2022 Aralık Transfer Olacaklar 👶🏼🤰🏼

Kızlar hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun iyi temennileriniz için. Hepimizin sinavi bu dilerim sonu mutluluk olsun emeklerimizin karşılığı. Cookiie dondurulmus 6 embriyom daha var Allahin izniyle ile 3 defa daha deneyebilirim. D Denizasafhayalim canim sende stres yapma güzel şeyler düşün bak bebeğin seninle ve kalbi atıyor Rabbım ol derse oluyor içini ferah tut eminim güzel güzel ilerleyecek gebeliğin.

Sağol canım benimde kahve leke ye döndü şimdi bitti sayılır Allah a bıraktım vardır bir bildiği

Sağol canım kahve lekeye döndü dün çok şükür progestan kapsülü 4 tane prolutex günde 2 tane duphaston günde 2 tane estrofem günde 2 tane kullanıyorum

Merhaba canım bende sana yazacaktım seninde dün kontrol vardı diye hatırlıyorum. İnşallah herşey yolundadır biraz dinlen rapor verdiyse yorma kendini l.canını sıkma benimde kese göründü yolk kesesi göründü bebek için erkenmis. Ama kanama gördü doktor çok dikkat etmen lazım dedi ayakta durma. Lazım hep oturman lazım dedi. Bugün de güne mide bulantisiyla başladım ama şiddetli şekilde hala geçmedi korktum bişey mi oluyor diye inşallah bebeklerimiz bize tutunur bol bol dua edelim

Aslında biraz daha netleşti buraya attıktan sonra bende ilk defa böyle görüyorum
Eğer gebelik yoksa ince çizgideçıkmıyor, tebrik ederim iyi haberler alın inşallah.
Bende 31. inde transfer oldum fakat hala test yapmaya cesaret edemedim.
İsterseniz kan testi yapın hemen, kesinleşmiş olsun.

Ya gerçekten var mı çok korkuyorum ve bugün ilk defa kasığım bu kadar belli edecek şekilde ağrıyo
Hiç bekleme kan testi ver canım bende ikilemde kalmıştım çok şükür beta guzel gelmişti. Sende de var çok belli. Zaten oluşmamış da o silik çizgide çıkmıyor.

Kızlar tüp Bebek gebelik hesaplamasin8 nasıl yapıyorsunuz. Dün gittiğim doktor 4+1 diye hesapladı ölçüm yapılmadı henüz internette yapıyorum 5+2 oluyor transfer olduğum yeri aradım 5+5 dediler kafam karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…