de bugün kasığım batıyo baya bi. 7.günümdeyim

Yooo o manada soylemedim, farkli yapiyorlar diye. Hani devlet 1 hafta daha karantina zorunlu 1 haftadan once tekrar test yapmayız falan derse beklemek uzun diye, 2 gun sonra da ozelde yaptırirsiniz diye dedim. Hic bilmiyorum ki bu prosedurleri 😔 bir kere covid oldum onda da pcr yaptirmadim antijen yaptirdim o zaten kayitlara gecmiyor, sonra da kendim antijen testi aldim negatif cikana kadar kapattim kendimi eve (=
Valla bilmiyorum canım ya ne kadar üstüne gitsem ters gidiyor bitşeyker artık nolursa olsun modundayım napayum😒
Bende hiç olmadım şu 3 senede durdum durdum bu zamanı buldum 🤷🏼‍♀️

Yok vallahi yazmiyor, hani gorsem 5week 6day falan tamam da tarih saat ev3-10 tib0.0 mi 0.3 hastane adi falan baska da birsey yok
O zaman o şekilde vermemişler kağıdı canım

Eklentiler

• 16730073025641079559319628945960.jpg
    16730073025641079559319628945960.jpg
    108,8 KB · Görüntüleme: 43
İnşallah negatif çıkar çıkmazsa bir daha verirsiniz ama uzun sürüyormuş çıkması baya
araya haftasonu girdiğinden büyük olasılık ama pazarteaü pozitif çıkarsa birdaha veririim dediğin gibi 🤷🏼‍♀️

Back