• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

İnşallah canım benim bugün de başka doktora gittim dünkü doktoru söylemedim kese var çok güzel sağlıklı 5+3 görünüyor daha bebek görünmez dedi bende hocam dün kalp atışını dinledim doktor bana kesenin küçük olduğunu bebeği atabilecegini söyledi dedim oda neye dayanarak söylemiş kesenin şekli çok güzel haftaya gel bir daha bakalım ama çok şaşırdım bu kadar küçük bebeğin kalp atışını nasıl duydunuz dedi dünkü ultrasonu gösterdim bence bir sorun yok dedi her cihaz farklı ölçüyor demekki bundan sonra dinleneceğim bende
Çok şükür canım 🥰 dün kaç görünüyor du haftalık olarak

8 haftaya kadar netleşiyormus ve cihazdan cihaza fark ediyormuş
Aynen olcumler farklı oluyor çünkü cihazlar farklı mesela ileriki zamanlarda kilosu vs cikcak atıyorum 2.100 ama başka yerde 2500 çıkabilir ultrason arası farklar olabiliyor. Kanda da mesela hep aynı yere yaptırın farklılık olmasın denir o yüzden için rahat olsun saglikliysa seninle olsun 🙏🌸

İnşallah canım ya ben dünya kadar test yaptım hiç böyle çıkmamıştı daha önce umarım vardir
Bende şimdiye kadar çok idrar testi yaptım hem negatif gördüğüm için hiç sevmiyorum idrar testini , inşallah hamilesindir canım 🤲🤲🤲🤲 ki test onu gösteriyor , benimde arkadaşım hamileyken erken test yaptı ve böyle hafif çizgi çıktı

Kendi kliniğimi aradım oda hersey istediğimiz gibi tüp bebek hocam ultrason görüntüsüne baktı sıkıntı yok ikinci ultrasona kadar ilaçlara aynen devam et bı kontrole git sonra görüşelim dedi hemşireye olanı olduğu gibi anlatincada bence doktoru değiştirin dedi ben şuan 6+1 im doktor mu dengesizdi ne olacak nasıl olacak hep yatmalı mıyım yoksa yemek yapıp günlük normal hayatıma devam mı etmeliyim evde eşim ve iki kardeşim var çalışıyor benden başka hiç kimsenin hiç bir iş yaptığı yok
Kesinlikle başka bir doktora git hiç stres yapma işi gücü boşver

Bende şimdiye kadar çok idrar testi yaptım hem negatif gördüğüm için hiç sevmiyorum idrar testini , inşallah hamilesindir canım 🤲🤲🤲🤲 ki test onu gösteriyor , benimde arkadaşım hamileyken erken test yaptı ve böyle hafif çizgi çıktı
3 senede bende bir o kadar negatif gördüm ki hiç pozitif görmemiştim pazartesi test günüm o zamana kadar beklicem umarım vardir rabbim dileyen isteyen bu yoldaki herkese nasip etsin günlerdir rüyamda bile negatif goruyodum çok umutsuzdum ama bugün kasığım çok farklı ağrıyo sanki ben burdayım diyo 🥺☺️

3 senede bende bir o kadar negatif gördüm ki hiç pozitif görmemiştim pazartesi test günüm o zamana kadar beklicem umarım vardir rabbim dileyen isteyen bu yoldaki herkese nasip etsin günlerdir rüyamda bile negatif goruyodum çok umutsuzdum ama bugün kasığım çok farklı ağrıyo sanki ben burdayım diyo 🥺☺️
Benim de bugün 4. Günüm. 5. 6. Günde pozitif görenler varmış idrarda ama ben korkuyorum sanırım yapamıycam 🙄🙄 11 i test günüm. O zaman yapmayı düşünüyorum. Bi belirtimde yok hayırlısı hepimiz için iyi olue sonuç inşallah 🙏🏻🙏🏻

Aynen olcumler farklı oluyor çünkü cihazlar farklı mesela ileriki zamanlarda kilosu vs cikcak atıyorum 2.100 ama başka yerde 2500 çıkabilir ultrason arası farklar olabiliyor. Kanda da mesela hep aynı yere yaptırın farklılık olmasın denir o yüzden için rahat olsun saglikliysa seninle olsun 🙏🌸
İlk defa yaşıyorum ben hiç böyle düşünmemiştim çok zor 😫

Ömür gitti ömrümden doktor çok önemli tavrı çok önemli zaten aklım çıkıyor kese bebeği atmaz inşallah ne demek
İnsan böyle şeyler duyunca çok etkileniyor maalesef ama kötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla ilerleyecek moralinizi bozmayın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

İnşallah oradadır bebeğin 🤲🤲🥰🥰 ben bu gün bhcg yine verdim transferden sonra 8 gün 441 çıktı , çift embriyo transfer olmuştu , inşallah ikiside tutmuş çünkü 8 güne 441 yüksek geliyor bana

Kızlar tüp Bebek gebelik hesaplamasin8 nasıl yapıyorsunuz. Dün gittiğim doktor 4+1 diye hesapladı ölçüm yapılmadı henüz internette yapıyorum 5+2 oluyor transfer olduğum yeri aradım 5+5 dediler kafam karisti
Normal gebelik gibi son regl tarihinin ilk günü almıyor musun?

İns

İnşallah canım benim gerçekten kendi doktorum yolunda herşey dedi dayanamadım bugün Zeynep Kamile gittim doktor çok güzel kesen 5+3 görünüyor bebek daha görünmez dedi masadan inince hocam bebeği gördüm kalp atışını duydum ama doktor kese küçük bebeği atabilir dedi dedim çok şaşırdı dünkü ultrasona baktı bir hafta sonra gel kesin birşey söyleyelim ama şuan çok iyi herşey dedi içim rahatladı biraz demekki hepsi farklı ölçüyor
Canım benim çok sevindim aynı dr devam et yorumlaması daha doğru olur🙏🏻 Şimdi artık rahat nefes al ve dinlen yorma kendini bebişin seninle artık onu düşün üzülme stres yapma rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin az önce yine diyordum aklıma geldin inşallah güzel haber alır diye okudum sevindim🥰🙏🏻

Back