- 24 Ekim 2021
- 338
- 365
- 33
- 33
Benim de 9 ocak ben de yarın test yaptırmayı düşünüyorum.Atarım tabiki burda herkes birbirine umut oluyo zaten inşallah çıkar benim test günüm 9 Ocak senin ne zaman test günün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 9 ocak ben de yarın test yaptırmayı düşünüyorum.Atarım tabiki burda herkes birbirine umut oluyo zaten inşallah çıkar benim test günüm 9 Ocak senin ne zaman test günün
Transfer gününüz 28 Aralık mı? Sizinle aynıyız sanırımBenim de 9 ocak ben de yarın test yaptırmayı düşünüyorum.
30 aralıkta transfer oldumTransfer gününüz 28 Aralık mı? Sizinle aynıyız sanırım
Daha önce hiç idrar testi yapmadım ama inşallah pozitiftirEki Görüntüle 3187347 Kizlar bugün transferin 7.gunu dayanamadım test yaptım böyle çıktı yapar yapmaz var mı sizce
Var canım gozun aydınEki Görüntüle 3187347 Kizlar bugün transferin 7.gunu dayanamadım test yaptım böyle çıktı yapar yapmaz var mı sizce
Hiç idrar testi yapmadım ama var sanki hafif çizgi var , inşallah pozitiftirEki Görüntüle 3187347 Kizlar bugün transferin 7.gunu dayanamadım test yaptım böyle çıktı yapar yapmaz var mı sizce
Sağol canım benimde kahve leke ye döndü şimdi bitti sayılır Allah a bıraktım vardır bir bildiğicanım benimde gecen çarşamba başladı kekelenme bazen kahve bazen pembe bazen içeride kan tortular oluyor onlar geliyor ama ben fitil kullanıyorum progesteron Onun yaptığını düşünüyorum çünkü tahriş yolu içeride Doktorum 5 gün coraspirini kesti ama lekelerine gene de devam ediyor ara günlük 3 damla şeklinde oluyor yani Korkma Bence sakin olmaya çalış ben ilk kanı gördümü çok korkmuştum Tansiyonum bile düştü yani bol bol su iç doktorum Bana su içmeye çalış dedi bugün dahi bir iki damla kan geldi yani sildikçe peçeteye geliyor o şekilde
Tebrik ederim gebesin. Benimde 7.gün aynen böyle çıkmıştı dün keseyi gördük çok şükürEki Görüntüle 3187347 Kizlar bugün transferin 7.gunu dayanamadım test yaptım böyle çıktı yapar yapmaz var mı sizce
Sağol canım kahve lekeye döndü dün çok şükür progestan kapsülü 4 tane prolutex günde 2 tane duphaston günde 2 tane estrofem günde 2 tane kullanıyorumAh canım üzme kendini sen üzülüp stres oldukca etkileniyorlar. Canını sıkma kendi doktoruna en kısa sürede randevu alıp git derim, farklı doktorlar hep farklı şeyler söylüyor. Kötü düşünme kanamalar fazla olmadıkca normal diyorlar ama doktorun daha iyi bilir. Bende bir kez lekelenme olmuştu leke bile gelse devam ederse her gün progestan iğne olacaksın demişlerdi sende kullanıyor musun? İnşallah kanaman kesilir canım
30 aralıkta transfer oldum
A pardon 9 Ocak deyince aynı gün sandım30 aralıkta transfer oldum
Merhaba canım bende sana yazacaktım seninde dün kontrol vardı diye hatırlıyorum. İnşallah herşey yolundadır biraz dinlen rapor verdiyse yorma kendini l.canını sıkma benimde kese göründü yolk kesesi göründü bebek için erkenmis. Ama kanama gördü doktor çok dikkat etmen lazım dedi ayakta durma. Lazım hep oturman lazım dedi. Bugün de güne mide bulantisiyla başladım ama şiddetli şekilde hala geçmedi korktum bişey mi oluyor diye inşallah bebeklerimiz bize tutunur bol bol dua edelimKızlar iyi geceler içim içimi yiyor bir gruba daha yazdım sagolsunlar güzel şeyler yazdılar ama düşünmekten stres oluyorum kendimi temizliğe düzene vurmak istiyorum ama doktor rapor verdi bir hafta dinlen dedi işe de gidemiyorum bugün ilk kontrole gittim önce göbekten baktı ve kese var bebek yok kese 5 haftalık dedi bende beta HCG 30 Aralık'ta 5353tü hocam dedim aşağıdan bakın bakalım dedi bebeği gördüm hemen evet bebek var am 5+6 görünüyor şuan hmm kesesi olması gerekenden küçük dur bı kalp atışını duyacak mıyız sonra ben görüyorum bakalım dışarı gelecek mi dedi çok şükür duydum sesini eşime dinletemedim kalp atışını duyana kadar kese boş bebek yok beynimde döndü içeriye geçtik ve bu defa kese küçük inşallah bebeği atmaz ilaçları ne kadar alıyorsun dedi olması gerektiği kadar alıyorsun kanaman olursa en üst doz bir ilaç var onu yaparız haftaya gel dedi kese 20mm olması gerekirken 10mmymis
Aslında biraz daha netleşti buraya attıktan sonra bende ilk defa böyle görüyorumDaha önce hiç idrar testi yapmadım ama inşallah pozitiftir
Ya gerçekten var mı çok korkuyorum ve bugün ilk defa kasığım bu kadar belli edecek şekilde ağrıyoTebrik ederim gebesin. Benimde 7.gün aynen böyle çıkmıştı dün keseyi gördük çok şükür
İnşallah vardır ya çok korkuyorumVar canım gozun aydın
Eğer gebelik yoksa ince çizgideçıkmıyor, tebrik ederim iyi haberler alın inşallah.Aslında biraz daha netleşti buraya attıktan sonra bende ilk defa böyle görüyorum
Hiç bekleme kan testi ver canım bende ikilemde kalmıştım çok şükür beta guzel gelmişti. Sende de var çok belli. Zaten oluşmamış da o silik çizgide çıkmıyor.Ya gerçekten var mı çok korkuyorum ve bugün ilk defa kasığım bu kadar belli edecek şekilde ağrıyo