• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Bı doktorun paylaşımında görmüştüm 5. Gun embrıyosu ıse transfer tarıhınden 19 gun gerıye gıdınce o tarıhı adetın ılk günü sayıyoruz demıstı.eger 3. Gun embrıyosu ıse 17 gun gerıye sayınca o günü adetın ılk günü sayıp hesaplama yapabılırsınız
Benim tam ortada cikti ne 17 gun ne 19 gün 🙈 18.güne denk geliyor son regl tarihim 🥰 1 gün 2 gün cok farketmez diye düşünüyorum 🥰

Son düzenleme:
Hanımlar kontrole gidenlerin doktorlari hep 5+3 5+5 biseyler söylemiş, ben karindan da muayene oldum vajinal de, kese de gördüm, kalp atışı da duydum 2 ayri doktora gittim ayni hastanede kimse bana keseye gore şu haftaliksin bu haftaliksin demedi, kanamam oldu kimse bana kanama alanı var bilmem ne demedi, kanama alanı tabirini de kk.da duydum, birtek doktorum kalp atışı olmasi gerektigi gibi dedi

Benim de bugün 4. Günüm. 5. 6. Günde pozitif görenler varmış idrarda ama ben korkuyorum sanırım yapamıycam 🙄🙄 11 i test günüm. O zaman yapmayı düşünüyorum. Bi belirtimde yok hayırlısı hepimiz için iyi olue sonuç inşallah 🙏🏻🙏🏻
Bende çok korkmuştum varsa çıkar dedim yaptım üstelik dediğin gibi benimde bir belirtim yoktu sadece bugün kasığım ağrıyo ondan önce hiç umudum da yoktu var olduğuna dair umudunuzu kaybetmeyin inşallah tutunmuştur bebisiniz 🤲🤲

Hanımlar kontrole gidenlerin doktorlari hep 5+3 5+5 biseyler söylemiş, ben karindan da muayene oldum vajinal de, kese de gördüm, kalp atışı da duydum 2 ayri doktora gittim ayni hastanede kimse bana keseye gore şu haftaliksin bu haftaliksin demedi, kanamam oldu kimse bana kanama alanı var bilmem ne demedi, kanama alanı tabirini de kk.da duydum, birtek doktorum kalp atışı olmasi gerektigi gibi dedi
Kanama alanı yanlış bilmiyorsam emin değilim kese etrafında bı bölge oluyor eğer onu görmediler de söylemezler. Dr demedi mi transfere göre şu kadar haftalık ama ultrasona göre bu kadarlık diye bir şey söylemediyse de takmayın kafaya bunları olumsuz bişey olsaydı söylerlerdi bı dahakine siz sorun hatta ultrason görüntüsü isteyin orda da yazar

Evet bencede yüksek değerin gününe göre hayırlısı olsun inşallah ne zaman doktora gideceksin
İnşallah oradadır bebeğin 🤲🤲🥰🥰 ben bu gün bhcg yine verdim transferden sonra 8 gün 441 çıktı , çift embriyo transfer olmuştu , inşallah ikiside tutmuş çünkü 8 güne 441 yüksek geliyor bana

Kanama alanı yanlış bilmiyorsam emin değilim kese etrafında bı bölge oluyor eğer onu görmediler de söylemezler. Dr demedi mi transfere göre şu kadar haftalık ama ultrasona göre bu kadarlık diye bir şey söylemediyse de takmayın kafaya bunları olumsuz bişey olsaydı söylerlerdi bı dahakine siz sorun hatta ultrason görüntüsü isteyin orda da yazar
Ultrason goruntusunu veriyor onun yaninda kesenin mm.si de yaziyor ama sadece ilk kontrolde bana son regl tarihini sordu o kadar, keseye gore su kadarlik bu kadarlik demiyor ben de cep telefonu programindan bakiyorum gunune onlar bile farkli 🤣 biri 6+4 biri 6+5 🤣 germemeye çalışıyorum kendimi, hamileligi hic umurunda olmayan insanlar var, biz cok stres yapiyoruz bence 😔

Kızlar büyük salaklık yapıp gidip test verdim. Oysa pazartesi çıkcakmış sonucu. Keşke bilseydim pazar verirdim 😒

Kızlar büyük salaklık yapıp gidip test verdim. Oysa pazartesi çıkcakmış sonucu. Keşke bilseydim pazar verirdim 😒
Regl oldunuz mu? En olmadi devlette olmasaniz pazartesi özelde yaparsınız hocam onu erken vermistim o yuzden pozitif cikmis dersiniz olmaz mi? 😔

