- 19 Mart 2022
- 41
- 62
- 18
Ben dedim benSana kim dedi inşallah testin pozitif çıkar diyedur bende diyeyim ama gebelik testin pozitif çıksın inşallah gelecek aya ben ilaçları ve bıraktıktan 4 gün sonra tekrar adet olmuştum sende öyle olur o zaman hiç üzülme zamanı varmış Rabbim sağlıkla nasip etsin
Oy canım takılıyorum ya her şerde bir hayır vardır derler ben en güzel zamanda olacağına inanıyorum olsa belki tutmayacaktı şimdi iyice kendini toparlar inşallah gelecek ay temiz bir sayfa açarBen dedim bendilimi arı soksaydi da yanlışlıkla demeseydim nasıl üzüldüm bugün
Hiç bilmiyorum ki iki gün sonra tekrar deneyin bakalım nasıl olacak doktorla görüştünüz müKızlar 3. Gün çift embriyo transferi oldum transferden sonraki 6. Gün 94 8. Gün 190 10. Gün yılbaşı olduğu için kan veremedim. 14. Gün 647 çıktı. Sizce sonuçlar nasıl 14. Gün artışı öncekilere göre biraz daha düşük, buna yakın değerler gören var mı sonuçlarımı yorumlar mısınız?
Yaaa elbet her şerde bir hayır vardır, test istemeselerdi belki covid oldugunu bilmeseydi tutmayacakti ama o kadar ilaç aldı vücudunun dengesi öyle yada böyle değişti, üzüldüm yaniOy canım takılıyorum ya her şerde bir hayır vardır derler ben en güzel zamanda olacağına inanıyorum olsa belki tutmayacaktı şimdi iyice kendini toparlar inşallah gelecek ay temiz bir sayfa açar
Benim göğüslerim şişti sadece 3. Transfer olduğu için 6. Gün idrar testi yaptım meraktan sonra pozitif oldu çok şükür şuan bile göğüslerim çok şiş ağrıyor arada kasıklarım ve belim ağrıyor çok şükür yoğun bir mide bulantım yok Allah nasip ederse 5 ocakta kalp atışı görmeye gideceğizKizlar transferden sonra kacinci gun belirtileriniz basladi.belirtiler nelerdipozitif çıktımı sonuc
Yok daha yeni çıktı sonucum hemşireme sordum. Artış çok iyi tekrar kan vermenize gerek yok dedi şimdi. İlk iki sonuç arasıda %100ün üzerinde artış var. 4 gün sonraki sonucum %85e denk geliyor. Sanırım dayanamayıp 2 gün sonra tekrar vericem.Hiç bilmiyorum ki iki gün sonra tekrar deneyin bakalım nasıl olacak doktorla görüştünüz mü
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah elimizden geleni yapıyoruz nasipse olcakahahah. yok ya olumsuz düşündünüz diye demedim zaten de. Çok umutlu olup da olmazsa boşluğa düşmekten de korkuyorum o yüzden. Hayırlısı.
Amin inşallah canımsağol canım benim inşallah, darısı sana ve bekleyen herkese
Allah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin Benim daha 3 günüm olacak yarın transfer gününü saymazsak çok bir belirtim yok kasıklarım ağrıyor sankiBenim göğüslerim şişti sadece 3. Transfer olduğu için 6. Gün idrar testi yaptım meraktan sonra pozitif oldu çok şükür şuan bile göğüslerim çok şiş ağrıyor arada kasıklarım ve belim ağrıyor çok şükür yoğun bir mide bulantım yok Allah nasip ederse 5 ocakta kalp atışı görmeye gideceğiz
Amiiiinnn cümleyle birlikte inşallahRabbim hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah elimizden geleni yapıyoruz nasipse olcak
Kız dünSana kim dedi inşallah testin pozitif çıkar diyedur bende diyeyim ama gebelik testin pozitif çıksın inşallah gelecek aya ben ilaçları ve bıraktıktan 4 gün sonra tekrar adet olmuştum sende öyle olur o zaman hiç üzülme zamanı varmış Rabbim sağlıkla nasip etsin
Canım aşk olsun sakın öyle şey düşünme ben biliyorum ne niyetle söylediğiniBen dedim bendilimi arı soksaydi da yanlışlıkla demeseydim nasıl üzüldüm bugün
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum. Birde pgt yaptırdığım çok sağlıklı olduğunu bildiğim tek embriyom var şuan elimde. Benden dolayı bir sebepten onu kaybetmek istemem o yüzden herşeyde bir hayır var. Doktorumda en ufak bir enfeksiyon vs tutunmasını engelleyebilir demişti. Rabbim neylerse güzel eylerOy canım takılıyorum ya her şerde bir hayır vardır derler ben en güzel zamanda olacağına inanıyorum olsa belki tutmayacaktı şimdi iyice kendini toparlar inşallah gelecek ay temiz bir sayfa açar
Geçen ayda iptal olmuştu canım vücut alışıyor artık. Hem belki önümüzdeki ay ilaçların etkisi daha güzel olur böylelikle rahim daha güzel kalınlaşır. Nasıl olumlu düşünüyorum artık bak görüyorsunYaaa elbet her şerde bir hayır vardır, test istemeselerdi belki covid oldugunu bilmeseydi tutmayacakti ama o kadar ilaç aldı vücudunun dengesi öyle yada böyle değişti, üzüldüm yani
Ya ne tatlısın . İnşallah gönlüne göre olur inş pozitif sonucunu tebrik ederizGeçen ayda iptal olmuştu canım vücut alışıyor artık. Hem belki önümüzdeki ay ilaçların etkisi daha güzel olur böylelikle rahim daha güzel kalınlaşır. Nasıl olumlu düşünüyorum artık bak görüyorsun
Yani canım üzülsemde birşey elime geçmezse dimi artık bunu öğrendim. Hele bu sürec en çok sabretmeyi öğrettiYa ne tatlısın . İnşallah gönlüne göre olur inş pozitif sonucunu tebrik ederiz
En az yüzde 60 beklenir zaten onun azı sıkıntı olur dert etmeyin kendinize 3. Gün embriyosu olduğu için daha yavaş gidiyoda olabilir rahat olun bende aynıyım kalp atışını duyana kadar rahat yok bizeYok daha yeni çıktı sonucum hemşireme sordum. Artış çok iyi tekrar kan vermenize gerek yok dedi şimdi. İlk iki sonuç arasıda %100ün üzerinde artış var. 4 gün sonraki sonucum %85e denk geliyor. Sanırım dayanamayıp 2 gün sonra tekrar vericem.
Kasıkların ağrıması iyi birşey korkmayın tutunuyordur inşallahAllah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin Benim daha 3 günüm olacak yarın transfer gününü saymazsak çok bir belirtim yok kasıklarım ağrıyor sanki
Bence olabilir sonuçta adetten sonra da 20 gün kadar bekliyorsun transfer için o zamana negatife döner zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?