Ultrason goruntusunu veriyor onun yaninda kesenin mm.si de yaziyor ama sadece ilk kontrolde bana son regl tarihini sordu o kadar, keseye gore su kadarlik bu kadarlik demiyor ben de cep telefonu programindan bakiyorum gunune onlar bile farkli 🤣 biri 6+4 biri 6+5 🤣 germemeye çalışıyorum kendimi, hamileligi hic umurunda olmayan insanlar var, biz cok stres yapiyoruz bence 😔
Ultrason görüntüsünde de yaziyodur aslında haftasi

Regl oldunuz mu? En olmadi devlette olmasaniz pazartesi özelde yaparsınız hocam onu erken vermistim o yuzden pozitif cikmis dersiniz olmaz mi? 😔
Yok olmadım ama ağrılarım var veriyim dedim. Ya özellerde benim bildiğin aynı yere yollamıyormu test kitlerini bakılması için. Yoksa sonuçlarımı aynı yerden çıkıyor. Cünkü ben geçen senelerde özelden vermiştim oda halk sağlığından sonuç çıkmuştı devletinkide aynı halk sağlığından çıkıyor

Benim de bugün 4. Günüm. 5. 6. Günde pozitif görenler varmış idrarda ama ben korkuyorum sanırım yapamıycam 🙄🙄 11 i test günüm. O zaman yapmayı düşünüyorum. Bi belirtimde yok hayırlısı hepimiz için iyi olue sonuç inşallah 🙏🏻
Aynı gün transfer olmsutuk dünden berı bendede hıc belırtı yok sadece çok sık ıdrara çıkıyorum o da ılaclardan dıye düşünüyorum.test günümüz 12 sı oluyo transfer günü sayılmadığı ıcın bana 12 sınde kan ver dedıler

Yok olmadım ama ağrılarım var veriyim dedim. Ya özellerde benim bildiğin aynı yere yollamıyormu test kitlerini bakılması için. Yoksa sonuçlarımı aynı yerden çıkıyor. Cünkü ben geçen senelerde özelden vermiştim oda halk sağlığından sonuç çıkmuştı devletinkide aynı halk sağlığından çıkıyor
Yooo o manada soylemedim, farkli yapiyorlar diye. Hani devlet 1 hafta daha karantina zorunlu 1 haftadan once tekrar test yapmayız falan derse beklemek uzun diye, 2 gun sonra da ozelde yaptırirsiniz diye dedim. Hic bilmiyorum ki bu prosedurleri 😔 bir kere covid oldum onda da pcr yaptirmadim antijen yaptirdim o zaten kayitlara gecmiyor, sonra da kendim antijen testi aldim negatif cikana kadar kapattim kendimi eve (=

Aynı gün transfer olmsutuk dünden berı bendede hıc belırtı yok sadece çok sık ıdrara çıkıyorum o da ılaclardan dıye düşünüyorum.test günümüz 12 sı oluyo transfer günü sayılmadığı ıcın bana 12 sınde kan ver dedıler
İdrara sürekli çıkan biriyimdir ben bide fazla su tüketiyorum öyle bi belirti varsa da farkedemem sanırım 🙄 benim 11 olarak yazmışlar kağıda da transfer sonrası 9. Gün oluyor aslında bende anlamadım 🤔 hiç bi belirtim yok valla. Sadece iğne yerlerim acıyor karnımda o kadar 🥺

Normal gebelik gibi son regl tarihinin ilk günü almıyor musun?
Öyle olmuyormuş malesef ultrasonda görüntüye göre ölçüm yapıyorlar son adet tarihinden 6+2 çıkıyor benim ultrasonda karından 5+0 aşağıdan bir doktor 5+6 başka bir doktor 5+3 haftalık dedi

Canım benim çok sevindim aynı dr devam et yorumlaması daha doğru olur🙏🏻 Şimdi artık rahat nefes al ve dinlen yorma kendini bebişin seninle artık onu düşün üzülme stres yapma rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin az önce yine diyordum aklıma geldin inşallah güzel haber alır diye okudum sevindim🥰🙏🏻
Allah razı olsun inşallah haftaya cuma tekrar kontrol sonra rahatlarim inşallah kalp atışını duyunca kesilecek ilaçlarıda kesmediler onlar kesilsin kalp atışını babasına da dinleyeyim içim rahat edecek

Bende çok su ıcıyorum ondandır ıllakı de gece de nerdeyse 2-3 kere kalkıyorum göguslerım zaten transfer oncesıde ılaclardan dolayı ağrıyordu.dedıgım gıbı canım normalde transfer günü sayılmıyor ama senın gıttıgın yer sayıyorsa o yüzden 11 ı demıslerdır.ben erkenden yapmayı düşünmüyorum dırek 12 sınde kan vercem

Back